Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Jiba ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

7.00
7.00 0 10
4 reviews
75% tevredenheid
Andere bekeken
Goed
7.50
Start met beoordelen
-
2016-11-16 16:46:41
4 jaren geleden
2 10 0
Wij zijn erg teleurgesteld in Jiba, omdat zij ons niet heeft geïnformeerd over een modderstroom, die bijna 2 weken voor ons vertrek het strand en koraalrif bij het hotel heeft getroffen. Hierdoor konden wij geen kant duiken maken op het huisrif, omdat het zicht onderwater ontzettend slecht en troebel is door alle modder in het water. Wij hebben hierdoor extra kosten moeten maken voor duiktrips naar andere locaties en Jiba weigert ons hierin enigszins tegemoet te komen. Wij hadden van Jiba een klantvriendelijke houding verwacht. Helaas staat het klantbelang niet voorop bij Jiba, erg teleurstellend. Jiba geeft aan dat zij niet op de hoogte waren, terwijl de reisleider ter plaatse aan gaf al meerdere klachten genoteerd te hebben in de periode voor onze aankomst. Blijkbaar gaat er iets fout in de communicatie tussen reisleider en Jiba, waarvan wij als klant de dupe zijn. Enige compensatie voor de gemaakte extra kosten lijkt ons op z’n plaats. Helaas denkt Jiba daar anders over. Het cijfer heeft betrekking op het gebrek aan organisatie bij Jiba. Het hotel heeft haar best gedaan om het strand zsm te herstellen.
Rapporteren
2015-01-24 15:01:28
6 jaren geleden
7 10 0
Ze hebben leuke en mooie bestemmingen. 5 jaar op rij met vrienden en het gezin op vakantie geweest via Jiba. Altijd goed en weet waar ik op kan rekenen.
Rapporteren
2014-04-07 18:30:23
6 jaren geleden
8 10 0
In mijn ogen is Jiba gewoon een van de beste reisaanbieders. Ze hebben heldere en duidelijke communicatie en je weet precies wat de status van je reservering is.

Ook over de website ben ik heel erg te spreken, en je komt direct in de vakantiesferen.

Jaar op jaar boek ik bij Jiba en nog nooit een ding aan te merken gehad.

Dus pak gewoon je voordeel en voorkom jezelf een hoop gedoen en boek lekker bij Jiba.

Ik ben een klant die ze nog lang gaan houden als ze zo door blijven gaan. Het is en blijft gewoon een feestje om bij hun te boeken.
Rapporteren
2014-02-04 19:18:16
7 jaren geleden
8 10 0
Wij hebben via Jiba onze vakantie naar Turkijke geboekt en hebben geen enkele problemen gekend. De kinderen hebben zich heerlijk vermaakt in het zwembad en wij hebben genot van he zonnetje. Een prachtige vakantie voor een goede prijs .
Rapporteren
1
7.00