Telecom Dating Vakantie Verzekeraars Energie Webshops

Typhone ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

Typhone
6.76 / 0 10
Er zijn 17 ervaringen toegevoegd
Typhone ervaring toevoegen Lees alle Typhone ervaringen

17 Typhone ervaringen

Start aan je beoordeling van Typhone
Klik hier om je beoordeling te geven
1 / 100
Beoordeeld op 01-02-2017 door
Mensen maak niet de zelfde fout als mij en ga voor de goedkope prijs, je krijgt een 2e hands telefoon en als je die terugstuurt heb je na 4 weken nog geen reactie of geld terug!

Telefoon Nexus 5X 32gb gekocht omdat hij hier het goedkoopste was. En dat heb ik geweten! De telefoon was 2e hands. Er zat zand op het scherm en vingerafdrukken, de seal ontbrak. De plastic verpakking zat verkeerd om de telefoon heen, de uitsparing voor de camera zat dus aan de onderkant. Het boekje zat verkeerd in een uitsparing. En de batterij was ongeveer 10 procent toen ik hem kreeg!! Hij gaf direct rood aan terwijl de accu's minimaal halfvol moeten zijn zonder schade.

Ik bellen: stuur maar retour meneer, duurt maar een paar dagen en dan krijg u een nieuwe of u geld terug en verzendkosten. Na 4 weken, 20 e-mailtjes en 15 belletjes later heb ik nog steeds geen geld gezien en niet eens een reactie op mijn retourformulier van 1 kantje lang met opmerkingen/vragen. De telefonistes zijn getraind om dom te zijn, als het een beetje mee zit sorry te zeggen en vooral wacht nog maar even het komt wel klaar. Als je na 3 weken vraagt waarom het zo lang duurt en of ze die mensen niet gewoon op kunnen bellen want hier zit duidelijk wat fout is het antwoord: wat wilt u nou dat ik doe meneer? We communiceren alleen met tickets, we kunnen ze geen bericht sturen of bellen... Terwijl het wel 1 bedrijf is!! Het retour adres zit in Almere. Het zijn allemaal nieuwe-nederlanders zoals ze graag in de media worden genoemd, o.a. ene Sherina en nog meer van die namen. Ze kunnen geen fatsoenlijk Nederlands en niet met de computer omgaan, je krijgt soms de gekste berichten, ik zou bijvoorbeeld een abonnement hebben afgesloten bij de telefoon en moest maar vast gaan sparen voor de boetes voor het stopzetten hiervan.

Ik heb ondertussen een ander mobiel gekocht waar ik 20 euro meer voor moest betalen omdat ik het geld niet had om hem eerder(met cashback actie) te kopen.

Ik ga straks aangifte bij de politie doen, ze aanmelden voor tv-kassa, en op alle sites die ik kan vinden dit plaatsen zodat er niet nog meer gedupeerd worden door deze oplichters.

Ps: zeker geen telefoon met abonnement bestellen want dat betaal je gewoon door terwijl zij aan het klungelen zijn, en moet je boetes betalen aan hun en de provider.

De telefonisten zijn bij het bestellen heel behulpzaam, maar zodra zij het geld op hun rekening hebben slaat het weer om en kunnen ze niets voor je doen.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 08-11-2016 door
Zit al jaren bij Typhone als het gaat om mijn abonnement. Ze sturen elke keer netjes een contractvoorstel op en vind die altijd wel prima. Vergelijk het met een paar andere en eigenlijk altijd wel een van de goedkoopte zijn ze dan. ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
5 / 100
Beoordeeld op 25-06-2016 door
Klantnummer 0234572
Ordernummer 115065515
Huawei p9 lite inclusief Vodafone verlenging besteld, met het nadrukkelijke verzoek hier een Naked Sim bij te leveren.
a. Zat niet bij de levering, is nageleverd, dag later.
b. Geleverde sim is door vodafone niet te activeren, defect.
c. Typhone schuift alle verantwoording af op Vodafone, contract met Typhone, horen dit ook af te handelen,
d. Nu 3 dagen bezig mn Huawei online te krijgen, nog steeds niet.
e. Dit waren m'n laatste producten aangeschaft bij Typhone, na zeker 6 jaar klant met 2 personen.
f. Laat dit een les zijn voor toekomstige kopers, het is droevig gesteld met Typhone, het is 2016,
g. Neem het callcenter niets kwalijk, zijn immers slaven van Typhone, doen hun best.
h. UPDATE Vodafone gaat een nieuwe NANOSIM verzorgen, binnen 5 werkdagen, raden Typhone ten sterkste af, veel problemen.

