Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

MTV Mobile ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

7.00
7.00 0 10
2 reviews
100% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2014-03-06 20:03:06
6 jaren geleden
6 10 0
MTV mobile heeft echt veel inclusief. Vooral alle internetdiensten die je veel gebruikt zoals Facebook, Twitter, Whatsapp enzo. Dat scheelt zoveel in je databundel.

Dat is waarom ik heb gekozen voor MTV Mobile.

Wat toestellen betreft hebben ze altijd de nieuwste mobieltjes. En als je een beetje mee wil doen als jongere dan moet je natuurlijk niet achter lopen.

De prijzen zijn echt wel goed en met alleen geld van mijn bijbaantje moet ik het kunnen betalen.

Ik vind MTV mobile echt de bom.
Rapporteren
2014-03-03 21:09:03
6 jaren geleden
10 10 0
Onlangs ben ik gaan rondkijken voor een nieuwe mobiele telefoon inclusief een abonnement. Ik heb bij verschillende vergelijkingssites gezocht op basis van mijn voorkeuren. Vooral een grote internetbundel is voor mij belangrijk en natuurlijk een mobiel van goede kwaliteit.

Gek genoeg kwam ik bij elke vergelijking weer uit op MTV mobile. Nu kende ik die aanbieder niet maar ben toch gaan kijken. De naam verwijst wel naar de tv zender maar daarmee is ook alles gezegd. De producten zijn van top kwaliteit en abonnementen zitten goed in elkaar.

Heb nu al een tijdje een abonnement lopen en tot nu toe geen problemen. Prijs is goed en levering was op tijd. Verder nog geen bijzondere ervaringen te melden.
Rapporteren
1
7.00
Bekijken
Beoordelen