Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

UPC ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

7.00
7.00 0 10
5 reviews
60% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2014-10-30 20:59:51
6 jaren geleden
6 10 0
Ik zal oprecht zijn en een eerlijke beoordeling geven. Laten we met het goede beginnen. De producten van UPC zijn goed en de prijs ben ik tevreden over. Maar!!

De servicedesk is een groot drama. Als je ze nodig hebt zit je minuten lang in de wacht, wordt je van kastje naar de muur gestuurd en ben je eindeloos bezig om zaken voor elkaar te krijgen. Het is een hopeloze zaak en ik wordt er GEK VAN!!!

UPC moet zijn zaken maar eens op orde krijgen! Anders ben ik snel weg.
Rapporteren
2014-09-17 12:37:05
6 jaren geleden
1 10 0
Onlangs ben ik verhuist en UPC komt om het Horizon/Telefonie/internet pakket wat ik heb in mijn nieuwe appartement aan sluiten. Dat was april jl.
Het gevolg was dat ik geen WIFI en geen telefoon had.
Met gevolg dat ik zonder het te weten over mijn limiet van mijn mobiele telefoon heen was.110 euro meer betalen. Na drie maanden is het opgelost en ik belde UPC voor een vergoeding. Het meisje aan de telefoon van UPC zou me terug bellen en dat heeft ze ook gedaan met de mededeling dat ik binnen 3 weken 155 euro terug gestort zou krijgen. Nu 5 weken later nog niets ontvangen, ik weer bellen nee zegt UPC nu dat kunnen ze wel zeggen maar het moet eerst worden goedgekeurd. En zo te zien is het niet goedgekeurd. Belachelijk voor woorden dat ze dan niets laten weten. Wel weer 80 euro afschrijven per maand en drie maanden niets gehad voor die 80 euro al met al ik ben helemaal klaar met UPC na 15 jaar klant te zijn geweest willen ze niets doen. Dus ze zijn liever een goede klant kwijt als dat ze wat water bij de wijn doen. Zeer slechte service vindt ik dat.
Rapporteren
2014-03-28 18:17:24
6 jaren geleden
5 10 0
Al tijden lang heb ik problemen met het internet. Ik heb meerdere malen aan de lijn gehangen met de servicedesk.

Ze stuurde een monteur en die kwam alles wel even oplossen. Nou die is vervolgens uren bezig geweest en moest nog eens terug komen. En ja dan moet ik nog een dag vrijnemen.

Uiteindelijk is het dan opgelost en toen merkte ik dat mijn internet het deed maar enorm traag was. Dus weer bellen en ik werd van kastje naar de muur gestuurd. Na veel bellen eindelijk een oplossing gevonden. Dus weer een monteur aan de deur. Die was wel snugger en had een fout ontdekt die de vorige monteur had gemaakt.

Nu is alles opgelost maar het blijft een drama het internet via UPC
Rapporteren
2014-03-28 18:13:49
6 jaren geleden
8 10 0
Ik hoor heel vaak klachten over UPC maar ik heb echt nog nooit iets gehad en nog nooit klachten gehad. Alles werkt snel en goed.
Rapporteren
2014-03-28 18:12:26
6 jaren geleden
2 10 0
Continue problemen met UPC en als je dan navraag doet dan doen ze er helemaal niets aan. Internet ligt er telkens uit of is super traag. En maar bellen en maar bellen maar het levert je helemaal niets op.

Maar wel elke maand betalen! Nou ze mogen er in stikken want ik ga nooit meer zaken doen met die oplichters!
Rapporteren
1
7.00
Bekijken
Beoordelen