Screenshots van chats met medewerkers Typhone zijn beschikbaar.

Update 11-6, SIM van Vodafone binnen! Digitale activatie lukt niet, dus
bellen, zeer aardige dame die alles uit de kast haalt om de boel te
activeren, tot haar ergernis lukt dit niet, zoekt het hogerop. Wat blijkt.
Typhone heeft een dusdanige chaos in het systeem gecreëerd dat
mijn nr/abbo/gegevens helemaal opnieuw in de systemen gezet moeten worden, dit gaat 24/48 uur duren. Vodafone zeker niet kwalijk
te nemen, wel Typhone. Grote ergernis, behelpen dus nog paar dagen.
Hulde aan de Vodafone dame!! Antwoorden op vragen, ook al waren
het niet de antwoorden die ik zocht.

update 12-06-2016 2:00
Bericht Vodafone, alles werkt zoals het moet!

Update 13-06-2016

Belletje Typhone, excuses voor bovenstaande en compensatie in de vorm van terugbetaling eveneens besteld hoesje
a € 19,95. Netjes Typhone, complimenten!

Update 25-06-2017

Niets ontvangen van Typhone, geen hoesje, geen terugbetaling.
Ook mijn opgebouwde tegoed bij Typhone is verlaagd met
€ 19,95.
Het leek goed te gaan, maar weer een falen van dit bedrijf.
Mooie verhalen aan de telefoon, maar nakomen, NOT !!
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 10-05-2016 door
Ben al jaren klant bij Typhone en naar alle tevredenheid. Ze helpen dan ook elke 2 jaar een nieuwe abonnement voor mij uit t zoeken en als ik het vergelijk met andere aanbieders klopt het ook dat ze erg goedkoop zijn. Wel waarschuwen ze soms erg vroeg dat ik mijn abonnement al kan verlengen want soms kan ik dan nog helemaal niet overstappen. Voor de rest is het echt allemaal erg goed gergeld ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
1 / 100
Beoordeeld op 02-05-2016 door
Na een maand wachten, blijkt mijn order geannuleerd. Helaas en hartelijke groeten van Typhone Geen idee waarom, krijg hier ook geen antwoord meer op.
De telefoon wordt gewoon niet beantwoord na meer dan 30 min in de wacht.
Mails worden pas na 5 dagen beantwoord.
Orders worden zomaar geannuleerd, terwijl mij verzekerd was dat de order in orde was.
Stelletje prutsers, niet intrappen en nooit iets bij hen bestellen!
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
1 / 100
Beoordeeld op 11-04-2016 door
Op 3-3 heb ik een bestelling geplaatst. Vanwege een fout in de order op 16-3 gevraag om een wijziging. Dit kon niet volgens de medewerkster en de order moest worden geannuleerd.
Op 17-3 en 18-3 geen geannuleerde order na herhaaldelijk bellen. Waarop dezelfde medewerker zegt dat het annuleren van een order een week kan duren. Op 25-3 wederom contact gezocht en wederom het bericht dat ze niets voor mij kunnen betekenen.
Nu, op 11-4 nog steeds geen geannuleerde order en nog steeds mijn geld kwijt.

Advies: Bestel nooit maar dan ook NOOIT bij dit walgelijke bedrijf!
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 27-03-2016 door
De service bij Typhone is echt ontzettend betrouwbaar! Ik had perongeluk bij het aanvragen iets verkeerds ingevuld en daarom contact opgezocht met Typhone. Dit werd direct opgelost waardoor alles goed is verwerkt.

