Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Tjingo ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

7.53
7.53 0 10
24 reviews
91% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2017-02-22 16:28:28
2 jaren geleden
10 10 0
Wat een fantastische service hebben de mensen van Tjingo ons weer geboden. Ga zo door.
Rapporteren
2016-09-05 17:34:53
3 jaren geleden
10 10 0
We boeken al jaren bij Tjingo en hebben nog nooit klachten gehad. Goede service en snel antwoord terug.Top.
Rapporteren
2016-07-23 18:39:23
3 jaren geleden
10 10 0
Wij boeken al jaren via Tjingo en de service is top.. Nooit klachten ed.. Als we vragen hebben per mail gelijk antwoord terug idem dito met telefoon ..wat er op de site staat klopt helemaal.. Ga zo door Tjingo
Rapporteren
2015-10-13 11:30:38
3 jaren geleden
10 10 0
Wij doen al jaren onze vakantie boeken bij Tjingo en het is altijd goed
Rapporteren
2015-08-09 10:41:38
4 jaren geleden
10 10 0
Wij zijn net terug van een reis met Tjingo en het was echt super :)
Rapporteren
2015-07-15 10:06:39
4 jaren geleden
9 10 0
Wij hebben geboekt bij Tjingo, omdat het vergeleken met Corendon en Prijsvrij ongeveer 40 euro goedkoper was. Dit was voor ons dan ook eigenlijk de enigste reden om bij Tjingo te boeken. Ik had bij het boeken nog wat vragen en daar kreeg ik telefonisch goed antwoord op. De papieren werden netjes voor onze reis gestuurd en alles was duidelijk erop vermeld. De reis zelf op Ibiza was top en waren erg blij en tevreden.
Rapporteren
2015-07-13 18:22:36
4 jaren geleden
7 10 0
Tjingo wil ik graag bedanken voor een mooie vakantie. Via de website zoveel keuze gehad en de vakantie die we uiteindelijk hebben geboekt was geweldig.
Rapporteren
2015-03-02 07:49:47
4 jaren geleden
7 10 0
Net terug met de familie van een heerlijk weekendje Barcelona en hebben het heerlijk gehad. De rablas en de markt daar zijn echt super en voor een food lover een must!
Rapporteren
2014-10-18 16:51:42
4 jaren geleden
8 10 0
Wat voor bestemming je ook zoekt bij Tjingo kan ik alles vinden en over de prijs ben ik zeer te spreken.
De afhandeling is snel en nog nooit een probleem gehad.
Rapporteren
2014-10-13 18:51:36
5 jaren geleden
2 10 0
Alleen de prijs is nog enigszins oke.

Service is ver ondermaats. Wij waren overboekt en wilde uitleg over de telefoon. Niets werd aangenomen maar de dames wilden alles alleen met berichten aannemen die ze nooit meer beantwoorden.

Tip: Nooit aan Tjingo beginnen.
Rapporteren

Notice: Trying to get property 'stats_user_id' of non-object in /home/ervaring/public_html/wp-content/themes/template/single.php on line 167
7.53
Bekijken
Beoordelen