Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Schipholtickets.nl ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

3.46
3.46 0 10
35 reviews
34% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2020-09-19 18:39:04
1 dagen geleden
1 10 0
... maar de rest is slecht!

Je weet pas hoe goed/slecht een reisbureau is als er stront aan de knikker is. Schipholtickets.com gaat schandalig om met hun klanten.

Probeer al sinds april mijn geld terug te krijgen waar ik recht op heb vanwege een door KLM geannuleerde vlucht.
-Onbereikbare klantenservice
-op e-mails wordt niet gereageerd
-al 5 maanden op mijn geld aan het wachten
Rapporteren
2020-07-18 10:07:25
2 maanden geleden
10 10 0
Het heeft even geduurd maar uiteindelijk geld van de vlucht terug ontvangen van schipholtickets.
Rapporteren
2020-05-04 10:05:42
5 maanden geleden
1 10 0
I bought some flight tickets for March 2020. I contacted them more than a week before departure to ask for options due to COVID-19. The only option is to send one ticket (no more allowed). I can't get hold of their customer service (no phone number or e-mail provided). I'm sure Air Canada has offered all agencies some kind of option (either money back or free re-booking). This is so unprofessional. What angers me is that the website is still online and running so it's not even like they're bankrupt or the site is down.
Rapporteren
2020-03-23 18:33:01
6 maanden geleden
1 10 0
Ik probeer al 2 weken iedere dag meerdere malen te bellen met schipholtickets, maar helaas tot op heden heb ik niemand gesproken. Na tientallen minuten wachten wordt er daarna opgehangen. Ik heb al 4-5 x een mail gestuurd maar nee niemand heeft mij gebeld of gemaild. Zo’n slechte onbereikbaarheid en slechte service heb ik nog nooit gezien!
Rapporteren
2020-03-18 14:19:54
6 maanden geleden
1 10 0
Koop hier a.u.b. geen tickets. Zij zijn totaal niet betrouwbaar. Klantenservice is gewoonweg niet te bereiken. Ze reageren nergens op...Wees gewaarschuwd
Rapporteren
2019-10-25 14:42:23
11 maanden geleden
1 10 0
Boek nóóit met Schipholtickets. Wij dachten dat we met KLM zouden vliegen, dit blijkt een shared code vlucht te zijn en nu vliegen we met Etihad. Dat is in principe geen probleem, alleen zit er op de heenweg geen bagage bij. Die kunnen we wel bijboeken op het vliegveld via Etihad, voor 600/700$ per persoon. Belachelijk!

Schipholtickets weigert ons verder te helpen, reageren traag op mails, bellen heeft helemaal geen zin want je krijgt iemand uit Spanje aan de lijn die amper Engels kan.

Advies: betaal iets extra voor een betere en betrouwbare klantenservice.
Rapporteren
2019-08-02 11:37:58
1 jaren geleden
4 10 0
Gelukkig was de klantenservice bereikbaar en behulpzaam toen mijn net aangekochte tickets geannuleerd en helaas ook al betaald waren. Maar hoe kan het dat ik naar het betaalscherm werd geleid terwijl de reservering blijkbaar nog niet bevestigd was door de vliegmaatschappij?
Maar nog erger vind ik dat het vier dagen duurde voordat het best wel grote bedrag weer op mijn rekening stond. Waarom niet dezelfde dag al weer terugstorten? De klant valt niets te verwijten en is in dit geval beslist geen koning.
Rapporteren
2019-08-02 09:16:34
1 jaren geleden
2 10 0
I would definetly NOT reccomend this agency at all. I missed my flight due to a change on my itinerary I was not informed about at all. It has been 5 months and I hav enot received any reply about my complaint. Completely untrustworthy.
Rapporteren
2019-07-20 16:44:16
1 jaren geleden
1 10 0
Niet bereikbaar, toegstuurde links werken niet. Verbinding wordt verbroken als je klantenservice belt. Tot slot: nog geen tickets ontvangen, 4 dagen voor vertrek.
Rapporteren
2019-07-03 11:22:59
1 jaren geleden
1 10 0
30/06/2019 reis geboekt. Prijs € 929,=. Afgerekend € 993,48.
Op vraag "wat heb ik toegevoegd". Geen reactie. Telefoon slecht verstaanbaar, op goed geluk 3 x toets 1 ingedrukt, vervolgens niet verstaanbaar. Op zoek naar e-mail adres: info@schipholtickets.nl tot 2x niet aangekomen. customerservice@schipholtickets.nl geen reactie.
OplichtersjQuery3110936166325729181_1562145681704??
Rapporteren
3.46
Bekijken
Beoordelen