Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/ervaring/public_html/wp-content/themes/template_ervaringen/header.php on line 51
Stip Reizen ervaringen, reviews & aanbiedingen
Telecom Dating Vakantie Verzekeraars Energie Webshops

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/ervaring/public_html/wp-content/themes/template_ervaringen/single_content.php on line 16

Stip Reizen ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

stip reizen
Stip Reizen
6.94 / 0 10
Er zijn 26 ervaringen toegevoegd
Stip Reizen ervaring toevoegen

26 Stip Reizen ervaringen

Start aan je beoordeling van Stip Reizen
Klik hier om je beoordeling te geven
2 / 100
Beoordeeld op 05-12-2018 door
Mijn Klacht
Bij terugkomst op het vliegveld Maastricht Aken airport van uit Cantania Italië bleek mijn koffer zwar beschadigt! Dit hebben we gelijk geprobeerd te verhallen op de luchthaven.
Hier werd ons medegedeeld dat ze al gesloten waren en wij de volgende dag met Stip reizen of Corendon contact moesten opnemen.
De volgende dag heb ik de schade gemeld waarbij mij meegedeeld werd dat ik deze bij mijn reisverzekering moest klemmen en als dat niet lukte weer contact opnemen met de reisorganisatie.
De zelfde dag nog Contact gezocht met mijn verzekering die naar aftrek van een eigen risico €50 overmaakte.
De nieuwprijs van mijn koffer was meer dan €200 ,we hebben hem een week voor de vakantie gekocht via de ING Bank.
Naar de goedkeuring van mijn reisverzekering ,heb ik weer contact gezocht met stip reizen om het verschil te klemmen
Naar ruim 6 weken . ontvang ik een mail die er op wijst dat ze mijn klacht niet eens hebben gelezen en beroepen zich op het feit dat ik de PIR niet heb ingevuld .
Ik heb van af het begin duidelijk aangeven dat het bij aankomst op Maastricht Aken Airpoort het niet mogelijk was en dat de mensen ons verwezen naar de mogelijkheid de volgende dag contact te zoeken met de reisorganisatie wat we ook onmiddellijk gedaan hebben.
Als de koffer nu jaren oud was zou ik hier geen werk voor doen,maar de koffer was net een week voor ons vertrek gekocht.
Ik vind het dan ook kortzichtig en beledigend van deze reisorganisatie en raad aan niet meer bij dit soort te boeken.
Goedkoop is duur koop dat blijkt hier weer eens.

Gewenste Oplossing
Tevreden?
Ik ben diep teleurgesteld in deze organisatie die te beroert is om een klacht goed te behandelen en in plaats daarvan een standard brief verstuurd.

Ik heb duidelijk aangegeven in mijn klacht dat gedeeld smart halve smart is.

Extra informatie
BOEKINGS-NR.: 8198454)
....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
1 / 100
Beoordeeld op 01-11-2017 door
Diverse zaken in de boeking zijn niet juist verlopen
Stip reizen doen niets om dit op te lossen
Ze zeggen van wel maar uiteindelijk onder de streep is het resultaat 0

Echt een teleurstelling en de laatste keer dat we bij Stipreizen boeken. Geen fijne manier van werken.
Ze moeten alles "navragen" en komen met antwoord, we kunnen het niet garanderen
....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
8 / 100
Beoordeeld op 03-02-2017 door
Prima prijs/ kwaliteit rondreis Sri Lanka 16 januari jl.

Het eten was overal heerlijk. De gekozen lunchlokaties waren ook mooi. De hotels goed tot zeer goed ( zeker voor de prijs).

