Telecom Dating Vakantie Verzekeraars Energie Webshops

Cheaptickets ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

Cheaptickets
5.72 / 0 10
Er zijn 11 ervaringen toegevoegd
Cheaptickets ervaring toevoegen

11 Cheaptickets ervaringen

Start aan je beoordeling van Cheaptickets
Klik hier om je beoordeling te geven
1 / 100
Beoordeeld op 29-08-2018 door
Het online inchecken wil niet. Ik heb gebeld naar de service desk maar naar 20 min in de wacht maar opgehangen. 100 keer op wachtwoord vergeten gedrukt maar geen mail ontvangen.
Aangekomen op het vliegveld moest ik 110 euro betalen voor incheck kosten. Er werd mij gezegd dat ik dit via cheaptickets kon terug vragen omdat het inloggen niet lukt en ik zo niet kon inchecken.
Cheaptickets gebruikt dus een andere mail die niet aan jou persoonlijke mail is gekoppeld. Dit vertelde de meneer van de luchthaven.
Na mijn vakantie weer contact opgenomen met cheaptickets en ik werd gewoon voor de domme gehouden. Ik krijg mijn incheck kosten niet meer vergoed van cheaptickets.
Al met al.. WAARDELOOS, ik boek niet meer via cheaptickets en zal het ook iedereen afraden.
....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
1 / 100
Beoordeeld op 28-12-2017 door
Zojuist contact gehad met cheaptickets voor een zwangere vriendin die om 18.15 uur via hun zou vliegen maar die niet op de vlieglijst stond! Bleek dat ze haar heenvlucht geannuleerd hadden! meisje net zwanger en helemaal in paniek omdat ze naar haar ouders zou vliegen na 6 jaar! Bij de balie hadden ze haar verteld even te bellen zodat ze alsnog op de.vlucht mee kon. cheaptickets wilde hier niks in betekenen! Sterker nog! ze wilden haar wel omboeken naar een vlucht van morgen waarvoor ze dan 639 euro moest betalen en daar bovenop werd verteld dat ze het geld van haar ticket van de heenvlucht kwijt was! buiten haar schuld om! uiteindelijk via internet gekeken alwaar ze morgen op dezelfde vlucht kon zitten voor 430 euro!!! cheaptickets mag zijn naam wel wijzigen! eerst het meisje haar vlucht afnemen en dan nog 239 extra bovenop de laagste prijs( voor de zelfde vlucht) laten betalen!
En het was helemaal niet zo moeilijk... ze zit nu gewoon op de door haar geboekte vlucht! de vliegmaatschappij rechtstreeks gebeld en die hadden wel haar geld ontvangen maar haar niet op de lijst gezet door toedoen van cheaptickets!!!! 
als het een leek in slecht Engels lukt om alsnog het meisje op haar geboekte vlucht te krijgen, dan vraag ik me af wat voor personeel er bij cheaptickets aan de "help"desks zitten....getraind in snel geld verdienen zijn ze zeker wel!
....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
2 / 100
Beoordeeld op 23-10-2017 door
Bedrieglijke praktijken Ticket Insurance en onbestaande service charge kosten

Opgepast bij een boeking want het boeken van de Ticket Insurance staat automatisch aangevinkt en indien je dit niet merkt heb je die aan je broek. Deze verzekering verzekert u tegen de faling van de luchtvaartmaatschappij.
Dit heeft mij ongevraagd 44.4 euro gekost en moet aardig wat opbrengen als iedereen dit moet bijbetalen.
Daarenboven werden , niettegenstaande ik meerdere malen om uitleg heb gevraagd , 80 euro extra service charge kosten aangerekend waarvoor ze zelf geen verklaring konden geven en die na verificatie met de luchtvaartmaatschappij inbegrepen zijn in de ticketprijs.
ik werd voor 124.4 euro in de zak gezet .
Wees op uw goede en gewaarschuwd
....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
8 / 100
Beoordeeld op 15-12-2015 door
Super gemakkelijk en overzichtelijk om je vlucht te boeken. Ik had binnen een half uurtje alles gergeld ....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
8 / 100
Beoordeeld op 24-11-2015 door
Ik heb mijn vliegticket via cheaptickets geboekt, maar helaas zag ik op het eind dat mijn kortingscode niet meegenomen was. Ik heb hier contact over gezocht met ze en kreeg de toezegging dat ik het geld wat ik als korting zou krijgen teruggestoord . Dik tevreden dus! ....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 01-09-2015 door
Wij hebben de tickets en auto geboekt bij Cheaptickets.nl geboekt en alles ging voorspoedig. De website is erg gemakkelijk alleen duurt het soms even als je op vliegtickets zoekt. Bij aankomst was alles netjes geregeld zoals het hoort ....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
9 / 100
Beoordeeld op 14-07-2015 door
Ik zocht een ticket naar Barcelona en kon al voor 48 euro retour vliegen naar Barcelona. Heb nog wel bij vliegwinkel enz gekeken, maar echt nergens goedkoper. Super blij mee! ....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
2 / 100
Beoordeeld op 27-05-2014 door
Reeds in januarie 4 tickets naar Barcelona geboekt en betaald voor vertrek op 8 juli 2014. In april heeft mijn zoon een zwaar ongeval en kan onze reis niet doorgaan! Na telefonisch contact met Cheaptickets eind april krijg ik ijskoud te horen dat ik de tickets wel kan annuleren maar dat ik 0 € terugkrijg! Dit wegens geen annulatieverzekering. Ook de tickets doorgeven of doorverkopen mag niet!! Enkel een vlucht op latere datum maar met een kost van 110€ per persoon, tja voor die prijs koopt men gewoon nieuwe tickets! Echt schandalig!!

Bedankt Cheaptickets
....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
8 / 100
Beoordeeld op 21-02-2014 door
Vluchten naar New York gezocht in september. cheaptickets goedkoopste van de vijf vergelijkers in nederland. ....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
6 / 100
Beoordeeld op 30-01-2014 door
Cheaptickets is een goede site. Hoewel ik denk dat er met andere ticketvergelijkers soms betere deals te maken zijn.

Laatst nog een reisje naar Barcelona geboekt en Cheaptickets had gewoon de beste prijs voor mij.

Leuke site ook. Gebruikersgemak kan wel beter. Ben zelf een tevreden gebruiker.
....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
8 / 100
Beoordeeld op 30-01-2014 door
Als ik tickets ga boeken dan kies ik sinds een paar jaar altijd standaard voor Cheaptickets. Verreweg het grootste aanbod en duidelijk overzicht. Heb veel ticketaanbieders gebruikt maar kwam toch altijd weer terug bij CT. Wat prijs zijn ze ook goed en ik kan lekker makkelijk vergelijken.

Site is niet altijd even snel maar misschien ben ik gewoon snellere sites gewend.

Wat mij betreft de ticketsite om je vakantie mee te beginnen
....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
© 2018 Ervaringensite | Disclaimer | Privacy