Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Bizztravel ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

6.13
6.13 0 10
3 reviews
33% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2020-03-05 12:19:55
7 maanden geleden
0 10 0
Gezien Noord Italië code oranje aangeeft , wordt het afgeraden om daar te komen tenzij noodzakelijk, dus niet fijn om daar te gaan skiën . Consequenties zijn groot m’n werk gerelateerd, bij thuis komst verplicht binnen blijven en niet naar het werk kunnen gaan terwijl je in de zorg werkt!!! Ons vakantie onderkomen ligt tegen de grens van Italië la Rossière. Het skigebied is voor 1/3 Frankrijk en 2/3 Italië . Reden genoeg om daar niet te willen zijn . We willen graag de reis omboeken naar Val Celnis ( recidence les Chalet Flambeau ) , die nog vrij is , bijbetalen is geen probleem. Echter Bizztravel wil hier niet op ingaan tot grote verbazing en onbegrip. Bij vakantiegangers die geboekt hebben in Italië , wordt wel een alternatief aangeboden. Waar is de klantvriendelijkheid gebleven . Het is voor iedereen overmacht en niemand heeft hier ongevraagd , maar als je ziet dat er nog mogelijkheden zijn wordt hier totaal niet op ingegaan. Tot 3x aan toe gebeld vandaag , uiteindelijk wordt de telefoon door de “klantenservice “ neergelegd . Als Bizztravel dit leest , wees sportief en begripvol en zorg voor een veilige skivakantie waar ook wij recht op hebben. Het boekingsnummer is 3990233. ( Rolvink hoofdboeker ) vertrekdatum 7 maart.
Rapporteren
2015-09-17 09:24:41
5 jaren geleden
10 10 0
DOordat ze grootschalig skiepassen inkopen enz. is de prijs echt een stuk goedkoper. Het is echt niet de moeite waard om zelf hotels, skiepas enz. te boeken dan ben je altijd duurder uit
Rapporteren
2015-01-25 16:54:05
6 jaren geleden
1 10 0
Afgelopen week naar La Toussuire (Gouelia) geweest. Beboekt via Bizztravel en wat een tegenvaller. Allereerst wat het geen ski-in/ski-out appartement, terwijl dat wel als geadverteerd stond. Toen bleek na de eerste dag dat er maar een hele kleine boiler voor het warm water in het appartement zat en dus dat de tweede persoon met koud water moest douchen.
Toen we uiteindelijk aan het skien waren bleek toen we bovenaan stonden dat de skipas slechts geldig was voor een heel klein gebiedje. Dit staat nergens (alleen na heel goed zoeken) aangegeven op de website dat het om een klein gedeelte van Les Sybelles gaat. Na bellen met Bizztravel wilde ze hier nergens in tegemoet komen en moesten we voor twee personen nog eens 100 euro extra betalen.
Al met al een grote tegenvaller...
Rapporteren
1
6.13
Bekijken
Beoordelen