Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Stip Reizen ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

5.75
5.75 0 10
25 reviews
88% tevredenheid
Andere bekeken
Goed
7.50
Start met beoordelen
-
2015-08-12 11:36:37
5 jaren geleden
6 10 0
Wij hebben een rondreis met Stip reizen gedaan wat toch wel erg indrukwekkend was. Met de rondreis was dan ook niks mis, maar de hotels waren hier en daar wel wat gebrekkig. Het was soms 40 graden en we hadden bij een paar hotels geen airco wat toch wel erg verveldn is met die temperaturen. Het eten was daarintegen over goed en meer als genoeg keuze! Ik geef nu een 6, omdat je met deze hitte echt wel airco op de kamer nodig hebt. De reisleider en reis was gewoon helemaal top! Volgende keer iets betere hotels en het is zeker een 8 of 9 waard!
Rapporteren
2015-07-17 13:58:17
5 jaren geleden
10 10 0
Citytrip naar Parijs geweest met het hele gezien awt ook eens erg leuk is. Inmiddels zijn alle kinderen het huis uit en vonden we het na 2 jaar wel weer leuk om samen awt te doen. Voor het eerst dus sinds 2 jaar met ze alle weg geweest en het was echt weer als van ouds. Het hotel waar we verblijven was echt WOWWWWW! Super mooi en erg netjes en het ontbijt was ook super. De stad is echt onwijs leuk en ik kan er geen genoeg van krijgen. Ik ga zeker nog een keer met Stip reizen naar Parijs.
Rapporteren
2015-07-15 19:01:56
5 jaren geleden
8 10 0
Niets op Stip aan te merken. Als je op de site komt krijg je meteen zin om te gaan reizen. En het aanbod en dagaanbiedingen zijn een aanrader. Boeken zou ik zeker doen op Stip.nl
Rapporteren
2015-07-13 18:27:48
5 jaren geleden
9 10 0
We gaan 4 keer per jaar op vakantie. Twee grote reizen en twee kortere trips. En altijd kijken we even bij Stip reizen voor de grotere reizen. De aanbiedingen zijn de eerste dingen waar we naar kijken. Grote kortingen maar dan nog wel de hoge kwaliteit van de reizen die je wenst als ervaren reiziger. Daarom is Stipte echt uitmuntend.
Rapporteren
2015-06-01 14:58:03
5 jaren geleden
9 10 0
Ik ben met de bus naar Oostenrijk gegaan en hebben het er echt heerlijk gehad :). Super vriendelijk buschauffeur waardoor de busreis erg aangenaam en gezellig was. Voor de rest waren de hotels gewoon erg netjes alleen was ik niet zo een fan van het eten. Ik kan dan ook neit anders zeggen dan dat de reis bij Stip reizen gewoon goed was
Rapporteren
2015-04-17 13:27:51
5 jaren geleden
7 10 0
Ik kreeg een mailtje van Stip reizen met wat ontzettend leuke aanbiedingen. Ik heb dus via de mail doorgeklikt en kwam inderdaad een zeer intressante vakantie tegen naar Istanbul. Prijs was echt super alleen was na telefonisch contact niet meer de datum beschikbaar wat wij wouden. Toch geboekt en een lekkere tijd gehad
Rapporteren
2015-04-02 07:40:20
5 jaren geleden
9 10 0
Wij hebben echt de ervaring gehad als het gaat om onze vakantie. Dit is denk ik dan zo een vakantie welke je nooit meer vergeet. Bangkok was echt een unieke ervaring, maar ook de witte bounty stranden waren echt zoo prachtig.
Rapporteren
2015-03-02 18:50:11
5 jaren geleden
4 10 0
Wij wouden een cruise boeken van 1100 euro alleen binnen enkele minuten was deze reis opeens opgelopen met een paar honderd euro :S Heel erg vreemd en totaal niet de service welke ik verwacht van zo een groot reisbureau
Rapporteren
2015-02-25 20:52:15
5 jaren geleden
7 10 0
Heb net een vakantie naar Curacao geboekt en was super makkelijk! De prijs was in verhouding een stukje goedkoper als bij andere reisaanbieders en de website zag er heel vertrouwd uit.
Rapporteren
2015-02-10 15:05:23
5 jaren geleden
8 10 0
Wij zijn een week naar Istanbul geweest en hebben het hier ontzettend druk gehad. We hebben onderanderen de Topkapi Paleis, de blauwe moskee en de markt in istanbul bezocht waardoor we echt een hoop hebben gedaan. Natuurlijk ook allemaal kleine bezienswaardigheden, maar deze drie zijn echt aan te raden. De rondreis was soms wat rommelig, maar dit kan ook zijn omdat de groep mensen gewoon wat chaotisch was. Vele mensen liepen overal en nergens. Voor de rest zijn de mensen in het land super lief en hadden we een leuke gids. Heerlijk gehad met Stipreizen.nl
Rapporteren
5.75