Telecom Dating Vakantie Verzekeraars Energie Webshops

Hollands nieuwe ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

Hollands nieuwe
4.34 / 0 10
Er zijn 6 ervaringen toegevoegd
Hollands nieuwe ervaring toevoegen Lees alle Hollands nieuwe ervaringen

6 Hollands nieuwe ervaringen

Start aan je beoordeling van Hollands nieuwe
Klik hier om je beoordeling te geven
1 / 100
Beoordeeld op 16-06-2016 door


Geen zaken mee doen. Overweeg het niet eens. Totaal geen klantgerichte organisatie, bovendien belazeren ze hun (trouwe) klanten door exorbitante gevolgen nadat de contractperiode is verlopen. Slechte administratieve afhandeling, geen persoonlijk contact bij problemen. Niet van deze tijd.

Verder regelmatig problemen met verbinding. op enig moment werd sim omgezet, een maand lang geen mogelijkheid gehad te bellen of 3g te raadplegen. Wel tweemaal mail hierover, nooit een excuus. Ik kan geen reden bedenken waarom je met hen in zee gaat.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
1 / 100
Beoordeeld op 04-11-2014 door
slecht heb sim only bestelt zou op elke simlock vrije telefoon moeten werken volgens hun site.

Dus niet want wat oudere modellen telefoons ondersteunt die niet, dat bleek na contact met klanten service waarom ik niet kon bellen .

Proberen ze mij een nieuwe telefoon te verkopen slechte zaak heb contract opgezegd wegens niet nakomen verplichtingen hollandsnieuwe.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
8 / 100
Beoordeeld op 29-03-2014 door
Nadat ik al bij Hi, Simpel en T-mobile een abonnement had gehad besloot ik over te stappen naar Hollandsnieuwe. Inmiddels ben ik al 2 jaar gebruiker van hun diensten en ben erg tervreden. De kosten zijn laag als je naar het totaal pakket kijkt.Bij Simpel was het nog goedkoper maar dan had ik geen internet in de bundel dus daar verliest Simpel het van Hollandsnieuwe voor mij.Bij Hollandsnieuwe heb ik een SIM-only gekozen. Het instellen van het internet was wel even uitzoeken, maar de beschrijving op internet werkte prima en was alles zo geregeld.Een min puntje is dat het 3G netwerk soms wat traag kan zijn dus daar kunnen ze nog wel aan werken. Hoorde dat dat bij de laatste updates wel beter is geworden.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 04-02-2014 door
Al jaren lid bij HN en echt nog nooit problemen gehad! In 1 woord top dus en ga voorlopig ook niet weg. Kan me dus niet vinden in de negatieve ervaringen hieronder ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
2 / 100
Beoordeeld op 04-02-2014 door
Sinds afgelopen vrijdag heb ik geen verbindinge meer en kan ik dus niet meer bellen of internetten. Ook op geen enkele manier contact met ze te krijgen. HELPPPPP!!! ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
4 / 100
Beoordeeld op 31-01-2014 door
Ik heb regelmatig dat ik niet kan internetten of bellen. Daarnaast vraag ik me af of het bedrag wel een helpdesk heeft, want ik kan nergens een nummer vinden? Mensen ook last hiervan? ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
X
33% van de consumenten zijn tevreden over Hollands nieuwe
Lees alle reviews en bekijk Hollands nieuwe
Oke
© 2018 Ervaringensite | Disclaimer | Privacy