Inmiddels mij iPhone 6s binnen en is ales goed gegaan. Een betrouwbare webshop waar ik voor een prima prijs mij IPhone hebt gekocht.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
8 / 100
Beoordeeld op 15-12-2015 door
Super blij met Typhone! Heb net weer een nieuw abonnement bij ze besteld en ze waren echt een stuk goedkoper als hun concurrenten. Ook erg mooi was dat ik op de dag zelf van de levering een foto van de courier kreeg. Hierdoor wist ik hoe de beste man eruit zag. Toch erg netjes aangezien je het tegenwoordig nooit weet wie er voor je deur staat. ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 16-07-2015 door
Zat al een tijdje te twijfelen, maar heb nu eindelijk het abbonnement welke ik ook kan betalen. Toestel had ik al maandne in me hoofd maar vond hetn og wat te duur. Wat ook erg fijn is dat je bij Typhone gewoon een foto krijgt op de dag van bezorging van de bezorger. Zo weet je voor wie je de deur open moet doen! ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
3 / 100
Beoordeeld op 09-04-2015 door
Ik had een toestel aangeschaft. De verzendtijd zou rond de 2 dagen liggen. Evnt: voor half 5 besteld, de volgende dag in huis. Helaas pas op 5 uur besteld, dus zou hij na 2 dagen moeten komen. Kwam er op de tweede dag dat het niet meer leverbaar was. Binnen 3 dagen werd het probleem opgelost. Inmiddels al 4 dagen verder.... ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
7 / 100
Beoordeeld op 10-10-2014 door
Ik heb gekozen voor een samsugn galaxy s4, omdat ik niet meer aan die hoge abonnement kosten wou zitten en wel een nieuwe telefoon nodig had. Typhone had hier een mooie prijs voor en een groot voordeel was dat ik geen contract hoefde te ondertekenen en op hoefde te sturen. Doormiddel van een smsje was dit allemaal geregeld waardoor het allemaal lekker snel verleip. Typhone is een prima webshop! ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
8 / 100
Beoordeeld op 06-04-2014 door
Het is de beste site om alle aanbieders goed te vergelijken en goede deals te vinden. Als je deze site gebruikt ben je tenminste geen dief van je eigen portemonaie.Ik heb gebruik gemaakt van een super scherpe deal op hun site en bespaar nu bijna 35 euro per maand en heb er ook nog een mooi toestel bij gekregen zonder bijbetalen.Dikke aanrader om te shoppen voor mobieltjes en abonnementen.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
6 / 100
Beoordeeld op 03-03-2014 door
Als je wilt profiteren van voordeeltjes dan kan je je inschrijven voor de Typhone nieuwsbrief. Daar staan scherpe deals in en je kan er echt je voordeel mee doen.

Heb ik ook gedaan en kan leuk uitpakken.Het is een simpele tip en kan je geld besparen. En welke Nederlander krijgt het daar nou niet warm van.Vergeet je niet uit te schrijven als je eenmaal een bestelling hebt gedaan anders blijf je mails ontvangen.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
8 / 100
Beoordeeld op 24-02-2014 door
Een heerlijke website om op te bestellen. Alles word overzichtelijk aangeboden en je kan dus gemakkelijk een keuze maken. Telefonisch zijn ze goed bereikbaar, omdat ik wat vragen had. Na deze vragen kreeg ik het contract digitaal toegestuurd en kon ik ze ook weer digitaal retourneren. Erg gemakkelijk, omdat er anders weer een vertraging via de post in zit. Wel krijg je alles nog per post nagestuurd voor je eigen administratie. Binnen korte tijd lag dan ook alles thuis en kon ik gebruik maken van mijn telefoon! Helemaal top ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 19-02-2014 door
Op het internet is er zoveel keuze als het gaat om mobiele telefoons en abonnementen. Je hebt ze in zoveel soorten en maten. Soms raak ik het overzicht kwijt. Voor mijn bedrijf moest ik een abonnement afsluiten. Ik ben ook vaak in het buitenland en moest dus aardig wat afwegingen maken.

Typhone geeft een goede vergelijking en is een prettige site om mee te werken. Op sommige punten kan de site wel beter en kan het wel wat rustiger. Je wordt echt overspoeld met informatie.

Ik heb uiteindelijk gekozen voor een Samsung Galaxy Note aangezien deze de beste specificaties had. TyPhone had een goede deal en de informatie en specificaties waren direct duidelijk en ook de kosten die ik maandelijks zou hebben.

Typhone ken ik al jaren en voor mij de site als het gaat om vergelijken en onafhankelijke oordelen over providers
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
7 / 100
Beoordeeld op 14-02-2014 door
Kan echt veel vinden op de site en is gewoon een goede site om het toestel te vinden dat aansluit bij je behoeften. ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 28-01-2014 door
Gisteravond bestelt en vandaag binnen. Kan niet anders zeggen dan helemaal top! Ik kan Typhone dus alleen maar aanbevelen! ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
X
76 % van de consumenten zijn tevreden over Typhone
Lees alle reviews en bekijk Typhone
Oke
© 2018 Ervaringensite | Disclaimer | Privacy