Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Effeweg ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

7.52
7.52 0 10
8 reviews
100% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2019-05-15 14:02:47
2 maanden geleden
7 10 0
Het was op zich een leuke stedentrip. Laagdrempelig, leuke groep.
BUS: wc was vies. Handgrepen bij iedere passagiersstoel maar niet in de wc. Aardige en kundige buschauffeur.
HOTEL (Azimut): basic. Zeer slechte luchtventilatie op de kamer en gang.
LOCATIE: buiten het centrum, zeer weinig faciliteiten.
ONTBIJT: maagvulling/basic.
Ik geef het een 7 omdat het eten echt niet kwalitatief was. Het eten moet wel goed blijven.
Rapporteren
2018-03-13 06:55:17
1 jaren geleden
10 10 0
Wij zijn net terug van een geweldige reis Noorwegen wat was het super dankzij ron onze buschauffeur ..die erg veel wist van het land en tegelijkertijd ons allen super begeleidde ..waardoor de hele reis soepel en gladjes verliep ...dit was de tweede keer dat mijn reisgenoot en ikzelf met effe weg gingen ..kan niet anders zeggen een pluim ...de hotels ..enzzz alles tot in de puntjes ...de gezelligheid met de groep ..teveel om op te noemen
Rapporteren
2018-03-13 06:53:56
1 jaren geleden
10 10 0
Wij zijn net terug van een geweldige reis Noorwegen wat was het super dankzij ron en onze buschauffeur ..die erg veel wist van het land en tegelijkertijd ons allen super begeleidde ..waardoor de hele reis soepel en gladjes verliep ...dit was de tweede keer dat mijn reisgenoot en ikzelf met effe weg gingen ..kan niet anders zeggen een pluim ...de hotels ..enzzz alles tot in de puntjes ...de gezelligheid met de groep ..teveel om op te noemen
Rapporteren
2015-11-26 16:13:24
4 jaren geleden
7 10 0
Wij zaten in een vrij normaal hotel met een prima bed en het zag er schoon uit. Helaas was het hotelpersoneel erg onbeleefd en niet echt vriendelijk om je verder te helpen. De reisleider was daarintegen erg vriendelijk en een prima chaffeur
Rapporteren
2015-10-20 10:22:18
4 jaren geleden
9 10 0
Wij zijn onder leiding van een fantastische buschaffeur naar Toscane geweest. Het was een heerlijke reis en mijn vrouw en ik hebben ons weer helemaal opgeladen. De hotels waren bijna allemaal goed op een na waar we tegen een muur aankeken vanaf het balkon. Beetje zonde, maar echter geen ramp. Het eten was heerlijk:) Kan natuurlijk ook niet anders met italiaans eten.
Rapporteren
2015-06-30 10:40:45
4 jaren geleden
10 10 0
Wij wouden met dit weer even lekker de deur uit. Effeweg bood echt mooi goedkope vakanties aan
Rapporteren
2015-02-25 20:54:47
4 jaren geleden
9 10 0
Samen afgelopen winter naar de kerstmarkten van Oberhausen en dortmund geweest. Perfect hotel en als was tot in de puntjes geregeld!
Rapporteren
2015-02-16 19:05:58
4 jaren geleden
8 10 0
Heerlijke vakantie gehad met Effeweg zeker de accommodatie was echt super! Helaas was alleen het programma gewijzigd tenopzichte van de website. Alles was voor de rest netjes geregeld.
Rapporteren
1

Notice: Trying to get property 'stats_user_id' of non-object in /home/ervaring/public_html/wp-content/themes/template/single.php on line 167
7.52
Bekijken
Beoordelen

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/ervaring/public_html/wp-includes/functions.php on line 3730