Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Robin Mobile ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

7.00
7.00 0 10
19 reviews
95% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2016-03-29 15:25:14
3 jaren geleden
9 10 0
Ben al vanaf het begin member bij Robin Mobile en super tevreden. Mijn vrouw net aangesloten en heb netjes de wervingskosten gekregen. Allebei maken we gebruik van het 4G abonnement en volgens mij werkt het allemaal prima. Het internet is snel en krijg nooit problemen.
Rapporteren
2015-10-09 10:25:41
4 jaren geleden
6 10 0
Voor 29 euro p/m heb je tot 10 GB dataverbruik 100 KB/s Daarna is het 50KB/s tot de volgende maandelijkse periode. Dit limiet is een beetje aan de lage kant in mijn ogen. Door het gebruik van de term "Verlagen" in de voorwaarden was het niet duidelijk dat dit overeenkomt met een halvering van de snelheid. Wat ik kan inschatten is dat meer dan 10 uur verbonden zijn niet gewenst is en een misbruik mail kan verwachten waarin KPN je via Robin adviseert over mogelijk misbruik van de data-verbinding. Dus theoretisch mag je bijna 3 dagen 3,6 GB per 10 uur Daarna ga je naar de halve snelheid en kan je maximaal 1,8 GB per 10 uur benutten. Kom ik op 60 GByte per maand. Kortom er zijn weinig alternatieven en Robin Mobile lijkt een goede oplossing voor KPN om de ongebruikte restjes bandbreedte goedkoper aan de man te brengen. Die mogen natuurlijk geen overbelasting veroorzaken voor KPN. Ik vermoed dat Robin mobile geen limieten wil vermelden omdat deze hoogstwaarschijnlijk tussentijds veranderen en afhankelijk zijn van KPN. Zo kan ik me ook voorstellen dat je in de randstad wat eerder een waarschuwing krijgt. Wat ik wel jammer vind is dat er expres geen inzicht word gegeven over je gebruik en belasting van het netwerk, waarschijnlijk met de hoop dat je het minder gaat verbruiken.
Rapporteren
2015-09-07 10:20:07
4 jaren geleden
10 10 0
Wij maken als hele gezin sinds een aantal maanden gebruik van Robin Mobile en tot grote tevredenheid. We zijn allemaal veel onderweg voor werk of school en dan is onbeperkt internet en bellen wel erg gemakkelijk. Zeker het internet is voor ons studerende kinderen momenteel een must zodat ze in de treinreis van 2 uur toch wat kunnen doen.
Rapporteren
2015-07-14 12:18:25
4 jaren geleden
8 10 0
Zoals de titel al omschrijft ben ik erg tevreden over robine mobile en zeker over de service. Alleen is de informatie om over te stappen erg verwarrend. Na telefonisch contact was het wel duidelijk, maar op de site niet echt. Ben voor de rest gewoon tevreden
Rapporteren
2015-01-15 12:02:55
5 jaren geleden
10 10 0
Ben naar robin mobile gegaa omdat ik onbeperkt internet wou. Ze zijn op dit vlak het goedkoopste en maken daarbij gebruik van het KPN netwerk. Het beste netwerk van nederland en dat is te merken. Overal internet en altijd onbeperkt!
Rapporteren
2015-01-14 12:37:21
5 jaren geleden
8 10 0
Ben erg tevreden met het onbeperkt bellen + internetten heb echt nooit problemen en als ik vragen heb kan ik dit gemakkelijk afhandelen via de mail. De mensen welke de mailtjes moeten beantwoorden doen dit snel en krijg altijd netjes antwoord.

+ Duidelijk communicatie
+ Prima mailcontact
+++++ Goede prijs
Rapporteren
2014-10-19 18:59:18
5 jaren geleden
4 10 0
Robin Mobile heeft alles simpel opgezet maar vergeet daarbij dat internet voor heel veel gebruikers heel belangrijk is. Als je dan op sommige plekken in Nederland gewoon geen internet hebt of super traag dan is dat voor mij waardeloos. Daar moeten ze echt wat aan doen!! Want dit is gewoon ruk!!
Rapporteren
2014-10-18 17:21:08
5 jaren geleden
7 10 0
Kan niets anders zeggen dan top telecom aanbieder. Ben erg tevreden en zal niet snel overstappen naar een ander.

Groet!
Rapporteren
2014-10-11 13:59:37
5 jaren geleden
7 10 0
Net twee weken een abonnementje bij Robin Mobile, en ik ben erg tevreden. Ik bel niet heel veel maar wil wel graag bereikbaar zijn. De filosofie van Robin Mobile staat me aan en het aanbod is scherp. Een simpele optelsom voor mij en heb daarom de keuze gemaakt. Alles wat ik nodig heb zit in mijn pakket en als je niet veel eisen hebt dan zit je al snel goed.
Rapporteren
2014-10-10 12:17:57
5 jaren geleden
9 10 0
Zit nu 8 maanden bij Robin Mobile en kan niet anders zeggen dan dat het TOP is! Kunnen andere providers echt nog een puntje aan zuigen. Door het KPN netwerk waar ze gebruik van maken heb ik een uitstekende verbinding, maar wel een goede prijs voor het verbruik. Verbruik de nodig gigabytjes en heb nog nooit meer betaal dan de beloofde 29,95. Het enigst wat nog fijn zou zijn is 4g!
Rapporteren

Notice: Trying to get property 'stats_user_id' of non-object in /home/ervaring/public_html/wp-content/themes/template/single.php on line 167
7.00
Bekijken
Beoordelen

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/ervaring/public_html/wp-includes/functions.php on line 3730