Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Suntip ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

7.31
7.31 0 10
22 reviews
81% tevredenheid
Andere bekeken
Goed
7.50
Start met beoordelen
-
2019-04-04 14:52:06
19 dagen geleden
1 10 0
Zeer slechte ervaring met Suntip!
De accommodatie die je boekt klopt niet met wat je krijgt. Eerst werd de reis al geannuleerd terwijl we allang een bevestiging hadden ontvangen dat de boeking goed werd doorgekomen. Bleek het dus niet geboekt te zijn. Twee weken voor de vakantie dus stress! We moesten € 200 bijbetalen omdat de reis duurder was geworden. Uiteindelijk met juridische hulp toch onze boeking voor dezelfde prijs gekregen. Vervolgens hadden ze de vlucht naar Tenerife geboekt en de accommodatie op Gran Canaria? En nu krijgen we een studio terwijl we een appartement geboekt hebben. Het is me duidelijk dat al deze positieve reviews nep zijn... Gewoon zelf bij Tui ofzo boeken, zij boeken dit ook voor ons bij Tui. En daar krijg je tenminste wel service!!
Rapporteren
2019-02-23 15:36:37
2 maanden geleden
10 10 0
Wij zijn zeer tevreden over subtip. Je wordt vriendelijk te woord gestaan door de medewerkers. Wij kijken uit naar onze vakantie :)
Rapporteren
2019-02-20 11:29:01
2 maanden geleden
10 10 0
ONZE VAKANTIE IN TORREMOLINOS IN JANUARI WAS VAN VOOR TOT ACHTER - VAN BEGIN TOT HET EINDE - EEN GROOT SUCCES . ALLES KLOPTE , ZOWEL DE VLUCHT , ALS DE TAXI-TRANSFER NAAR EN TERUG NAAR VLIEGVELD , ALS OOK HET VERBLIJF IN APPARTEMENTEN - COMPLEX "BUENSOL " EEN GROOT COMPLIMENT AAN DE MEDEWERKERS VAN SUNTIP VOOR DE AFHANDELING , BEGELEIDING EN AFWERKING VAN DEZE ZONVAKANTIE , DIE HOPELIJK HET KOMENDE JAAR WEDEROM DOOR SUNTIP GEORGANISEERD MAG WORDEN . WIJ MELDEN ONS DAN OP TIJD !!! GRAAG , TOT WEDERHOREN . COR EN RIA STAVINGA
Rapporteren
2018-12-20 10:14:56
4 maanden geleden
8 10 0
Hotel was SUPER, alleen het transfer op de heenweg slecht. Wij moesten 1,5 uur wachten, en gingen daarna nog eens 1.5 uur rondrijden om de mensen af te zetten bij de hotels. Terugweg prima geregeld.
Rapporteren
2018-09-03 15:56:01
8 maanden geleden
10 10 0
Supervakantie, super service van suntip en via watsup goed bereikbaar! Volgend jaar weer!
Rapporteren
2018-08-14 12:23:55
8 maanden geleden
8 10 0
Ben erg tevreden over suntip
Rapporteren
2018-08-08 13:16:32
9 maanden geleden
2 10 0
heb al aantal keren proberen te boeken via suntip.nl. ze geven prijzen aan wat helemaal niet klopt, zeggen dat er dingen beschikbaar zijn terwijl dit helemaal niet waar is. heb dagen en nachten proberen te boeken daar maar telkens geeft ie aan dat niet beschikbaar is. en dat ik met alles zo. ik heb nog geen enkele reis kunnen aanklikken die uberhaud beschikbaar is. dus mijn wens is om alsnog voor de prijzen die ik heb gezien te boeken.
Rapporteren
2018-06-27 13:54:15
10 maanden geleden
10 10 0
Werd geholpen door Simone, ze nam ruim de tijd. Had goede tips en raadde ook wat bestemmingen af omdat ze minder geschikt zijn voor ons gezin met kleine kids. Met een goed gevoel geboekt, op naar een mooie vakantie!
Rapporteren
2018-06-08 08:01:53
11 maanden geleden
9 10 0
Belde met Suntip, want kon geen keuze maken. Vriendelijk geholpen door Linda en kwam met goede tips. Heerlijke vakantie gehad in Paphos, dank jullie Suntip!
Rapporteren
2018-04-30 13:51:05
12 maanden geleden
10 10 0
Prima en duidelijk. Geen negatieve dingen hier over. Je word goed en duidelijk geholpen. Erg fijn !
Rapporteren

Notice: Trying to get property 'stats_user_id' of non-object in /home/ervaring/public_html/wp-content/themes/template/single.php on line 167
7.31