Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Traveldeal ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

7.32
7.32 0 10
10 reviews
90% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2018-08-10 09:12:52
1 jaren geleden
1 10 0
Wij hebben een Hotel geboekt via deze operator. Normaal boeken we altijd via hotelspecials of voordeeluitjes. Daarmee nog nooit problemen gehad. Nu voor de 1e keer via Traveldeal, wij dachten gezien de hoge prijs dat het 2 nachtjes waren, echter bleek na boeking dit 1 nachtje te zijn. Meteen hebben wij binnen 1 minuut gebeld of we het nog konden veranderen naar een ander hotel, helaas hebben wij geen budget om nog meer bij te betalen. Wij zagen dat er genoeg hotels waren die evt wel meer dagen hadden voor deze prijs. Echter was dit niet mogelijk annuleren was ook niet mogelijk. We moesten het zelf maar proberen te verkopen. Wij hebben nu 3 weken vakantie en gaan maar 1 dagje weg super jammer en niet flexibel. Ik zou nooit meer boeken via Traveldeal want als je een foutje maakt kan er niets meer gewijzigd worden..
Rapporteren
2018-07-30 15:56:22
1 jaren geleden
10 10 0
Met 15/20 en geen ster is dit prijs kwaliteit het beste restaurant van Knokke, heel verfijnd en lekker perfecte bediening en een mooi zicht op zee en dat voor een zeer mooie prijs. Echt een omweg waard mag eigenlijk een ster hebben
Rapporteren
2018-05-31 19:44:28
1 jaren geleden
7 10 0
Ik heb een weekendje weg geboekt maar viel mij op dat ze niet veel goedkoper zijn als ik de prijs ga vergelijken. Ook is de vertrekdagen vaak gelimiteerd
Rapporteren
2018-05-25 10:15:02
1 jaren geleden
10 10 0
Erg fijne website waar ik al meerdere keren een weekendje weg heb geboekt. Ga zo door Traveldeal!
Rapporteren
2017-10-03 12:38:09
2 jaren geleden
10 10 0
Wij hadden via Traveldeal.nl een weekend Antwerpen geboekt. Helaas moest mijn partner worden geopereerd waardoor wij de afgesproken datum niet zouden redden. Hoewel er volgens de voorwaarden niet gewijzigd kon worden heeft de medewerkster erg haar best gedaan en is het uiteindelijk gelukt om het te verplaatsen. Super service.
Rapporteren
2017-05-01 09:16:22
2 jaren geleden
10 10 0
Net terug van de meivakantie en wat was het top! Je merkt niets van de lage prijs, want wij hadden gewoon mensen in ons hotel welke via een andere site hadden geboekt en wel de volle mep hadden betaald.
Rapporteren
2017-03-10 10:59:00
3 jaren geleden
10 10 0
Super vakantie gehad met Traveldeal. Het boeken was vooral heel gemakkelijk en snel! De prijs lag ongeveer 30% lager als bij andere aanbieders waardoor wij bij Traveldeal hebben geboekt. Het hotel was prima en de vakantie helemaal geweldig! Bedankt traveldeal
Rapporteren
2016-06-14 17:48:00
3 jaren geleden
9 10 0
Via traveldeal verbleven wij bij hotel Vitors village in de Algarve. Prima geregeld, vlucht wel wat vroeg in de ochtend maar vooral het goede hotel en het feit dat wij een huur auto er bij hadden maakte het een geslaagde vakantie. Nu weer geboekt voor een nachtje in Antwerpen.
Rapporteren
2016-05-12 08:23:20
3 jaren geleden
9 10 0
Ik en mijn vriend hebben een weekend Den Bosch geboekt en alles ziet er goed uit. De website is erg overzichtelijk en er staat meer dan genoeg informatie/fotos. Je krijgt echt een goed beeld van het verblijf wat je boekt. Volgens mij zat er zelfs bij onze boeking een gratis reisverzekering bij wat natuurlijk helemaal prettig is. Wij gaan eind Mei weg dus hopelijk is het net zo mooi als het op de site eruit ziet.
Rapporteren
2016-05-06 09:27:12
3 jaren geleden
10 10 0
Voor de mensen die echt opzoek zijn naar last minutes is dit de site. Ik heb al twee keer een vakantie geboekt via traveldeal. Een keer met me vriend en vorige maand met mijn vriendin. Heb het twee keer heerlijk gehad. De commincatie is goed.
Rapporteren

Notice: Trying to get property 'stats_user_id' of non-object in /home/ervaring/public_html/wp-content/themes/template/single.php on line 167
7.32
Bekijken
Beoordelen

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/ervaring/public_html/wp-includes/functions.php on line 3730