Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Belvilla ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

4.62
4.62 0 10
10 reviews
40% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2019-11-21 13:27:31
18 dagen geleden
6 10 0
Fraudsters. Received a second payment after which the reservation was canceled. I have all the screenshots.
Rapporteren
2019-08-03 07:38:37
4 maanden geleden
0 10 0
grun sellerich wij zijn zeer gastvrij ontvangen met mooie gedekte tafel met koffie en cake mooi appartement prachtig uitzicht wij hebben genoten dikke 10
Rapporteren
2019-07-02 10:44:33
5 maanden geleden
2 10 0
Wijzen eigenaars niet op gebreken laat staan ze geloven vakantiegangers niet na sturen foto's en dergelijke en komen dan of met vergoeding van 30 euro
Rapporteren
2019-06-21 18:55:20
6 maanden geleden
2 10 0
Borg van € 150,- wordt niet teruggestort binnen de beloofde termijn van 3 dgn door Belvilla.
2 mails gestuurd met de vraag waar de borg blijft, hierop wordt niet geantwoord. Telefonisch contact gehad, daar wordt belooft dat men er naar zal kijken. De borg is echter nog niet teruggestort.
Rapporteren
2019-06-12 01:38:32
6 maanden geleden
1 10 0
Schimmel plekken van een meter, mails met caps lock aan. Mevr van Hengel bijzonder onbeschoft en ongemanierd.
Rapporteren
2017-10-14 19:30:06
2 jaren geleden
2 10 0
Klachten worden niet serieus genomen. Voorkom teleurstellingen, boek elders!
Rapporteren
2017-09-30 09:17:20
2 jaren geleden
3 10 0
Belvilla verwijderd stelselmatig reviews die niet 100% positief zijn. Wij hebben verder naar redelijke tevredenheid vier keer in een Belvilla vakantiewoning verbleven. Daarvan was de ervaring twee keer prima, en twee keer niet 100% postief. (Maar ook niet enorm slecht.) De twee nette (geen schuttingtaal) reviews over deze twee laatste vakantiewoningen waar we eerlijk zowel de positieve als de negatieve punten van de vakantiewoningen benoemden zijn beiden verwijderd! Nu we online zien dat dit ook bij andere gemixte/negatieve reviews van andere mensen gebeurt haken wij af: Geen Belvilla meer voor ons.
Rapporteren
2016-09-02 13:13:25
3 jaren geleden
1 10 0
Op zaterdag 13 augustus 2016 kwamen wij aan bij Domaine du Golf in Fabreques Frankrijk. Allereerst kregen wij de sleutel van een reeds verhuurde accommodatie . Leidinggevende ging even kijken en gaf zonder enig commentaar de sleutel aan de receptioniste van een andere accommodatie. Buiten het feit dat het echt een minuscuul oppervlakte betrof kwamen wij tot de conclusie dat er GEEn airco aanwezig was waar het zo rond 40 graden celcius was. Weer langs de receptie waar men , zonder te kijken mededeelde dat er niks anders was. Belvilla gebeld: Aanbieding via Belvilla > € 1250,00 Prijs in accommodatie > € 728,00 HOEZO aanbieding ??? Tevens zelf grote ventilator aangeschaft > zonder resultaat want geen dakraam > alleen schuifpui vol op de zon. Op dinsdagnacht 16 augustus , na 4 nachten NIET te hebben geslapen ivm belachelijke hitte & geen ventilatie mogelijkheid vertrokken en de hele klere zooi achtergelaten . Oh ja : voorstel van Belvilla: € 75,00 korting op volgende boeking...... Klant vriendelijkheid > 0 Accommodatie > 0 Kortom> SLECHTER DAN SLECHT
Rapporteren
2015-07-15 19:11:24
4 jaren geleden
10 10 0
Enorme keuze, kwaliteit is altijd goed. Maar de huisjes zijn vaak wel aan de prijs. Maar voor kwaliteit moet je ook willen betalen. Zeker als je na een jaar lekker tot rust wil komen.
Rapporteren
2015-01-24 14:36:11
5 jaren geleden
9 10 0
Het aanbod van Belvilla is enorm en we hebben al meerdere landen bezocht met de familie en verblijven als sinds 1998 in huisjes van Belvilla. Altijd top keuze en de prijs...ja het is niet altijd even goedkoop maar kwaliteit krijg je altijd.
Daarom nooit een andere aanbieder geprobeerd..en waarom zou ik ook.
Rapporteren

Notice: Trying to get property 'stats_user_id' of non-object in /home/ervaring/public_html/wp-content/themes/template/single.php on line 167
4.62
Bekijken
Beoordelen

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/ervaring/public_html/wp-includes/functions.php on line 3730