Telecom Dating Vakantie Verzekeraars Energie Webshops

247Parking.nl ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

247Parking.nl
2.2 / 0 10
Er zijn 10 ervaringen toegevoegd
247Parking.nl ervaring toevoegen Lees alle 247Parking.nl ervaringen

10 247Parking.nl ervaringen

Start aan je beoordeling van 247Parking.nl
Klik hier om je beoordeling te geven
1 / 100
Beoordeeld op 17-08-2018 door
Slecht geregeld en aangegeven.
Chauffeur zei er mogen er 52 in de bus en regel het zelf maar.
Het werd haast een gevecht om je koffer te bergen.
Wat ongeregeld en slecht voor elkaar nooit weer .
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
1 / 100
Beoordeeld op 30-06-2018 door
I have booked a parking place at 247 parking via Park Via. The description of the service on Park Via (which is responsibility of the 247 parking) was misleading. There was no shuttle bus, but a regular bus that goes only every 25 minutes, people need to wait outside for the bus and the ride takes at least 15 minutes and not 11. After writing a claim to 247 parking about this, the answer I received is "Good luck.
Michel Overmars. Met vriendelijke groet,

Michel Overmars
Directeur 247Parking.nl"

I recommend you to NEVER USE THE SERVICE OF 247 PARKING, AS THEIR DIRECTOR DOESN'T HAVE EVEN SIMPLE RESPECT FOR THEIR CLIENTS.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
1 / 100
Beoordeeld op 18-05-2018 door
Wat een vreselijke bende! Bij aankomst stond het personeel buiten een sigaret te roken zonder ook maar enig aandacht aan ons te schenken. Er kon nog geen goedemorgen vanaf. Ondanks dat we vooral hadden gezocht op het niet afgeven van de autosleutel, moesten we deze toch afgeven. Er werd ons niet gemeld dat dit tegen kosten toch zou kunnen. We hebben daarop onze dure auto vergrendeld om te kunnen starten en bij terugkomst bleek dat ze er in gezeten hadden! De spiegels stonden uitgeklapt en de stoel was naar voren geschoven. Vanwege de drukte in de meivakantie stond er een touringbus klaar, die eerst wat voller moest zijn voordat we vertrokken. We werden keurig afgezet maar bij aankomst duurde het toch wel lang voordat we weer werden opgehaald, terwijl we hadden aangegeven dat we de koffers al in bezit hadden (1e op de band). Afgelopen week ook nog eens mail gehad om onze vlucht te claimen van 4/5 terwijl we op 1/5 vlogen, dus de administratie klopt daar ook niet. Nee, NOOIT meer 24/7 ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
1 / 100
Beoordeeld op 05-02-2017 door
We zijn jaren klant geweest. In het laatste jaar is de service echter VRESELIJK geworden. En als je erover klaagt, krijg je dit:

"Wil je gvd stoppen met je eigenwijze gelul.
Jouw fout, jouw probleem.

We hoeven jullie nooit meer te zien!!!


Met vriendelijke groet,

Michel Overmars
Directeur 247Parking.nl"
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
2 / 100
Beoordeeld op 12-09-2016 door
50 minuten staan wachten voordat men je ophaalt, auto vervolgens compleet smerig terug gekregen alsof hij 2 weken op een bouwplaats heeft gestaan.

Reactie van hun "Excuus, het terrein is in de zomer nogal stoffig" "Vervelend dat zonder meer, maar that's it!".

