Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

AlleReizenOp1Site ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

7.00
7.00 0 10
5 reviews
80% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2017-11-03 22:44:23
3 jaren geleden
2 10 0
Een reis geboekt bij Alltours via Tjingo, all inclusive. Bij aankomst in het hotel op Gran Canaria bleek dat het hotel gerenoveerd werd. Dit met gevolgd, dat verblijf bij het hotel overdag bijna niet te doen was door de overlast van de herrie van de sloophamers etc. Het hotel was een hotel wat exclusief samenwerkt met Alltours, dus Alltours moest ban de renovatie op de hoogte zijn. Klacht ingediend bij de reisleiding ter plaatse. Na de vakantie klacht ingediend bij Alltours, via Tjingo, dat was begin juni 2017. Na lange tijd en informeren van onze kant, bericht gehad dat onze klacht niet bekend was bij Alltours. Na bemiddeling door Tjingo werd klacht alsnog in behandeling door Altours. Begin november bericht gehad dat een vergoeding overgemaakt zal worden. Bedrag is lager, dan andere hotelgangers kregen na hun klacht. Zij hadden hetzelfde reisbedrag betaald als wij. Al met al vijf maanden na de reis werd de verpeste vakantie afgedaan met een bedragje van ongeveer € 160. Voor ons in ieder geval nooit meer Alltours.
Rapporteren
2016-10-14 09:00:15
4 jaren geleden
8 10 0
Onze vakantie hebben wij geboekt via Alle reizen op 1 site en het ging erg gemakkelijk. Ik kende de site niet, maar nadat ik de geschikte vakantie had gevonden ging ik verder zoeken en waren zij hier het goedkoopste. Boeken via de site was een fluitje van een cent.
Rapporteren
2016-06-03 12:24:01
5 jaren geleden
10 10 0
Al meerdere keren hier een reis geboekt. Op het moment van boeken was het voor ons altijd de goedkoopste reisaanbieder. Ook voor vragen ed kun je terecht telefonisch of via de site chatten. Alles was eltijd keurig voor elkaar, heb geen enkele klacht.Aangesloten bij SGR en ANVR Gewoon niet twijfelen maar doen!
Rapporteren
2015-10-20 10:19:07
5 jaren geleden
9 10 0
Ik wou bij TUI boeken, maar ging nog even mijn reis van Kreta bekijken op Allereizenop1site.nl en kwam tot mijn verbazing erachter dat deze toch wat goedkoper was. Inmiddels al op vakantie geweest een weekje en het was echt heerlijk. De prijs was 30 euro goedkoper op een paar honder euro dus dat scheelt toch. Ook was de reis erg lekker en had ik echt geen klachten. En voor your information het was via TUI dat ik de vakantie binnen kreeg :Z
Rapporteren
2015-03-09 10:06:39
6 jaren geleden
10 10 0
Las op internet dat het maarliefst 7% scheelt met andere reisaanbieders. Ben gelijk gaan kijken en het scheelt bij ons inderdaad veel geld. Ik heb meteen geboekt en krijg gewoon netjes antwoord van Holland International toen ik bij allereizen had geboekt. Ziet er dus gewoon allemaal goed uit!
Rapporteren
1
7.00
Bekijken
Beoordelen