Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Simyo ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

7.28
7.28 0 10
12 reviews
92% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2018-03-01 18:59:32
2 jaren geleden
10 10 0
Contact gehad met de klantenservice (D.), omdat ik over wilde stappen naar Simpel i.v.m. een mooi abonnement bij hun. Douwe heeft het verhaal aangehoord en heeft mij een perfect tegen voorstel gedaan. Gelukkig was het aanbod zo goed dat ik bij Simyo ben gebleven. Ik wilde daar eigenlijk al niet weg, omdat ik er al jaren tevreden over ben. Voor mij is er maar één provider en dat is Simyo!
Rapporteren
2016-09-12 09:22:30
3 jaren geleden
1 10 0
Ik heb een sim-only abonnement afgesloten omdat ik gedurende een aantal maanden een extra toestel nodig had. Toen ik probeerde op te zeggen bleek dat niet mogelijk. Toen ik voorstelde het contract af te kopen wilde men een bedrag hebben wat vele malen hoger was dan een jaar lang abonnementskosten betalen. Dit is niet alleen onbeschoft maar ook illegaal. Omdat het niet om een heel groot bedrag ging heb ik er geen zaak van gemaakt en heb alles onder protest betaald en toen opgezegd. Helaas is dit het risico van goedkope aanbieders, met misleidende advertenties en discutabele kleine lettertjes proberen ze toch genoeg inkomsten binnen te krijgen per klant. Mijn advies is om gewoon direct naar KPN of T-Mobile te gaan, het is duurder maar je hebt niet alle ellende van de budget-aanbieders.
Rapporteren
2016-05-10 08:21:40
4 jaren geleden
10 10 0
Ik ben naar Simyo gegaan omdat ze volgens mij al jaren de beste zijn dit jaar heb ik dat dus ook gedaan en ik heb er geen spijt van. Het omzetten van mijn nummer is allemaal goed verlopen en ik heb 2gb aan data wat 2 keer zoveel is als mijn vorige provider de prijs is wel 5 euro minder per maand wat toch een hoop geld is
Rapporteren
2016-03-31 09:03:02
4 jaren geleden
9 10 0
Super blij met Simyo en kan het dan ook zeker aanbevelen. De dekking is echt beter als die van Ben en mijn kosten zijn ook prima. + Goede dekking + Overzichtelijke kosten
Rapporteren
2015-10-24 08:05:19
4 jaren geleden
10 10 0
Nu een paar jaar beste provider en dat is meer dan terecht. Het gebruik van het KPN netwerk, de fantastische klantenservice en de prijzen die worden gevraagd voor abonnementen, alles is top! Mocht je hier even willen kijken om te zien of Simyo wel betrouwbaar en goed is voordat je je abonnement afsluit? Dan kan je ook via mijn shop nog €10 korting krijgen op je eerste factuur. Zelf kan je daarna ook een shop openen en mensen vinden waardoor je een hele lekker korting kan opbouwen. Mijn shop: http://www.simyo.nl/vriendendeal/wy52r3
Rapporteren
2015-10-12 10:28:43
4 jaren geleden
5 10 0
Laat voorop staan dat ik Simyo een prima provider vind en de prijs ook erg goed is. Maar tjonge jonge jonge wat een dramatische klantenservice! Ik moest 20 minuten wachten en nadat mijn val alels wat beloofd is hier niks van terrecht gekomen. Ik weer opnieuw bellen en ja weer 10 minuten wachten. Gelukkig had deze persoon wat meer verstand.
Rapporteren
2015-10-08 13:12:45
4 jaren geleden
6 10 0
Ik vind Simyo echt een top provider in Nederland. Helaas heb ik alleen een aantal keer in het buitenland gehad dat die het neit deed. Helaas want in Nederland is het top.
Rapporteren
2015-10-05 11:32:05
4 jaren geleden
10 10 0
Ik wil dit toch wel even kwijt. Ik ben bij Simyo gegaan vanwege de prijs en omdat het gebruik maakt van het KPN netwerk. Ik heb dus overal en altijd bereik en betaal een stuk minder dan bij KPN zelf. Daarbij biedt Simyo ook nog eens gratis nummerbehoud en kan je ook gratis je abonnement aanpassen. De klantenservice is altijd zeer vriendelijk en ze helpen altijd goed. Wat mij betreft de beste provider!
Rapporteren
2015-08-14 12:28:24
4 jaren geleden
9 10 0
Al een paar jaar lang komt Simyo als beste provider uit een groot aantal testen en dat is naar mijn mening meer dan normaal. Alles was bij mijn overstap helemaal correct verlopen. Ik heb nog steeds mijn oude nummer en daarnaast zijn de kosten ook nog eens prima te betalen. De prijs/kwaliteit verhouding is dan ook meer dan goed!
Rapporteren
2015-07-16 15:17:41
4 jaren geleden
10 10 0
Alles was bij mij heel snel geleverd. Nummerbehoud was netjes binnen de 10 dagen gedaan en het is ook allemaal nog erg makkelijk. Ik wou me bundel na een half jaar aanpassen en dat kon ik simpel via de website doen!
Rapporteren

Notice: Trying to get property 'stats_user_id' of non-object in /home/ervaring/public_html/wp-content/themes/template/single.php on line 167
7.28
Bekijken
Beoordelen

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/ervaring/public_html/wp-includes/functions.php on line 3730