Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

SkiChalets ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

7.00
7.00 0 10
2 reviews
100% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2014-09-04 19:26:26
6 jaren geleden
7 10 0
Elk jaar ga ik skien met vrienden. Altijd iets om naar uit te kijken en we beginnen al vroeg met boeken. Afgelopen jaar heb ik al eens geboekt op SkiChalets.nl maar was toen eigenlijk net te laat. Als je er optijd bij bent heb je nog voldoende keuze en kun je tegen goede prijzen boeken. Wees dus optijd! Verder is het aanbod echt geweldig en kun je in bijna elk mooi ski gebied wel iets vinden. Dit jaar naar Valto en volgend jaar zien we wel weer.
Rapporteren
2014-09-03 10:25:59
6 jaren geleden
8 10 0
Wij gingen met een grote groep naar de skichalte welke wij via SkiChalets.nl headden geboekt. Wij hebben niet de allerduurste geboekt, omdat we met een jonge groep studenten gingen. Ik kan niet anders zeggen dan dat de prijs meer dan goed was voor wat we kregen!

Een heerlijk vakantie en zeker aan te raden. Good job SkiChalets.nl !
Rapporteren
1
7.00
Bekijken
Beoordelen