Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Karins choice ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

6.24
6.24 0 10
7 reviews
86% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2018-09-05 18:13:23
2 jaren geleden
1 10 0
Allemaal leuk en aardig en mooi appartement maar wat was het een vuile bende!!! alles vettig, kalkaanslag, oud servies, klereherrie in de nacht van de zekeringkast en de airco, voor dit geld gewoon heel matig, nooit meer Karin;s choice!!!!
Rapporteren
2016-02-22 11:13:03
4 jaren geleden
3 10 0
Onze vakantie naar Tenerife is in het water gevallen. Bij aankomst op Tenerife, bleek de huurauto niet klaar te staan. Bij de balie zeiden ze van niets te weten. Op vreemde wijze was het ook nog zo dat ze niemand op het kantoor konden bereiken. Na 2 uur(!) gewacht te hebben mochten wij de auto meenemen op voorwaarde dat wij een borg achterlieten van 750(!) euro. Toen wij de accommodatie arriveerden werden wij vriendelijk onthaalt. Maar hoe vriendelijk ook het welkom, de kamers waren smerig, het zmembad was dicht en naast onze kamer vonden bouwwerkzaamheden plaats. Na dit aangegeven te hebben, bleek hier niets aan gedaan te worden. Of gedaan te kunnen worden. Jammer! Ondanks al deze teleurstellingen kunnen wij Tenerife wel aanraden en dan vooral het gebied rondom de Teide.
Rapporteren
2015-10-06 08:11:04
5 jaren geleden
7 10 0
Wij zijn echte vakantiegangers, maar geen toeristen! Tuurlijk ben je altijd een toerist, maar wij willen niet tussen de toeristen zitten. Voor ons geen boulevard met alleen maar drukke toestanden. Wij wilen genieten van het land, de rust en lieve mensen. Dit is zeker goed te doen via Karins Choise. Wij ehbben een vakantie Jan Tiel gedaan en hebben daar echt genoten van ons prive optrekje en de huurauto. Wat een heerlijk eiland is dat Curacao ook! Doordat je echt tussen de bevolking zit geniet je echt van het eiland :)
Rapporteren
2015-02-16 18:52:04
5 jaren geleden
10 10 0
Was eerst een beetje heuverig, maar alles is zeer prettig bevallen. Zowel de accommodatie, auto en vliegreis was allemaal boven verwachting
Rapporteren
2014-10-14 18:12:30
6 jaren geleden
7 10 0
Heerlijk met de kinderen naar Kreta geweest. Doordat we een auto hadden waren we lekker vrij en konden we het hele eiland verkennen. Helaas was de auto niet heel groot waardoor het wat passen en meten was met de kinderstoel, maar uiteindelijk was het gelukt. Wij zaten in een kleine stadje Agia Galini dicht bij het strand wat met de kinderen echt ideaal was. Al met al een heerlijke vakantie gehad en Karins Choise verdiend dan ook een dikk 7!
Rapporteren
2014-10-09 14:30:41
6 jaren geleden
9 10 0
Ik en mijn vrouw waren opzoek naar een vakantie waar we eens heerlijk konden genieten van de rust en niet allemaal toeristen om ons heen hadden. Bij onze zoektocht kwamen we Karin tegen en hebben direct contact opgezocht met dit reisbureau. Telefonisch hebben wij alle wensen doorgesproken en we krijgen dan ook al snel wat suggesties wat goed bij onze wensen aansloot. Uiteindelijk hebben ik en mijn vrouw gekozen voor een vakantie naar Spanje en hebben wij het heerlijk gehad. Tussendoor op vakantie hadden we nog wat vragen en zelfs daar zijn wij keurig netjes geholpen.
Rapporteren
2014-10-02 19:16:53
6 jaren geleden
9 10 0
Allebei inmiddels 50 jaar en wouden wel eens wat anders dan de standaard vakanties. Met het zoeken op het internet kwamen wij toevallig bij Karins Choise en dit sprak ons meteen aan! Een vakantie waarbij wij zelf ons gnag konden gaan.

Aan deze woorden hebben ze dan ook dik voldaan. Een heerlijke vakantie! Bedankt!
Rapporteren
1
6.24
Bekijken
Beoordelen