Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Corendon ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

4.72
4.72 0 10
62 reviews
53% tevredenheid
Andere bekeken
Goed
7.50
Start met beoordelen
-
2019-04-21 14:17:16
2 dagen geleden
10 10 0
Wat een geweldig hotel, Voyage in Bodrun Turkije.
Als verrassing een week vakantie gehad. Wat een vriendelijke mensen, goede bediening, kwaliteit eten en mooie kamers. Ik zou er zo weer heen gaan. Goede vriend verblijft er een maand!Je wordt er bijna familie! Echt een aanrader!!
Rapporteren
2019-04-09 13:44:17
14 dagen geleden
2 10 0
Verschrikkelijke reiservaring naar Egypte...
Vlucht: geen eten/drinken aanwezig (wij hadden 3 jaar kind mee)
Hotel: ramp qua eten (smakeloos en nooit warm) / "all-in" die geen all-in was / reisleiding (die niet bereikbaar was)
alsook was het hotel 1 grote bouwwerf
klachtendienst -> lachen ze u gewoon uit in uw gezicht: ah sorry te laat gereageerd, u diende ter plaatse contact op te nemen met uw reisleiding... (die bijna onmogelijk kon gecontacteerd worden)
Boek niet is de boodschap!...
Rapporteren
2019-02-05 19:58:01
3 maanden geleden
2 10 0
Koffers kwijtgemaakt door Corendon. Bijna drie dagen zonder koffers. Een vriendelijk verzoek om deels te de reissom te vergoeden werd weggewuifd. Ze nemen nergens verantwoordelijkheid voor. Niks ligt op hun bordje, alles is kleine lettertjes. Als alles goed gaat, kan je er een goedkope reis aan hebben. Maar als het fout gaat dan hang je. Goedkoop is duurkoop bij Corendon. Weet waar je aan begint.
Rapporteren
2018-11-25 18:14:15
5 maanden geleden
10 10 0
Wij zijn net terug van een weekje Gran Canaria. Vlucht was aangenaam doordat wij ruimere stoelen hadden geboekt.Meer dan voldoende beenruimte. Crew vriendelijk en correct. Hotel Mirador Maspalomas is aanrader. All inclusive, zeer goed schoon en mooie kamer in gebouw A. Het totaaloordeel:geen geld voor zoveel plezier. Corendon beveel ik van harte aan!
Rapporteren
2018-11-17 13:59:41
5 maanden geleden
8 10 0
Had 1 nacht geboekt. Goed bed, schone kamer, weinig geluiden gehoord. Had in het voorste gebouw het buffet genuttigd, dat was super lekker !! Heerlijke salades en alles werd steeds aangevuld! Top , heerlijk rood wijntje erbij. Shuttlebus was prima met aardige chauffeur. Al met al, een aanrader
Rapporteren
2018-10-16 12:57:48
6 maanden geleden
2 10 0
Corendon is niet betrouwbaar, ik adviseer om bij een andere organisatie te boeken! Fijne vakantie gehad in een prachtig hotel in Antalya, maar zeer ontevreden over Corendon, omdat: - de vluchttijden minder dan twee weken voor vertrek aangepast waren zonder dat wij op de hoogte gesteld waren; - de reisleider was niet goed voorbereidt; - de transfer bus was 30 minuten te laat bij vertrek; - Corendon is mijn koffer kwijt geraakt en komen niet met compensatie. Wanneer je een fijne vakantie wil met een goede maatschappij zonder, BOEK DAN NIET BIJ CORENDON!
Rapporteren
2018-09-19 18:46:07
7 maanden geleden
1 10 0
Slechte service van het personeel van Corendon. Ik raad af om een reis bij Corendon te boeken. Corendon wijzigt gegevens zonder dit vroegtijdig door te geven. Minder dan twee weken van te voren op de hoogte gesteld met betrekking tot het wijzigen van de vlucht tijden. Daarbij kan Corendon geen alternatief aanbieden.
Rapporteren
2018-09-13 22:47:42
7 maanden geleden
2 10 0
corendon nooit meer 12 uur over gedaan om in hotel in kreta te komen normaal 4 uurtjes klasse corendon
Rapporteren
2018-09-08 09:37:20
8 maanden geleden
10 10 0
Corendon is een zeer betrouwbare vliegtuig maatschappij. Alles verliep vlot, vriendelijke stewards, heel behulpzaam! En een goeie prijs vergeleken met andere maatschappijen! Het hotel daarentegen was erbarmelijk, het personeel van Corendon zou daar eens een weekje moeten verblijven.. Het eten is zodanig slecht dat je het niet kan inslikken, de kamer is niet gepoetst geweest tijdens mijn verblijf, enkel het vuilbakje werd geledigd, vuile handdoeken bleven gewoon liggen! Het is een vuil, onhygiënisch hotel waar men All-Inn beter niet kan aanbieden, geen keuze qua eten, ijs in de namiddag is één smaak, en enkele koekjes kan je verkrijgen maar dat is het dan ook! De ligging daarentegen is perfect, alles op wandelafstand, gelukkig want ik was genoodzaakt, ondanks mijn All-Inn om buiten het hotel te gaan eten... Gelukkig niet duur maar jammer want ik had betaald voor All-Inn. Toch dit hotel eens herbekijken is mijn suggestie, het is zijn drie sterren zeker niet waard!
Rapporteren
2018-09-07 17:02:42
8 maanden geleden
8 10 0
Ondanks enkele slechte recensies over het op Kreta gelegen hotel Santa Marina hebben wij besloten dit hotel bij Corendon toch te boeken. Voornaamste reden: het ligt aan de rand van het centrum van het levendige en relaxte Aghios Nicolaos. Daarbij ligt het vliegveld Maastricht-Aachen op een 20tal minuten rijden en is het parkeren gratis voor reizigers van Corendon. Wij hebben een fantastische vakantie gehad. De begeleiding door de hostesses van Corendon op het vliegveld van Heraklion was bijzonder aangenaam (mijn vrouw is invalide en zit in een rolstoel). Op verzoek kregen we een kamer op de 2e verdieping met zwembadzicht gelegen naast de lift in het hoofdgebouw. Hotel Santa Maria maakte een zeer goede indruk en zeker de 3 sterren waard, de kamers schoon, ruim en volledig. Iedere dag werden de handdoeken verschoond en bedden opgemaakt. De matrassen waren comfortabel net zoals de kussens. Het eten was lekker en zeer gevarieerd. Het personeel bij de receptie was vriendelijk en behulpzaam. Vanaf het hotel was het maar twee minuten naar het prachtige zandstrand. Tegenover het hotel ligt een kleine supermarkt. Het zeewater was helder en blauw van kleur! Het volgend jaar gaan we zeker weer terug naar hetzelfde hotel en natuurlijk weer met Corendon. Familie Hendrikx - Santos
Rapporteren

Notice: Trying to get property 'stats_user_id' of non-object in /home/ervaring/public_html/wp-content/themes/template/single.php on line 167
4.72