Grote teleurstelling: gids Arunna, Aroena. Schijn bedriegt. 2e dag en verderop: 6,5 en 7 uur tussen ontbijt en lunch. Ongemeld! Geen kans iets te kopen voor onderweg.
Tijden die hij meldt voor ophalen van niet excursiegangers kloppen niet. Hij laat ze rustig een uur langer wachten, geen faciliteiten,terwijl hij weet, doet deze reis vaker, dat het afgesproken tijdstip nooit haalbaar is.
Excursiegeld. €144pp ,opgeteld is ca €105 besteed. Bij de 2 hindoetempels ging hij zgn kaartjes halen... die zijn er niet. Er is een donatiebox. Al met al houdt hij 35 X €35 !!over. Een vorstelijk loon van ca €1200 voor 11 dagen.. De fooienpot bedroeg 35X €40 pp. €1400
Daarvan zou in een dichte envelop €385 chauffeur en €275 naar de bijrijder gaan. Blijft er nog ca €740 EURO over voor koffers, schoenenoppas enz over. Dat is een enorm bedrag.
Aroena, een gids met 2 gezichten
....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
5 / 100
Beoordeeld op 11-11-2016 door
Zou een goed reisbureau moeten zijn maar ervaringen zijn niet echt positief.
Je krijgt op het allerlaatste moment je papieren, dossier is niet online in te zien.
Vliegreis is definitief als je de papieren krijgt, vlucht gegevens pas 3 dagen voor vertrek.
Dat wordt als klant als erg vervelend ervaren.
Hebben leuke reis gemaakt met dit reisbureau maar vonden bovenstaande erg vervelend.
Andere gasten op zelfde reis (cruise) hadden dezelfde ervaring, hadden soms helemaal geen papieren gekregen of fouten konden niet hersteld worden.
We hebben naderhand nog leuke reizen gezien bij Stip maar hebben toch via een andere weg deze reizen geboekt.
Konden daarmee zelf definitief een vliegreis boeken op door ons aanvaardbare tijden en hoefde dan niet te wachten op vluchten via Stip die dan om 3 uur in de nacht plaatsvinden.
Jammer, zou niet nodig moeten zijn, leermoment voor Stip?
....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
2 / 100
Beoordeeld op 11-11-2016 door
Geboekt een reis naar Bali met een upgrade naar een luxere kamer.hiervoor ook extra betaald.stond ook vermeld op reserveringsbevestiging, alleen door Stip op de reisbevestiging veranderd naar standaardkamer. Ben hier nu al 5 dagen over aan het bellen, maar Stip laat het verder afweten.Willen tot nu toe alleen de standaardkamer leveren tegen de prijs van een upgrade kamer. ....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
3 / 100
Beoordeeld op 27-10-2016 door
In juni geboekt en betaald, in oktober scheelt deze precies dezelfde reis 250 euro. Stip reageert helaas erg nonchalant..... hier is werkelijk niets te regelen. Dat is pas klanten service en klanten tevreden houden..... ....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
8 / 100
Beoordeeld op 08-02-2016 door
We hebben een cruise naar Dubai gedaan met 2 overnachtingen in een hotel bij Dubai.Alles heel goed geregeld en prachtig hotel ! Ook het cruiseschip was geweldig.Volgende keer weer met Stip. ....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
7.2 / 100
Beoordeeld op 06-10-2015 door
Net een excursie op de site geboekt, omdat Stip reizen hier echt goedkoop in is. Ik ben erg benieuwdh oe het gaat bevallen. De website is in iedergeval zeer gebruiksvriendelijk een mooi. ....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
9 / 100
Beoordeeld op 07-09-2015 door
Wij hebben echt een prachtig reis gehad! Zwaar vermoeiend, maar onvergetelijk en zou het meteen weer doen! De rondreis door Thailand was echt onvergetelijk mooi en voor mij persoonlijk veranderlijk. Ik ben echt anders tegen sommige dingen aan gaan kijken. Daar is deze reis natuurlijk niet voor bedoelt, maar hier kwam ik erachter dat ik meer voor mezelf moest kiezen en minder wat normaal bevonden word. Ik ga minder werken om meer van het leven te genieten, want god wat heb ik genoten.

De hotels waren prima als je gewoon weet dat de hotels in Thailand gewoon iets minder zijn als wij in Europa gewend zijn. Het belangrijkste was dat het allemaal schoon was en dat was zo! Voor de rest was de rondreis erg aangenaam en de lokale gidsen erg vriendelijk en leuk! Is echt super leuk om van iemand die het dagelijks leven daar meemaakt uitleg te krijgen over hoe alles is.

