Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Cheaptickets ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

3.90
3.90 0 10
16 reviews
44% tevredenheid
Andere bekeken
Goed
7.50
Start met beoordelen
-
2020-06-30 09:42:15
15 dagen geleden
1 10 0
Ga er niet mee in zee. Boeken gaat makkelijk, betalen ook. Maar als er wat van hun kant moet komen kun je het vergeten... dat dit soort bedrijven nog mogen bestaan..
Rapporteren
2020-06-20 12:03:39
25 dagen geleden
1 10 0
Een stel criminelen zijn het bij CheapTickets. Alle positieve reviews worden door hen geverifieerd. Naar de negatieve wordt niet eens gekeken of gereageerd. Wij hadden een reis geboekt via CheapTickets naar Italië. Tevens een auto via hen geboekt. De heenreis werd geannuleerd de terugreis niet. De heenreis was vanaf Düsseldorf echter de terugreis ging niet naar Düsseldorf maar naar Keulen. Heenvlucht met Ryanair de terugreis met eurowings. De laatste liet de terugreis gewoon doorgaan terwijl er in Italië een inreisverbod en reisverbod was. De terugreis zou een dag eerder zijn zonder ons daarin te kennen. We hebben geprobeerd de reis te annuleren via hun website echter het annuleringsveld was inactief gemaakt. Je kon wel bij de balie in Napels je annulering indienen. Conclusie we hebben gewoon met een stel criminelen te maken die wel de tijd nemen om de gunstige beoordelingen te verifiëren en nieuwe klanten te winnen.
Rapporteren
2020-04-23 10:47:26
3 maanden geleden
1 10 0
Tot verschillende keren geprobeerd om te vragen of mijn vlucht KL1355 op 9 Mei naar Praag gaat, maar steeds dezelfde gekopieerde mail terugkrijgen van wat ze noemen een klantenservice. WAARDELOOS! Volgens de website van KLM krijg ik de melding ''Sorry, we kunnen geen vluchten vinden", het lijkt wel alsof mijn vlucht in ''rook'' is opgegaan. IK heb niet eens een annulering ontvangen. Waardeloze service en raad mensen aan geen tickets meer bij dit bedrijf te kopen want je kan fluiten naar je geld en de service.
Rapporteren
2019-06-14 13:49:28
1 jaren geleden
1 10 0
al dagen ellende, telefonisch geen enkel contact mogelijk, meer dan half uur aan de lijn, niemand.
email contact geen oplossing. Ik heb alle bewijzen van betaling geleverd, en er staat geen boeking op de website.
Rapporteren
2019-05-25 17:16:50
1 jaren geleden
2 10 0
Bij Cheaptickets een bestelling geplaatst en betaald. Gezien ik geen bevestiging kreeg proberen bellen maar geen antwoord. Na 3 dagen proberen (soms tot 30' gewacht), ook het noodnummer geprobeerd met idem resultaat. Eindelijk antwoord via mail"gelieve te bellen want wij vinden onder uw boekingsnummer niets terug". Daarna zelfde spelletje tot ik uiteindelijk elders geboekt heb. Mijn geld heb ik inmiddels nog steeds niet terug.
Rapporteren
2018-08-29 11:16:55
2 jaren geleden
1 10 0
Het online inchecken wil niet. Ik heb gebeld naar de service desk maar naar 20 min in de wacht maar opgehangen. 100 keer op wachtwoord vergeten gedrukt maar geen mail ontvangen. Aangekomen op het vliegveld moest ik 110 euro betalen voor incheck kosten. Er werd mij gezegd dat ik dit via cheaptickets kon terug vragen omdat het inloggen niet lukt en ik zo niet kon inchecken. Cheaptickets gebruikt dus een andere mail die niet aan jou persoonlijke mail is gekoppeld. Dit vertelde de meneer van de luchthaven. Na mijn vakantie weer contact opgenomen met cheaptickets en ik werd gewoon voor de domme gehouden. Ik krijg mijn incheck kosten niet meer vergoed van cheaptickets. Al met al.. WAARDELOOS, ik boek niet meer via cheaptickets en zal het ook iedereen afraden.
Rapporteren
2017-12-28 08:20:01
3 jaren geleden
1 10 0
Zojuist contact gehad met cheaptickets voor een zwangere vriendin die om 18.15 uur via hun zou vliegen maar die niet op de vlieglijst stond! Bleek dat ze haar heenvlucht geannuleerd hadden! meisje net zwanger en helemaal in paniek omdat ze naar haar ouders zou vliegen na 6 jaar! Bij de balie hadden ze haar verteld even te bellen zodat ze alsnog op de.vlucht mee kon. cheaptickets wilde hier niks in betekenen! Sterker nog! ze wilden haar wel omboeken naar een vlucht van morgen waarvoor ze dan 639 euro moest betalen en daar bovenop werd verteld dat ze het geld van haar ticket van de heenvlucht kwijt was! buiten haar schuld om! uiteindelijk via internet gekeken alwaar ze morgen op dezelfde vlucht kon zitten voor 430 euro!!! cheaptickets mag zijn naam wel wijzigen! eerst het meisje haar vlucht afnemen en dan nog 239 extra bovenop de laagste prijs( voor de zelfde vlucht) laten betalen! En het was helemaal niet zo moeilijk... ze zit nu gewoon op de door haar geboekte vlucht! de vliegmaatschappij rechtstreeks gebeld en die hadden wel haar geld ontvangen maar haar niet op de lijst gezet door toedoen van cheaptickets!!!!  als het een leek in slecht Engels lukt om alsnog het meisje op haar geboekte vlucht te krijgen, dan vraag ik me af wat voor personeel er bij cheaptickets aan de "help"desks zitten....getraind in snel geld verdienen zijn ze zeker wel!
Rapporteren
2017-10-23 14:59:45
3 jaren geleden
2 10 0
Bedrieglijke praktijken Ticket Insurance en onbestaande service charge kosten Opgepast bij een boeking want het boeken van de Ticket Insurance staat automatisch aangevinkt en indien je dit niet merkt heb je die aan je broek. Deze verzekering verzekert u tegen de faling van de luchtvaartmaatschappij. Dit heeft mij ongevraagd 44.4 euro gekost en moet aardig wat opbrengen als iedereen dit moet bijbetalen. Daarenboven werden , niettegenstaande ik meerdere malen om uitleg heb gevraagd , 80 euro extra service charge kosten aangerekend waarvoor ze zelf geen verklaring konden geven en die na verificatie met de luchtvaartmaatschappij inbegrepen zijn in de ticketprijs. ik werd voor 124.4 euro in de zak gezet . Wees op uw goede en gewaarschuwd
Rapporteren
2015-12-15 11:06:47
5 jaren geleden
8 10 0
Super gemakkelijk en overzichtelijk om je vlucht te boeken. Ik had binnen een half uurtje alles gergeld
Rapporteren
2015-11-24 15:16:57
5 jaren geleden
8 10 0
Ik heb mijn vliegticket via cheaptickets geboekt, maar helaas zag ik op het eind dat mijn kortingscode niet meegenomen was. Ik heb hier contact over gezocht met ze en kreeg de toezegging dat ik het geld wat ik als korting zou krijgen teruggestoord . Dik tevreden dus!
Rapporteren
3.90