Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Cheaptickets ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

4.65
4.65 0 10
13 reviews
54% tevredenheid
Andere bekeken
Goed
7.50
Start met beoordelen
-
2019-06-14 13:49:28
3 maanden geleden
1 10 0
al dagen ellende, telefonisch geen enkel contact mogelijk, meer dan half uur aan de lijn, niemand.
email contact geen oplossing. Ik heb alle bewijzen van betaling geleverd, en er staat geen boeking op de website.
Rapporteren
2019-05-25 17:16:50
4 maanden geleden
2 10 0
Bij Cheaptickets een bestelling geplaatst en betaald. Gezien ik geen bevestiging kreeg proberen bellen maar geen antwoord. Na 3 dagen proberen (soms tot 30' gewacht), ook het noodnummer geprobeerd met idem resultaat. Eindelijk antwoord via mail"gelieve te bellen want wij vinden onder uw boekingsnummer niets terug". Daarna zelfde spelletje tot ik uiteindelijk elders geboekt heb. Mijn geld heb ik inmiddels nog steeds niet terug.
Rapporteren
2018-08-29 11:16:55
1 jaren geleden
1 10 0
Het online inchecken wil niet. Ik heb gebeld naar de service desk maar naar 20 min in de wacht maar opgehangen. 100 keer op wachtwoord vergeten gedrukt maar geen mail ontvangen. Aangekomen op het vliegveld moest ik 110 euro betalen voor incheck kosten. Er werd mij gezegd dat ik dit via cheaptickets kon terug vragen omdat het inloggen niet lukt en ik zo niet kon inchecken. Cheaptickets gebruikt dus een andere mail die niet aan jou persoonlijke mail is gekoppeld. Dit vertelde de meneer van de luchthaven. Na mijn vakantie weer contact opgenomen met cheaptickets en ik werd gewoon voor de domme gehouden. Ik krijg mijn incheck kosten niet meer vergoed van cheaptickets. Al met al.. WAARDELOOS, ik boek niet meer via cheaptickets en zal het ook iedereen afraden.
Rapporteren
2017-12-28 08:20:01
2 jaren geleden
1 10 0
Zojuist contact gehad met cheaptickets voor een zwangere vriendin die om 18.15 uur via hun zou vliegen maar die niet op de vlieglijst stond! Bleek dat ze haar heenvlucht geannuleerd hadden! meisje net zwanger en helemaal in paniek omdat ze naar haar ouders zou vliegen na 6 jaar! Bij de balie hadden ze haar verteld even te bellen zodat ze alsnog op de.vlucht mee kon. cheaptickets wilde hier niks in betekenen! Sterker nog! ze wilden haar wel omboeken naar een vlucht van morgen waarvoor ze dan 639 euro moest betalen en daar bovenop werd verteld dat ze het geld van haar ticket van de heenvlucht kwijt was! buiten haar schuld om! uiteindelijk via internet gekeken alwaar ze morgen op dezelfde vlucht kon zitten voor 430 euro!!! cheaptickets mag zijn naam wel wijzigen! eerst het meisje haar vlucht afnemen en dan nog 239 extra bovenop de laagste prijs( voor de zelfde vlucht) laten betalen! En het was helemaal niet zo moeilijk... ze zit nu gewoon op de door haar geboekte vlucht! de vliegmaatschappij rechtstreeks gebeld en die hadden wel haar geld ontvangen maar haar niet op de lijst gezet door toedoen van cheaptickets!!!!  als het een leek in slecht Engels lukt om alsnog het meisje op haar geboekte vlucht te krijgen, dan vraag ik me af wat voor personeel er bij cheaptickets aan de "help"desks zitten....getraind in snel geld verdienen zijn ze zeker wel!
Rapporteren
2017-10-23 14:59:45
2 jaren geleden
2 10 0
Bedrieglijke praktijken Ticket Insurance en onbestaande service charge kosten Opgepast bij een boeking want het boeken van de Ticket Insurance staat automatisch aangevinkt en indien je dit niet merkt heb je die aan je broek. Deze verzekering verzekert u tegen de faling van de luchtvaartmaatschappij. Dit heeft mij ongevraagd 44.4 euro gekost en moet aardig wat opbrengen als iedereen dit moet bijbetalen. Daarenboven werden , niettegenstaande ik meerdere malen om uitleg heb gevraagd , 80 euro extra service charge kosten aangerekend waarvoor ze zelf geen verklaring konden geven en die na verificatie met de luchtvaartmaatschappij inbegrepen zijn in de ticketprijs. ik werd voor 124.4 euro in de zak gezet . Wees op uw goede en gewaarschuwd
Rapporteren
2015-12-15 11:06:47
4 jaren geleden
8 10 0
Super gemakkelijk en overzichtelijk om je vlucht te boeken. Ik had binnen een half uurtje alles gergeld
Rapporteren
2015-11-24 15:16:57
4 jaren geleden
8 10 0
Ik heb mijn vliegticket via cheaptickets geboekt, maar helaas zag ik op het eind dat mijn kortingscode niet meegenomen was. Ik heb hier contact over gezocht met ze en kreeg de toezegging dat ik het geld wat ik als korting zou krijgen teruggestoord . Dik tevreden dus!
Rapporteren
2015-09-01 10:27:16
4 jaren geleden
10 10 0
Wij hebben de tickets en auto geboekt bij Cheaptickets.nl geboekt en alles ging voorspoedig. De website is erg gemakkelijk alleen duurt het soms even als je op vliegtickets zoekt. Bij aankomst was alles netjes geregeld zoals het hoort
Rapporteren
2015-07-14 10:51:18
4 jaren geleden
9 10 0
Ik zocht een ticket naar Barcelona en kon al voor 48 euro retour vliegen naar Barcelona. Heb nog wel bij vliegwinkel enz gekeken, maar echt nergens goedkoper. Super blij mee!
Rapporteren
2014-05-27 17:43:51
5 jaren geleden
2 10 0
Reeds in januarie 4 tickets naar Barcelona geboekt en betaald voor vertrek op 8 juli 2014. In april heeft mijn zoon een zwaar ongeval en kan onze reis niet doorgaan! Na telefonisch contact met Cheaptickets eind april krijg ik ijskoud te horen dat ik de tickets wel kan annuleren maar dat ik 0 € terugkrijg! Dit wegens geen annulatieverzekering. Ook de tickets doorgeven of doorverkopen mag niet!! Enkel een vlucht op latere datum maar met een kost van 110€ per persoon, tja voor die prijs koopt men gewoon nieuwe tickets! Echt schandalig!!
Bedankt Cheaptickets
Rapporteren

Notice: Trying to get property 'stats_user_id' of non-object in /home/ervaring/public_html/wp-content/themes/template/single.php on line 167
4.65

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/ervaring/public_html/wp-includes/functions.php on line 3730