Het is teveel om te benoemen, maar het belangrijkste is dat iedereen dit gewoon eens in zijn leven zou moeten doen.
....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
9 / 100
Beoordeeld op 01-09-2015 door
Wij hadden een fantastische chauffeur welke erg vriendelijk was en ons goed heeft rond gereden. De vakantie in Polen was ook heerlijk! ....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
6 / 100
Beoordeeld op 12-08-2015 door
Wij hebben een rondreis met Stip reizen gedaan wat toch wel erg indrukwekkend was. Met de rondreis was dan ook niks mis, maar de hotels waren hier en daar wel wat gebrekkig. Het was soms 40 graden en we hadden bij een paar hotels geen airco wat toch wel erg verveldn is met die temperaturen. Het eten was daarintegen over goed en meer als genoeg keuze!

Ik geef nu een 6, omdat je met deze hitte echt wel airco op de kamer nodig hebt. De reisleider en reis was gewoon helemaal top! Volgende keer iets betere hotels en het is zeker een 8 of 9 waard!
....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 17-07-2015 door
Citytrip naar Parijs geweest met het hele gezien awt ook eens erg leuk is. Inmiddels zijn alle kinderen het huis uit en vonden we het na 2 jaar wel weer leuk om samen awt te doen. Voor het eerst dus sinds 2 jaar met ze alle weg geweest en het was echt weer als van ouds. Het hotel waar we verblijven was echt WOWWWWW! Super mooi en erg netjes en het ontbijt was ook super. De stad is echt onwijs leuk en ik kan er geen genoeg van krijgen. Ik ga zeker nog een keer met Stip reizen naar Parijs. ....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
8 / 100
Beoordeeld op 15-07-2015 door
Niets op Stip aan te merken. Als je op de site komt krijg je meteen zin om te gaan reizen. En het aanbod en dagaanbiedingen zijn een aanrader.

Boeken zou ik zeker doen op Stip.nl
....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
9 / 100
Beoordeeld op 13-07-2015 door
We gaan 4 keer per jaar op vakantie. Twee grote reizen en twee kortere trips. En altijd kijken we even bij Stip reizen voor de grotere reizen. De aanbiedingen zijn de eerste dingen waar we naar kijken.

Grote kortingen maar dan nog wel de hoge kwaliteit van de reizen die je wenst als ervaren reiziger. Daarom is Stipte echt uitmuntend.
....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
9 / 100
Beoordeeld op 11-07-2015 door
Hallo, ik wilde graag een review achterlaten over Stipte. We hebben namelijk een onvergetelijke reis gehad naar Dubai. We wilde eigenlijk wat anders doen deze zomer maar we kwamen deze cruise tegen met zo'n geweldige korting dat we niet konden weigeren. We hebben echt de reis van ons leven gehad! Dank je wel Stipte voor de goede service en het geweldige aanbod. ....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
9 / 100
Beoordeeld op 01-06-2015 door
Ik ben met de bus naar Oostenrijk gegaan en hebben het er echt heerlijk gehad :). Super vriendelijk buschauffeur waardoor de busreis erg aangenaam en gezellig was. Voor de rest waren de hotels gewoon erg netjes alleen was ik niet zo een fan van het eten. Ik kan dan ook neit anders zeggen dan dat de reis bij Stip reizen gewoon goed was ....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
7.2 / 100
Beoordeeld op 17-04-2015 door
Ik kreeg een mailtje van Stip reizen met wat ontzettend leuke aanbiedingen. Ik heb dus via de mail doorgeklikt en kwam inderdaad een zeer intressante vakantie tegen naar Istanbul. Prijs was echt super alleen was na telefonisch contact niet meer de datum beschikbaar wat wij wouden.

