Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Studentmobiel ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

7.18
7.18 0 10
9 reviews
100% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2016-09-09 07:37:07
3 jaren geleden
10 10 0
Ik had vorig weekend mijn mobiele telefoon besteld en had hem afgelopen maandag al binnen. Helemaal super en erg tevreden mee.
Rapporteren
2015-07-17 15:03:04
4 jaren geleden
10 10 0
Ik heb mijn nieuwe mobiel met een tweejarig abbo bij Studentmobiel besteld. Had hem echt de voglende dag meteen binnen en kon meteen starten. Lekker zo vlak voor ik op vakantie ga :)
Rapporteren
2015-01-25 22:09:51
5 jaren geleden
7 10 0
Heb een nieuwe iphone besteld en ben er zo blij mee :D :D ToP!!
Rapporteren
2014-11-15 14:58:54
5 jaren geleden
10 10 0
Ze hebben nu een actie omdat ze zoveel jaar bestaan. Daarom kun je nu kiezen uit vele speciale acties. Ik ben maar eens gaan kijken want ik zag allemaal billboards op het station. Ik was toch toe aan een nieuwe mobiel en kende de website niet. Maarja als je al 15 jaar bestaat dan doe je denk ik wel iets goeds. En ik ben geen student meer maar dat maakt dus niet uit dus laat je niet misleiden door de naam. Ik ben gevallen voor de nieuwe Samsung Galaxy en ben wel even gaan vergelijken. En met de dikke kortingen was dit echt een spotgoedkoop aanbod. Het afsluiten was snel geregeld en met 2 dagen had ik mijn nieuwe aanwinst al in huis. Echt super geregeld van Studentmobiel. Volgende keer ga ik zeker weer kijken als ik een nieuw toestel nodig heb.
Rapporteren
2014-10-18 19:07:45
5 jaren geleden
9 10 0
De website is heel simpel opgezet dus kun je makkelijk zoeken. En het aanbod is niet enorm maar wel alle goede mobieltjes en nieuwste modellen. En als je wilt bestellen is het zo geregeld.
Rapporteren
2014-09-28 12:58:20
5 jaren geleden
10 10 0
Laatst een nieuwe telefoon nodig. En heb toen via een vriend de tip gekregen om bij StudentMobiel te kijken. Ook hij had een goede deal gemaakt en stuurde me een link.

Ik was niet helemaal te spreken over de deal die hij had gevonden en ben rond gaan kijken. De site heeft veel goede andere deals en heb een goed abonnement en mobieltje gevonden.

Voor de zekerheid toch gecheckt bij andere aanbieders maar StudentMobiel was de beste.

Dus uiteindelijk gewoon daar gekocht. Blijkbaar is StudentMobiel de beste in sommige deals.
Rapporteren
2014-02-19 22:07:31
6 jaren geleden
8 10 0
Ik mocht laatst voor een nieuw abonnement gaan kijken. Ik zag hiervoor bij T-mobile en was niet tevreden want wist dat ik wel een betere deal kon maken. Was natuurlijk wel gebeld of ik wilde verlengen maar de deals waren naar mijn idee niet echt aantrekkelijk... Via via kwam ik bij Studentmobiel uit en heb daar eens het een en ander vergeleken. En wat een mooie dealtjes hebben ze daar. Ik ben zeer te spreken over het aanbod en scherpe deals en heb dan ook een mooie nieuwe deal gevonden. Bespaar nu maandelijks paar tientjes en heb mijn mobiele data wat hoger ingesteld. Voor mij is Studentmobiel wel een echte uitkomst hoewel ik me een beetje afvraag wat dat student nu echt voor waarde heeft.
Rapporteren
2014-02-07 15:18:36
6 jaren geleden
9 10 0
Ik wou mijn abonnement verlengen en binnen korte tijd had ik een nieuw abonnement met een nieuwe telefoon. De volgende dag lag alles al in huis! Helemaal top dus
Rapporteren
2014-02-04 12:56:19
6 jaren geleden
10 10 0
Binnen no time een nieuw abonnement afgesloten en mijn nieuwe teostel ontvangen. Binnen 2 dagen was alles afgerond!
Rapporteren
1

Notice: Trying to get property 'stats_user_id' of non-object in /home/ervaring/public_html/wp-content/themes/template/single.php on line 167
7.18
Bekijken
Beoordelen

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/ervaring/public_html/wp-includes/functions.php on line 3730