Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Eliza was here ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

5.79
5.79 0 10
7 reviews
71% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2020-07-03 10:56:44
1 maanden geleden
0 10 0
Week voor vertrek gehoord dat vakantie definitief doorgaat verzoek restant reissom te betalen. Nu 3 dagen voor vertrek nog steeds geen reisbescheiden en geen enkele reactie op mails of Facebookberichten. Ook telefonisch niet te bereiken. Is al zo vanaf begin Corona-crisis. In maart/april kon ik daar nog begrip voor opbrengen, maar nu mag je toch wel verwachten dat ze daar een oplossing voor gevonden hebben.
Ik ben benieuwd of ik nog op vakantie ga over drie dagen, maar vermoed van niet!
Rapporteren
2020-06-12 11:47:10
2 maanden geleden
3 10 0
Het oordeel geldt niet de reis, deze is gecancelled in verband met Corona-perikelen, maar de afhandeling nadien.
Na het cancellen van de reis kreeg ik ongevraagd een Corona voucher zonder de mogelijkheid van een cash restitutie. Desgevraagd blijkt de mogelijkheid wel te bestaan, maar dat zou een jaar in beslag kunnen nemen. Indien ik het er niet mee eens was moest ik maar een advocaat in de hand nemen. Mijn opmerking dat er een wettelijke regeling bestaat op grond waarvan zij verplicht zijn binnen 12 dagen de koopsom te restitueren werd afgedaan met de mededeling dat ik maar solidair moet zijn met de multinational Sunweb/Eliza was Here.
Eea komt bevreemdend en niet echt klantvriendelijk over ............
Rapporteren
2015-11-09 09:34:51
5 jaren geleden
2 10 0
Dit jaar voor de 4e keer met Eliza weggeweest. Helaas de laatste dag mijn tas met de autosleutel erin gestolen. De auto was via Eliza bij Sunny Cars geregeld. We moesten via de creditcard 266 euro betalen maar zowel bij Sunny cars als bij Eliza werd de indruk gewekt dat dit onder de verzekering zou vallen.....want zo staat het ook op de site van Eliza.....100% dekking en weg zonder zorgen. Maar nee dus, geen vergoeding....ze hadden beter heel de auto mee kunnen nemen dan hadden we het wel vergoed gekregen. We hebben verschillende keren contact gehad met Eliza maar ze blijven bij de weigering, ook al kunnen ze het niet goed uitleggen....ik noem dit MISLEIDING!!!! Ik ga dus nooit meer mee met Eliza. Laat dit ook een waarschuwing zijn mocht je boeken bij Eliza.
Rapporteren
2015-09-03 14:20:38
5 jaren geleden
8 10 0
Heerlijke plek met een mooie auto en alles voor een prima prijs. De plek was zoals omschreven lekker rustig en we konden de gezelligheid opzoeken met de auto. Ideale vakantie voor ons
Rapporteren
2015-07-16 15:12:33
5 jaren geleden
8 10 0
Prima zwembad en echt een heerlijke accommodatie. De auto was wel echt een must want lag niet echt bij iets in de buurt. Na een paar minuten rijden zaten we wel in een gezellig dorpje waar we heerlijk ons gang konden. Echt super gehad door de privacy wat wij ook erg graag wouden.
Rapporteren
2015-07-13 09:10:06
5 jaren geleden
10 10 0
Ik en mijn vrouw zijn echt tot rust gekomen op een heerlijk vakantieoord. Volgens jaar zeker weer Eliza was here voor ons!
Rapporteren
2015-07-11 12:57:27
5 jaren geleden
10 10 0
Eliza was here heeft reizen naar minder drukke plekjes in Europa. En we zijn begin dertig mijn vriend en ik en we wilde de drukte wel een beetje vermijden. We zijn wel over het feesten heen en een rust vakantie was wat we wilde. Via Eliza was here (voorheen nog nooit van gehoord) konden we een mooi huisje in Italie boeken. Alles was van begin tot einde geregeld. De vlucht erheen, de auto naar het huisje, het huisje en de terugweg. Deze service ben ik niet eerder tegen gekomen maar ik heb direct al mijn vriendinnen erover verteld en denk dat ze volgende keer ook eerst even gaan kijken op de site van Eliza was here.
Rapporteren
1
5.79
Bekijken
Beoordelen