Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Happy Home ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

7.00
7.00 0 10
3 reviews
100% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2015-07-11 12:51:27
5 jaren geleden
8 10 0
We zijn vorige zomer met de hele familie van mijn vrouw op vakantie geweest. We hebben een mooi huisje geboekt via Happyhome.nl en we hebben het er nogsteeds over. Tussen het uitgebreide aanbod was het wel even zoeken want er was best veel keuze. We hebben echt een heerlijke vakantie gehad en het huis wat we hadden geboekt was tip top in orde. We hadden wel een probleempje met een lekkende kraan maar na een mailtje was dat allemaal snel opgelost door HappyHome! Kortom geweldig en volgende zomer boeken we weer bij Happyhome, maar dan alleen voor mijn vrouw en kinderen.
Rapporteren
2015-06-11 09:41:49
5 jaren geleden
10 10 0
Onze ervaring is super met Happy Home. Vriendelijke mensen welke ik te spreken kreeg en de vakantie was in alle opzichten heerlijke :)
Rapporteren
2015-02-17 11:43:28
5 jaren geleden
8 10 0
Wij hadden een huisje in Frankrijk was om nooit te vergeten. Bij aankomst legde de eigenarasse uit dat het huisje van haar overgrootouders was geweest en helemaal gerenoveerd. Het huis was super leuk, maar je merkte hier en daar wel dat het wat ouder was. De omgeving was echt schitterd we zaten midden op het platteland en het was super mooi. Iedere ochtend genoot ik ervan als ik met mijn kopje koffie op het terras zat. Inmiddels zijn we al een half jaar terug en denk ik er nog steeds aan. Stiekem denk ik er wel eens aan om weer dat huisje te boeken, want god wat was het toch mooi
Rapporteren
1
7.00
Bekijken
Beoordelen