Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Suntip ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

7.31
7.31 0 10
22 reviews
81% tevredenheid
Andere bekeken
Goed
7.50
Start met beoordelen
-
2018-01-08 10:01:01
1 jaren geleden
10 10 0
Gebruik gemaakt van een scherpe aanbieding; vragen hierover zijn supersnel en helder beantwoord. Ook hulpvaardig bij een probleem, dat bij Transavia bleek te liggen.
Rapporteren
2017-09-04 15:16:54
2 jaren geleden
10 10 0
Ik ben normaalgesproken niet echt van het achterlaten van reviews, maar ik vond de service van suntip verrassend goed!
Rapporteren
2017-07-21 10:59:03
2 jaren geleden
10 10 0
Kan niets anders zeggen dan dat de vakantie voor mij en mijn gezin fantastisch is geregeld. Er was even een probleem met een vluchtwijziging maar dit is heel goed opgelost door de klantenservice! Wij hebben een heerlijke vakantie gehad en boeken voor volgend jaar weer bij Suntip!
Rapporteren
2017-07-21 09:47:01
2 jaren geleden
10 10 0
Wij zijn heel blij met SUNtip! Alles is geweldig geregeld van A tot Z. Bij vragen of wijzigingen staat de klantenservice voor je klaar. De dames die daar zitten hebben kennis van zaken en denken geweldig met je mee. Ook de prijs / kwaliteitsverhouding is perfect.
Rapporteren
2017-07-01 15:57:42
2 jaren geleden
1 10 0
Een reis geboekt naar Gran Canaria op de website van Suntip. Bij boeking is de reservering definitief. Daarna ontvang je de annuleringsvoorwaarden. Blijkt de reis bij Pelikaan reizen te zijn geboekt. Annuleringsvoorwaarden Pelikaan 42 dagen voor vertrek 30 % van reissom. Moet toch bij Suntip zijn en deze berekenen 50% van reissom 42 dagen voor vertrek. Het is een pakketreis en zij beweren dat het een samengestelde reis is en dat zij bij annulering de volledige vliegreis moeten betalen. Je zal maar een dure reis gebben geboekt en moeten annuleren. Nooit meer bij Suntip boeken.
Rapporteren
2017-06-16 17:28:52
2 jaren geleden
1 10 0
wij hadden een vakantie geboekt voor 4 personen van resp. 64, 68, 70 en 71 jaar oud. Komen we op Mallorca Sa Coma hebben we volgens de reisagent 1 kamer geboekt. Het hotel heeft ons een appartement gegeven met 1 slaapkamer en 2 personen moesten op een smal bedje in de kamer slapen. We hebben meteen contact gehad met Suntip en zij bleven bij hun standpunt en we konden 2 2persoonskamer krijgen met een bijbetaling van 578 euro. Nou daar wordt je niet vrolijk van en na verschillende telefoontjes en discussies moesten we toch het appartement accepteren. Zeer slechte service.
Rapporteren
2016-07-13 07:45:57
3 jaren geleden
10 10 0
Alles was prima geregeld.
Rapporteren
2015-03-03 19:53:59
4 jaren geleden
9 10 0
Wij hebben een lastminute bij Suntip geboekt omdat het bij Zoover een 7 had e dat is dik verdiend! Wij zijn naar turkijke afgereisd omdat we echt even aan een weekje verwenerij toe waren. We hebben heerlijk weer gehad en het hotel was ook goed. Van ons krijgt het dan ook wel hoger als een 7
Rapporteren
2015-02-20 08:48:59
4 jaren geleden
8 10 0
Goed keuze geweest om bij Suntip.nl een reis te boeken. We hebben vanaf het eerst moment een prima service gekregen en ook de gehele vakantie. Helemaal top Angela hoe wij geholpen zijn door jou.
Rapporteren
2015-02-16 18:59:04
4 jaren geleden
10 10 0
Een bedrijf waar alles gewoon tot in de puntjes is verzorgd. Hebben het fantastisch gehad en boeken zeker nogmaals.
Rapporteren

Notice: Trying to get property 'stats_user_id' of non-object in /home/ervaring/public_html/wp-content/themes/template/single.php on line 167
7.31