Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Typhone ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

6.18
6.18 0 10
15 reviews
86% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2016-11-08 08:45:23
2 jaren geleden
10 10 0
Zit al jaren bij Typhone als het gaat om mijn abonnement. Ze sturen elke keer netjes een contractvoorstel op en vind die altijd wel prima. Vergelijk het met een paar andere en eigenlijk altijd wel een van de goedkoopte zijn ze dan.
Rapporteren
2016-05-10 08:27:37
3 jaren geleden
10 10 0
Ben al jaren klant bij Typhone en naar alle tevredenheid. Ze helpen dan ook elke 2 jaar een nieuwe abonnement voor mij uit t zoeken en als ik het vergelijk met andere aanbieders klopt het ook dat ze erg goedkoop zijn. Wel waarschuwen ze soms erg vroeg dat ik mijn abonnement al kan verlengen want soms kan ik dan nog helemaal niet overstappen. Voor de rest is het echt allemaal erg goed gergeld
Rapporteren
2016-05-02 09:25:39
3 jaren geleden
1 10 0
Na een maand wachten, blijkt mijn order geannuleerd. Helaas en hartelijke groeten van Typhone Geen idee waarom, krijg hier ook geen antwoord meer op. De telefoon wordt gewoon niet beantwoord na meer dan 30 min in de wacht. Mails worden pas na 5 dagen beantwoord. Orders worden zomaar geannuleerd, terwijl mij verzekerd was dat de order in orde was. Stelletje prutsers, niet intrappen en nooit iets bij hen bestellen!
Rapporteren
2016-04-11 15:16:58
3 jaren geleden
1 10 0
Op 3-3 heb ik een bestelling geplaatst. Vanwege een fout in de order op 16-3 gevraag om een wijziging. Dit kon niet volgens de medewerkster en de order moest worden geannuleerd. Op 17-3 en 18-3 geen geannuleerde order na herhaaldelijk bellen. Waarop dezelfde medewerker zegt dat het annuleren van een order een week kan duren. Op 25-3 wederom contact gezocht en wederom het bericht dat ze niets voor mij kunnen betekenen. Nu, op 11-4 nog steeds geen geannuleerde order en nog steeds mijn geld kwijt. Advies: Bestel nooit maar dan ook NOOIT bij dit walgelijke bedrijf!
Rapporteren
2016-03-27 18:53:11
3 jaren geleden
10 10 0
De service bij Typhone is echt ontzettend betrouwbaar! Ik had perongeluk bij het aanvragen iets verkeerds ingevuld en daarom contact opgezocht met Typhone. Dit werd direct opgelost waardoor alles goed is verwerkt. Inmiddels mij iPhone 6s binnen en is ales goed gegaan. Een betrouwbare webshop waar ik voor een prima prijs mij IPhone hebt gekocht.
Rapporteren
2015-12-15 11:13:10
3 jaren geleden
8 10 0
Super blij met Typhone! Heb net weer een nieuw abonnement bij ze besteld en ze waren echt een stuk goedkoper als hun concurrenten. Ook erg mooi was dat ik op de dag zelf van de levering een foto van de courier kreeg. Hierdoor wist ik hoe de beste man eruit zag. Toch erg netjes aangezien je het tegenwoordig nooit weet wie er voor je deur staat.
Rapporteren
2015-07-16 15:16:12
4 jaren geleden
10 10 0
Zat al een tijdje te twijfelen, maar heb nu eindelijk het abbonnement welke ik ook kan betalen. Toestel had ik al maandne in me hoofd maar vond hetn og wat te duur. Wat ook erg fijn is dat je bij Typhone gewoon een foto krijgt op de dag van bezorging van de bezorger. Zo weet je voor wie je de deur open moet doen!
Rapporteren
2015-04-09 14:51:05
4 jaren geleden
3 10 0
Ik had een toestel aangeschaft. De verzendtijd zou rond de 2 dagen liggen. Evnt: voor half 5 besteld, de volgende dag in huis. Helaas pas op 5 uur besteld, dus zou hij na 2 dagen moeten komen. Kwam er op de tweede dag dat het niet meer leverbaar was. Binnen 3 dagen werd het probleem opgelost. Inmiddels al 4 dagen verder....
Rapporteren
2014-10-10 12:04:01
5 jaren geleden
7 10 0
Ik heb gekozen voor een samsugn galaxy s4, omdat ik niet meer aan die hoge abonnement kosten wou zitten en wel een nieuwe telefoon nodig had. Typhone had hier een mooie prijs voor en een groot voordeel was dat ik geen contract hoefde te ondertekenen en op hoefde te sturen. Doormiddel van een smsje was dit allemaal geregeld waardoor het allemaal lekker snel verleip. Typhone is een prima webshop!
Rapporteren
2014-04-06 12:36:33
5 jaren geleden
8 10 0
Het is de beste site om alle aanbieders goed te vergelijken en goede deals te vinden. Als je deze site gebruikt ben je tenminste geen dief van je eigen portemonaie.

Ik heb gebruik gemaakt van een super scherpe deal op hun site en bespaar nu bijna 35 euro per maand en heb er ook nog een mooi toestel bij gekregen zonder bijbetalen.

Dikke aanrader om te shoppen voor mobieltjes en abonnementen.
Rapporteren

Notice: Trying to get property 'stats_user_id' of non-object in /home/ervaring/public_html/wp-content/themes/template/single.php on line 167
6.18
Bekijken
Beoordelen