Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Ziggo ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

4.72
4.72 0 10
40 reviews
40% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2020-06-26 08:30:02
16 dagen geleden
9 10 0
Wat een ontzettend fijn medewerker. Gebeld omdat ik zag dat Ziggo een aanbieding had. Binnen een paar minuten was alles geregeld en kon ik gebruik maken van de nieuwe actie
Rapporteren
2020-06-12 21:27:57
29 dagen geleden
1 10 0
Terwijl de tweede dag van het golf toernooi in Amerika al driekwart onder weg is schotelt Ziggo ons de beelden van gisteren voor >
Na maanden onthouding tijdens de corona is dit wel een afknapper
Rapporteren
2020-03-05 14:04:20
4 maanden geleden
1 10 0
Mijn ervaring is je betaalt focking veel maar is super slecht alweer storing
Rapporteren
2019-11-25 10:49:21
8 maanden geleden
2 10 0
Waardeloze Service van Ziggo.
Door een storing (weer) was er op 23 november geen internet en geen telefoon. Nadat deze verholpen was hebben wij het modem gereset.
Dit hielp niet dus heb ik de klantenservice gebelt.
Allereerst wordt je als debiel behandeld maar allerlei vragen op het niveau van "controleren op de stekker in het stopcontact zit."
Dit overleeft te hebben kwamen we op het echt probleem. Ik diende de groene kabel uit de spitter te trekken en deze direct op het modem aan te sluiten via het muurcontact.Een groene kabel ? Ik had alleen maar witte kabels. Nee groene kabel. Het bleek dus een witte kabel te zijn met aan het einde een groen randje. Dat is volgens de ziggo klantenservice een groene kabel. Ik bedoel maar, wat een IQ
Trekken ja. Ik zei nog, ik denk dat de kabel dan stuk gaat. Nee dat gebeurde niet. En ja hoor, met trekken trok ik de kabel helemaal naar zijn moer.Dus ik had nu helemaal niks. Dan moest er maar een monteur komen. Ik vroeg hem, hoe lang duurt het voordat hij hier is ? Nou dat kon niet meteen. Ik vroeg, wanneer dan wel ? Dinsdag middag tussen 12 en 18 uur !!!!!!
Ik zit dus 3,5 dagen zonder internet en zonder telefoon. En dat allemaal door een storing en een fluitketel van de klantenservice.
Het si zo jammer dat ze een monopolie hebben voor snel internet anders was ik zaterdag al vertrokken. Wat een vreselijk bedrijf is het toch met randdebielen die op de klantenservice werken. Totaal geen notie van praktijk. Mensen kunnen niet zo lang zonder internet, zeker als je zoals wij een bedrijf aan huis hebt
Het heeft 1 voordeel. Je kan lekker op tijd naar bed
Rapporteren
2019-07-06 04:16:31
1 jaren geleden
2 10 0
Veel reclame en ook nog een prijsverhoging. Hoe durven ze. Ziggo probeert de indruk te wekken dat ze een A merk zijn maar ze komen niet eens in de buurt. Ik heb verschillende aanbieders gehad en nog nooit zo slecht als Ziggo. De mensen van de klantenservice doen echt wel hun best om te helpen maar zij kunnen ook niets veranderen aan de slechte verbinding. Soms valt deze zo'n 40 keer per uur weg en dat hele dagen lang. Voor mij geen prijsverhoging voor zo'n slecht produc DAAAAAG ZIGGO.
Rapporteren
2019-03-10 11:18:48
1 jaren geleden
1 10 0
Alleen maar gedoe met dit kit bedrijf. Constant storingen en dan niet voor een maar minuten maar hele middagen. Ik raad dit bedrijf niemand aan want niks is er goed aan. De klantenservice is zo slecht want je kan niemand aan de lijn krijgen en het kost ook nog eens veel geld.
Rapporteren
2018-12-19 15:30:08
2 jaren geleden
2 10 0
Monteur maakt er een zooitje van en internet doet het helemaal niet meer. Omdat ik particuliere klant ben geen spoedmonteur, dag wachten. Volgende dag nooit een monteur gezien, maar die beweert te hebben opgebeld en te hebben aangebeld. Dat kan Ziggo alleen niet bewijzen. Ik kan wel bewijzen dat ik thuis was en dat ik niet opgebeld ben. Of ik even voorrijkosten wil betalen. En het Internet doet het nog niet! Ze gaan altijd achter hun monteur staan, niet achter hun klant, ook niet als ze zelf de problemen hebben veroorzaakt. Wat een zooitje en wat een vreselijke mentaliteit.
Rapporteren
2018-06-12 13:24:15
2 jaren geleden
1 10 0
Eind november 2017 ben ik overgestapt met de KPN overstapservice. Begin december 2017 heb ik van Ziggo een bevestigingsmail ontvangen dat mijn diensten per 4 januari 2018 worden beëindigd en dat ze de opzegging van het contract hebben ontvangen. Van KPN heb ik een mail gekregen, zodra de KPN diensten actief zijn, de diensten bij Ziggo, na 24 uur activatie KPN, automatisch worden beëindigd. KPN heeft 11 januari 2018 mijn diensten aangesloten. Noch op 4 januari 2018 noch op 12 januari 2018 heeft Ziggo de diensten beëindigd. Ziggo heeft dit pas op 24 januari 2018 gedaan en sturen mij een factuur van 1 t/m 24 januari 2018 waar ik het niet mee eens ben. Zowel Ziggo als het incassobureau zijn niet voor rede vatbaar en dreigen alleen maar met een dagvaarding.
Rapporteren
2018-06-12 06:52:45
2 jaren geleden
8 10 0
Super tevreden Zeker de telefonische support is erg ggoe
Rapporteren
2018-06-01 13:13:40
2 jaren geleden
10 10 0
Altijd vriendelijke mensen als ik ze nodig heb. Het enigste is dat mijn eerste mediabox (?) kapot was en ik daardoor geen goed internet had. Moest hier 2 dagen op wachten, maar alles werkt nu weer en is netjes uitgelegd door de dame aan de telefoon
Rapporteren
4.72
Bekijken
Beoordelen