Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Sunweb ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

3.93
3.93 0 10
37 reviews
51% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2020-02-18 18:49:45
10 dagen geleden
2 10 0
Door zeer luide geluidsoverlast klacht ingediend. Zelfs geluidsopnames ingediend. Antwoord jammer kunnen we niets aan doen en zeggen dan nog hopen dat u een fijne vakantie gehad heeft. Nou dan heb je de klacht goed gelezen . Maar niet heus. Daarna nog een brief gestuurd naar de directie van Sunweb. Maar wat dacht je . Nog geen regeltje terug gekregen. U snapt het NOOIT
GEEN SUNWEB MEER.
Rapporteren
2020-02-03 18:55:34
25 dagen geleden
2 10 0
Mijn vrouw boekte een reisje naar Benidorm en betaalde de verlangde vooruitbetaling van €426,50 van de totaalkosten ad.€1357,50. Daarna sloten wij een annuleringsverzekering af ad €116,90. via sunweb. Alles ok volgens woordvoerder van sunweb. Na noodzakelijk annuleren van de reis vanwege gezondheidsklachten let Sunweb niets horen en verwees ons naar de Europeesche Verzekerings mij. wij hebben nooit een cent terug ontvangen en Sunweb heeft de reis ongetwijfeld door verkocht. Dikke winst dus voor Sunweb.
Rapporteren
2020-01-11 14:42:12
2 maanden geleden
1 10 0
Ik moet een annulatie op een reis betalen die ik zogezegd heb geboekt, maar alle mails daaromtrent kwamen in mijn ongewenste emails! Hoe moet ik dan weten dat er een reis is geboektjQuery31109400662788911738_1578749922572
Daarbovenop heel klantonvriendelijk en lang wachten tegen dat ze opnemen!
Rapporteren
2020-01-11 14:41:22
2 maanden geleden
1 10 0
Ik moet een annulatie op een reis betalen die ik zogezegd heb geboekt, maar alle mails daaromtrent kwamen in mijn ongewenste emails! Hoe moet ik dan weten dat er een reis is geboektjQuery31109400662788911738_1578749922572
Daarbovenop heel klantonvriendelijk en lang wachten tegen dat ze opnemen!
Rapporteren
2020-01-11 14:41:14
2 maanden geleden
1 10 0
Ik moet een annulatie op een reis betalen die ik zogezegd heb geboekt, maar alle mails daaromtrent kwamen in mijn ongewenste emails! Hoe moet ik dan weten dat er een reis is geboektjQuery31109400662788911738_1578749922572
Daarbovenop heel klantonvriendelijk en lang wachten tegen dat ze opnemen!
Rapporteren
2019-12-18 16:09:33
2 maanden geleden
2 10 0
Online een pakketreis geboekt. Duidelijk de juiste vertrektijd van het vliegtuig geselecteerd, op mailbevestiging wijkt deze echter af. Telefonisch contact met een dame van Sunweb leert ons dat we deze uiteraard kunnen omzetten, kosten €80,00 pp. Dit terwijl de fout onomstotelijk bij hen ligt.
Ik heb hier maar een woord voor: BEDROG !!!
Rapporteren
2019-08-24 17:24:15
6 maanden geleden
6 10 0
Op zich ben ik altijd goed te spreken over de vakanties die ik bij Sunweb heb geboekt, alleen de reisleiding tegenwoordig? Je wordt ergens uit de bus gezet en je bekijkt het maar. Of je stapt vanaf de airport in een bus, zonder reisleiding, chauffeur roept om, appartement huppeldpup, en je staat daar in het donker geen idee waar je heen moet lopen. Wellicht zijn dit bezuinigingen, maar juist de vroegere persoonlijke en goede reisleiding stond Sunweb bekend om. De reisleiding zelf, te jong en onervaren, doen hun best maar komt zeker niet altijd over, een ingestudeerd praatje, beter iemand die zelf echt spontaan is, verteld en aanvoelt wat er nodig is, meer ervaren is en die uitlegt waar je heen moet als je de bus uitstapt, bereikbaar is voor vragen -en niet alleen telefonisch- beter nog, even meeloopt. Mvg
Rapporteren
2019-08-24 17:24:05
6 maanden geleden
4 10 0
Op zich ben ik altijd goed te spreken over de vakanties die ik bij Sunweb heb geboekt, alleen de reisleiding tegenwoordig? Je wordt ergens uit de bus gezet en je bekijkt het maar. Of je stapt vanaf de airport in een bus, zonder reisleiding, chauffeur roept om, appartement huppeldpup, en je staat daar in het donker geen idee waar je heen moet lopen. Wellicht zijn dit bezuinigingen, maar juist de vroegere persoonlijke en goede reisleiding stond Sunweb bekend om. De reisleiding zelf, te jong en onervaren, doen hun best maar komt zeker niet altijd over, een ingestudeerd praatje, beter iemand die zelf echt spontaan is, verteld en aanvoelt wat er nodig is, meer ervaren is en die uitlegt waar je heen moet als je de bus uitstapt, bereikbaar is voor vragen -en niet alleen telefonisch- beter nog, even meeloopt. Mvg
Rapporteren
2019-08-24 17:22:34
6 maanden geleden
5 10 0
Op zich ben ik altijd goed te spreken over de vakanties die ik bij Sunweb heb geboekt, alleen de reisleiding tegenwoordig? Je wordt ergens uit de bus gezet en je bekijkt het maar. Of je stapt vanaf de airport in een bus, zonder reisleiding, chauffeur roept om, appartement huppeldpup, en je staat daar in het donker geen idee waar je heen moet lopen. Wellicht zijn dit bezuinigingen, maar juist de vroegere persoonlijke en goede reisleiding stond Sunweb bekend om. De reisleiding zelf, te jong en onervaren, doen hun best maar komt zeker niet altijd over, een ingestudeerd praatje, beter iemand die zelf echt spontaan is, verteld en aanvoelt wat er nodig is, meer ervaren en die uitlegt waar je heen moet als je de bus uitstapt, beter nog, even meeloopt.
Rapporteren
2019-03-15 12:08:51
12 maanden geleden
10 10 0
Vakantie naar Egypte geboekt en was heerlijk! Super geregeld Sunweb!

Gewoon top!
Rapporteren

Notice: Trying to get property 'stats_user_id' of non-object in /home/ervaring/public_html/wp-content/themes/template/single.php on line 167
3.93
Bekijken
Beoordelen

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/ervaring/public_html/wp-includes/functions.php on line 3730