Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Mimosa ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

6.51
6.51 0 10
2 reviews
50% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2019-08-25 19:17:45
12 maanden geleden
1 10 0
Ik heb echt nog nooit zo’n een slecht georganiseerde reis geboekt.
Bij aankomst op het vliegveld was het zoeken waar we heen moesten.
Bij de aankomst op het complex met appartementen werd ons gezien de tijd een plattegrond in de hand geduwd met waar we nog even snel iets konden eten. Daarna terug zoeken weer naar de receptie en moesten we in het donker zelf op zoek naar ons appartement. Heel lastig te doen als het al donker is en totaal geen hulp.
Er is in die 2 weken geen reisleiding geweest op het complex en er lag niet eens een info-map tussen alle mappen die er lagen. Als vakantieganger wil je toch ergens de info vandaan halen en dat kon dus niet.
Voor de terugvlucht moest je online kijken wanneer de tranfertijd was om naar het vliegveld te gaan, gezien dat niet lukte ben ik meerdere keren gaan bellen naar een nummer wat in de papieren stond, helaas moeten opgeven omdat ik gewoon niemand aan de lijn kreeg. Dit vind ik zo slecht, een reisorganisatie hoort er voor te zorgen dat die info bij de gasten komt en niet andersom. Uiteindelijk zag ik een whatsapp nummer staan en ben ik gaan appen, daar kreeg ik te horen dat ik alleen een vlucht via hun had en geen accommodatie? Hoe dan, ik begrijp hier totaal niks van.

Op jullie site staat wel als er klachten zijn dan moet je dat op bestemming laten weten maar aan wie je dat kan laten weten is totaal onbekend gezien er nergens een reisleiding te bereiken of aanwezig was.
Rapporteren
2019-06-08 19:24:03
1 jaren geleden
9 10 0
Via de website een vakantie geboekt, prijs is gunstiger dan b.v. Tui of Corendon. Het boeken gaat vrij simpel en transparant. De communicatie over de reis / documenten is goed, maar zuinig, waardoor er soms bij mij wat twijfel ontstond of het boeken allemaal goed was gegaan.
Rapporteren
1
6.51
Bekijken
Beoordelen