Toch geboekt en een lekkere tijd gehad
....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
9 / 100
Beoordeeld op 02-04-2015 door
Wij hebben echt de ervaring gehad als het gaat om onze vakantie. Dit is denk ik dan zo een vakantie welke je nooit meer vergeet. Bangkok was echt een unieke ervaring, maar ook de witte bounty stranden waren echt zoo prachtig. ....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
4 / 100
Beoordeeld op 02-03-2015 door
Wij wouden een cruise boeken van 1100 euro alleen binnen enkele minuten was deze reis opeens opgelopen met een paar honderd euro :S Heel erg vreemd en totaal niet de service welke ik verwacht van zo een groot reisbureau ....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
7.2 / 100
Beoordeeld op 25-02-2015 door
Heb net een vakantie naar Curacao geboekt en was super makkelijk! De prijs was in verhouding een stukje goedkoper als bij andere reisaanbieders en de website zag er heel vertrouwd uit. ....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
8 / 100
Beoordeeld op 10-02-2015 door
Wij zijn een week naar Istanbul geweest en hebben het hier ontzettend druk gehad. We hebben onderanderen de Topkapi Paleis, de blauwe moskee en de markt in istanbul bezocht waardoor we echt een hoop hebben gedaan. Natuurlijk ook allemaal kleine bezienswaardigheden, maar deze drie zijn echt aan te raden. De rondreis was soms wat rommelig, maar dit kan ook zijn omdat de groep mensen gewoon wat chaotisch was. Vele mensen liepen overal en nergens. Voor de rest zijn de mensen in het land super lief en hadden we een leuke gids. Heerlijk gehad met Stipreizen.nl ....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
8 / 100
Beoordeeld op 24-01-2015 door
De superstips zijn de aanbiedingen op Stipreizen.nl. En zijn altijd erg aantrekkelijk. Dus zeker checken. Ik heb al eerder een mooie reis gekozen met een super korting. Geen spijt en een absolute aanrader. ....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
6 / 100
Beoordeeld op 16-10-2014 door
Stipreizen zegt dat ze de laagste prijs garantie geven, maar helaas kwam ik dus een maand later mijn reis goedkoper tegen. Ik contact met ze gezocht, maar omdat er zo een lange periode tussen zat kreeg ik mooi niet het verschil terug. Erg teleurstellend!Voor de rest was de prijs overgins wel prima en hebben we echt genoten!
....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 14-10-2014 door
Bij Stip een 15 daagse cruise geboekt. Lekker weg met mijn vrouwtje en dan ben je bij Stip dus gewoon maar 599 euro de man kwijt. Kijk er nu al naar uit. Boeken was al een makkie en als die vakantie ook nog eens geweldig is dan kan je mij tot de vaste klantenkring van Stip rekenen.Wat een top bedrijf!
....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
8 / 100
Beoordeeld op 12-10-2014 door
Wij waren naar Griekenland gegaan me het vliegtuig waar wij een auto voor ons klaar stond. De vliegreis was perfect, maar helaas was de auto niet helemaal 100%. Hij was keurig netjes, maar wel wat gedateerd. Als je een auto huurt verwacht je toch even wat meer dan je normale auto. De hotel waar wij in verbleven waren echt prima te noemen. In alle hotels hadden wij van te voren aangegeven dat wij een bad wouden, omdat ik nog al last van me spier kan krijgen helpt het als ik een heet bad neem. Dit is allemaal netjes geregeld en hierdoor is het voor mij zeker een reden om weer te boeken bij Stip Reizen! ....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
8 / 100
Beoordeeld op 10-10-2014 door
Heerlijke reis hebben wij naar Noorwegen gehad! De bus had lekker veel beenruimte waardoor we lekker confortabel aan de reis begonnen. Het is tenslotten een stukje reizen en dan is comfort toch wel erg belangrijk! Bij de eerst overnachting moesten we opeens 5 euro toeristenbelasting betalen (wat neit was vermeld ?) Dit was eigenlijk ook de enigste klacht, want voor de rest was alles echt perfect gergeld. Heerlijk hotels, fantastisch plaatsen gezien en wat een ontzettend aardig volk.Wij waren dan ook zeer te spreken over onze buschauffeur "Jan" wat heeft hij ervoor gezorgd dat wij een fantastisch vakantie hebben gehad. Elke dag hebben wij met hem meegereden en elke dag zat hij met lach achter zijn stuur!
....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
© 2019 Ervaringensite | Disclaimer | Privacy