Telecom Dating Vakantie Verzekeraars Energie Webshops

Simyo ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

Simyo
7.7 / 0 10
Er zijn 13 ervaringen toegevoegd
Simyo ervaring toevoegen Lees alle Simyo ervaringen

13 Simyo ervaringen

Start aan je beoordeling van Simyo
Klik hier om je beoordeling te geven
10 / 100
Beoordeeld op 01-03-2018 door
Contact gehad met de klantenservice (D.), omdat ik over wilde stappen naar Simpel i.v.m. een mooi abonnement bij hun. Douwe heeft het verhaal aangehoord en heeft mij een perfect tegen voorstel gedaan.
Gelukkig was het aanbod zo goed dat ik bij Simyo ben gebleven.
Ik wilde daar eigenlijk al niet weg, omdat ik er al jaren tevreden over ben.
Voor mij is er maar één provider en dat is Simyo!
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
1 / 100
Beoordeeld op 12-09-2016 door
Ik heb een sim-only abonnement afgesloten omdat ik gedurende een aantal maanden een extra toestel nodig had. Toen ik probeerde op te zeggen bleek dat niet mogelijk. Toen ik voorstelde het contract af te kopen wilde men een bedrag hebben wat vele malen hoger was dan een jaar lang abonnementskosten betalen. Dit is niet alleen onbeschoft maar ook illegaal. Omdat het niet om een heel groot bedrag ging heb ik er geen zaak van gemaakt en heb alles onder protest betaald en toen opgezegd.

Helaas is dit het risico van goedkope aanbieders, met misleidende advertenties en discutabele kleine lettertjes proberen ze toch genoeg inkomsten binnen te krijgen per klant. Mijn advies is om gewoon direct naar KPN of T-Mobile te gaan, het is duurder maar je hebt niet alle ellende van de budget-aanbieders.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 10-05-2016 door
Ik ben naar Simyo gegaan omdat ze volgens mij al jaren de beste zijn dit jaar heb ik dat dus ook gedaan en ik heb er geen spijt van. Het omzetten van mijn nummer is allemaal goed verlopen en ik heb 2gb aan data wat 2 keer zoveel is als mijn vorige provider de prijs is wel 5 euro minder per maand wat toch een hoop geld is ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
9 / 100
Beoordeeld op 31-03-2016 door
Super blij met Simyo en kan het dan ook zeker aanbevelen. De dekking is echt beter als die van Ben en mijn kosten zijn ook prima.

+ Goede dekking
+ Overzichtelijke kosten
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 24-10-2015 door
Nu een paar jaar beste provider en dat is meer dan terecht. Het gebruik van het KPN netwerk, de fantastische klantenservice en de prijzen die worden gevraagd voor abonnementen, alles is top!

Mocht je hier even willen kijken om te zien of Simyo wel betrouwbaar en goed is voordat je je abonnement afsluit? Dan kan je ook via mijn shop nog €10 korting krijgen op je eerste factuur. Zelf kan je daarna ook een shop openen en mensen vinden waardoor je een hele lekker korting kan opbouwen.

Mijn shop: http://www.simyo.nl/vriendendeal/wy52r3
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
5 / 100
Beoordeeld op 12-10-2015 door
Laat voorop staan dat ik Simyo een prima provider vind en de prijs ook erg goed is. Maar tjonge jonge jonge wat een dramatische klantenservice! Ik moest 20 minuten wachten en nadat mijn val alels wat beloofd is hier niks van terrecht gekomen. Ik weer opnieuw bellen en ja weer 10 minuten wachten. Gelukkig had deze persoon wat meer verstand. ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
6 / 100
Beoordeeld op 08-10-2015 door
Ik vind Simyo echt een top provider in Nederland. Helaas heb ik alleen een aantal keer in het buitenland gehad dat die het neit deed. Helaas want in Nederland is het top. ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 05-10-2015 door
Ik wil dit toch wel even kwijt.
Ik ben bij Simyo gegaan vanwege de prijs en omdat het gebruik maakt van het KPN netwerk. Ik heb dus overal en altijd bereik en betaal een stuk minder dan bij KPN zelf.

Daarbij biedt Simyo ook nog eens gratis nummerbehoud en kan je ook gratis je abonnement aanpassen. De klantenservice is altijd zeer vriendelijk en ze helpen altijd goed.

Wat mij betreft de beste provider!
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
9 / 100
Beoordeeld op 14-08-2015 door
Al een paar jaar lang komt Simyo als beste provider uit een groot aantal testen en dat is naar mijn mening meer dan normaal. Alles was bij mijn overstap helemaal correct verlopen. Ik heb nog steeds mijn oude nummer en daarnaast zijn de kosten ook nog eens prima te betalen. De prijs/kwaliteit verhouding is dan ook meer dan goed! ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 16-07-2015 door
Alles was bij mij heel snel geleverd. Nummerbehoud was netjes binnen de 10 dagen gedaan en het is ook allemaal nog erg makkelijk. Ik wou me bundel na een half jaar aanpassen en dat kon ik simpel via de website doen! ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
8 / 100
Beoordeeld op 07-04-2014 door
Simyo maakt gebruik van het netwerk van KPN en heb daarom goed bereik. Op basis van de prijs/kwaliteit is Simyo gewoon een goede keuze en je krijgt meer dan dat de prijs doet vermoeden.

....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 29-03-2014 door
Toen ik ging vergelijken was Simyo al de goedkoopste aanbieder en nog altijd kan er naar mijn idee geen provider tippen aan de kwaliteit en service van Simyo.Toen ik een vraag had stelde ik die via Twitter en vrijwel direct kreeg ik netjes een antwoord waar ik ook wat mee kon.Enige puntje is het overschakelen van wifi naar 3G dit gaat niet altijd automatisch maar dat is echt geen groot probleem.Ook de updates die je via de SMS krijgt zijn handig en weet je precies op hoeveel procent je van je internet verbruik zit voor de maand. Kortom echt heel erg top geregeld bij Simyo.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
2 / 100
Beoordeeld op 24-02-2014 door
Wat een ongelofelijk K*T bedrjif. Ik kreeg een 3 voudige rekening en vroeg dus om een verklaring hoe dit kon. Volgens Simyo had ik veel meer mb's verbruikt dan mocht, maar via mijn mb meter zat ik nog onder het verbruik wat mag. Ik dit dus uitleggen aan Simyo, maar hier werd niks mee gedaan. Ik moest gewoon de rekening betalen zonder pardon! Echt wat een naaiers zijn dit kan er nog boos om worden.Sluit je dus niet aan bij dit bedrijf!
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
X
85 % van de consumenten zijn tevreden over Simyo
Lees alle reviews en bekijk Simyo
Oke
© 2018 Ervaringensite | Disclaimer | Privacy