50 euro betalen en verder kan je basten daar!
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
2 / 100
Beoordeeld op 23-07-2016 door
er worden te weinig bussen ingezet en moest een uur lang wachten op Schiphol. Ik hoef geen contact meer met dit bedrijf, want ik ben er helemaal klaar mee! ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 14-07-2015 door
Ik op de weg naar Schiphol netjes gebeld waar wij reden en bij aankomst stond de chauffeur klaar om de auto mee te nemen. Toen wij terug kwamen van vakantie stond de chauffeur met auto weer netjes klaar en konden we na een heerlijke vakantie weer lekker naar huis! ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
1 / 100
Beoordeeld op 31-01-2015 door
Als je me vorige week gevraagd had over 247 parking, was ik vol lof geweest. Tot nu toe nog nooit problemen gehad en tegen iedereen geroepen dat dit prima was. Tot afgelopen week. Twee weken vooraf geboekt en betaald met iDeal. Voucher gekregen, deze nog een keer gewijzigd, allemaal geen probleem. Auto wordt keurig aangenomen en ik vertrek voor een zakenreis van een paar dagen.
Bij terugkomst gebeld en krijg ineens te horen dat ik nog moet betalen. Ik kon op dat moment mijn bankrekening niet checken maar wist 98% zeker dat er was betaald, met iDeal kan het haast niet anders. De chauffeur blijft echter voet bij stuk houden en zegt doodleuk dat ik dan de auto niet meekrijg.
Bij instappen zitten de sleutels er in en ik wil wegrijden, in mijn ogen stond ik volledig in mijn recht. Chauffeur reageert echter zeer agressief en rukt de sleutels uit mijn handen.
Marechaussee erbij gehaald en omdat ik niet kon bewijzen dat ik had betaald, toch maar € 55 afgerekend. Ik kreeg de verzekering dat men het zou nakijken en dat, als er toch betaald was, ik het geld terug zou krijgen.
Twee dagen gewacht en niets van ze gehoord, bellen gaat niet, dan krijg je de chauffeurs te pakken en niet de directie.
Mail gestuurd mét het bewijs van betaling, beweren ze nog doodleuk dat zij niets ontvangen hebben…
Kortom, niet meer doen!
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
1 / 100
Beoordeeld op 24-11-2014 door
Vervolg van bericht juni 2014



Wij waren in juni met vakantie en hadden de auto (valet parking) overgedragen aan 247 Parking. Bij terugkomst stond er niemand te wachten, dus eerst gebeld en na een half uur kwam de eigenaar (vertelde hij) met onze auto. De auto was door een medewerker tegen een paal gezet, de achterbumper beschadigd en hing er los aan. Maar ik moest hem de volgende dag even een mail sturen met alle gegevens voor de verzekering, want hij was goed verzekerd. Na meermaals mails en telefonische contacten, (met iedere keer andere uitvluchten), was ik het zat en heb een review geplaatst waarin deze firma natuurlijk niet goed wegkwam. Het zijn in mijn ogen doodgewone bedriegers.

Omdat het een leaseauto is, (van het bedrijf waar mijn man werkt), heeft de werkgever zelf geprobeerd met deze firma in contact te treden, na dreiging met een advocaat reageerde hij plotseling en was (zogenaamd) bereid een gedeelte (schade ca. € 1200 daar van € 700) van de schade te betalen mits ik de slechte beoordeling weg zou halen. Inmiddels had deze fijne mijnheer deze beoordeling die ik op parkerenbijvliegvelden.nl had geplaatst, gewoonweg gekopieerd en op zijn eigen website gezet. Nu moet u weten, dat niemand daar een review kan plaatsen, zónder dat hij hem heeft vrijgegeven. U kunt zich wel voorstellen, dat hij deze voor ons niet heeft vrijgegeven. Omdat we dachten, beter € 700 dan helemaal niets, heb ik de beoordeling (bij parkerenbijvliegvelden.nl) er weer af gehaald. Echter betalen doet deze mijnheer helemaal niets, en laat ook niets meer van zich horen. Ik heb nog eens op de website van 247-Parking gekeken en zie daar: de review die hij er zelf had op gezet is plotseling weer verdwenen.

Mijn raad aan iedereen: wees gewaarschuwd, bij schade hebben ze geen verzekering en er wordt niets vergoed. Ik vermoed dat ze de auto´s bij valet-parking gewoon ergens neerzetten, welgemerkt zónder toezicht.

NOOIT MEER 247-Parking
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
2 / 100
Beoordeeld op 24-07-2014 door
Nooit meer met 247 Parking. 11 dagen in juni 2014

Heenweg alles goed, er stond iemand op ons te wachten en nam de auto in ontvangst (valet parking). Bij terugkomst in de ochtend, moesten we enige tijd wachten, toen er iemand (de eigenaar) met onze auto kwam, bleek dat een personeelslid de auto tegen een paal had gezet, de achterbumper hing op half elf en hij was flink gedeukt. Géén probleem zei de eigenaar, ze waren goed verzekerd en hij had de verzekering alles al doorgegeven. De auto is een leaseauto, eigendom van de Duitse firma waarvoor mijn man werkt.

Na meerdere mails en telefoontjes is het resultaat nul!! Geen enkele medewerking van de eigenaar, hij liegt en doet niets.

We hebben nu contact met de politie opgenomen, ook de Duitse verzekering gaat op onderzoek, zo nodig met advocaat.

Wij vermoeden dat de auto onbeheerd ergens is afgesteld.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
X
10% van de consumenten zijn tevreden over 247Parking.nl
Lees alle reviews en bekijk 247Parking.nl
Oke
© 2018 Ervaringensite | Disclaimer | Privacy