Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Lavida Travel ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

7.78
7.78 0 10
16 reviews
100% tevredenheid
Andere bekeken
Goed
7.50
Start met beoordelen
-
2019-06-15 11:34:19
3 maanden geleden
10 10 0
Wij zijn voor de 6e keer met Lavida Travel op reis geweest.
Nog nooit zijn wij teleur gesteld.
Wij hopen nog vele malen met Lavida op reis te mogen gaan.
Rapporteren
2018-09-25 12:27:07
12 maanden geleden
10 10 0
Zeer tevreden over lavida Geboekt bij lavida met I T S Naar Turkije Gevlogen Met TUI Fly alles goed geregeld en mooi op tijd met alles Zal volgende keer weer bij Lavida boeken
Rapporteren
2018-05-09 10:27:29
1 jaren geleden
9 10 0
Geweldig gehad het is wel even geleden maar ik wou dit wel even kwijt niks anders dan lof over de vakantie en de organisatie.
Rapporteren
2017-04-18 08:51:59
2 jaren geleden
10 10 0
Mijn man en ik hebben gisteren met paasen heerlijk met ze tweeen onze vakantie geboekt bij lavida traven het was een erg gemakkelijke website waar je heerlijk kon rondneuzen wij hebben een vakantie naar blanes geboekt voor mij en kunnen nu al niet meer wachten
Rapporteren
2016-10-31 10:55:52
3 jaren geleden
9 10 0
Ik ben naar atlantique sunconect resort in kusadassi geweest in juli 2016 Het resort is geweldig en ik kan het iedereen aanbevelen
Rapporteren
2016-10-31 10:55:19
3 jaren geleden
9 10 0
Een prima vakantie gehad Ik was in kusadassi atlantique spa resort In juli 2016 Ikkan dit resort aanbevelen
Rapporteren
2016-10-31 10:52:30
3 jaren geleden
9 10 0
Ik ben naar atlantique sunconect resort in kusadassi geweest in juli 2016 Het resort is geweldig en ik kan het iedereen aanbevelen
Rapporteren
2016-10-20 17:11:21
3 jaren geleden
9 10 0
Voor de 2e keer geweest Erg naar de zin gehad
Rapporteren
2016-10-20 17:10:13
3 jaren geleden
9 10 0
Voor de 2e keer geweest Erg naar de zin gehad
Rapporteren
2016-09-21 13:50:21
3 jaren geleden
9 10 0
Voor de 2e keer daar geweest Een prima vakantie gehad op een goed verzorgd resort
Rapporteren

Notice: Trying to get property 'stats_user_id' of non-object in /home/ervaring/public_html/wp-content/themes/template/single.php on line 167
7.78

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/ervaring/public_html/wp-includes/functions.php on line 3730