Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Trivago ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

5.24
5.24 0 10
15 reviews
53% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2018-09-17 20:13:30
6 maanden geleden
3 10 0
Pluspunten prachtige zwembaden voor alle leeftijden. Mooi en grote restaurant met veel keus. Goede wifi. Negatieve punten. Overdreven harde muziek aan alle zwembaden, strandbar, avondshow en kinderenshow. In de mate dat ouders vroegtijdig de show verlaten. Op klachten wordt eigenlijk niet gereageerd, zelfs niet als mensen de zaal verlaten... Partnight op het strand... Wij zaten op de vijfde verdieping... De muziek stond zo luid alsof de box op het terras stond... Klachten wordt niets meegedaan... Voor de rust en slapen voor 24.00 uur moet je hier niet zijn. Algemene conclusie. Prachtig hotel, prachtige zwembaden maar geen herhaling voor ons en verschillende andere gezinnen die jonge kinderen hebben. Teveel lawaai, echt om soms gewoon gek van te worden...
Rapporteren
2018-09-06 18:52:15
7 maanden geleden
10 10 0
Deze zomer ben ik met mijn 2 kinderen bij Chateau de Jalnay geweest in Glenouze. Wat een fantastische lokatie en warm ontvangst door de gastheer en gastvrouw. Het zwembad is groot en de temperatuur is heerlijk. De kinderen hebben er ontzettend van genoten. S’avonds hebben we er heerlijk gegeten en werd er zelfs iets speciaals voor de kinderen klaar gemaakt. Kortom echte aanrader. Lieve groet van Fam. Hendriks
Rapporteren
2018-06-11 16:56:28
9 maanden geleden
1 10 0
Trivago toont steevast lage vanaf prijzen die je interesse wekken maar het is mij nog nooit gelukt om voor dat bedrag een hotelkamer te boeken. Integendeel, de uiteindelijke prijs is vaak aanzienlijk hoger. Hadden ze die prijs in het begin getoond was ik meteen afgehaakt. Nu doe je al die moeite om uiteindelijk erachter te komen dat het kennelijk een soort verleidingstruc is om je naar een site te loodsen. Jammer, maar voor mij is het TrivaGO
Rapporteren
2018-05-02 21:25:24
11 maanden geleden
8 10 0
Hotel Scalpoliella in Cava de Tirreni, Italie Gastvrij! Keurige bediening. Uitstekende bedden. Prima ontbijt met veel vers fruit. Goed diner. Minpunt is dat het hotel net iets te ver van het stadje ligt, je moet met de auto. Alles bijelkaar: voor herhaling vatbaar!
Rapporteren
2018-03-18 11:26:18
1 jaren geleden
1 10 0
Zoekopdracht "Oostenrijk" in Trivago geeft een aantal hotels. Bij klikken op één van de hotels kom ik op booking.com. Daar kaartweergave inschakelen geeft direct legio hotels meer dan ik op Trivago zag en zie. Wat vergelijken van het grootste aanbod? Redelijk miezerig aanbod naar mijn mening.
Rapporteren
2018-03-10 12:05:49
1 jaren geleden
2 10 0
Willen jullie STOPPEN met reclame spammen op tv? Ik word niet goed van die reclame. Het komt 100 keer pet uur op tv. Het is al zo oud en jullie app en website zijn waardeloos. De prijzen van trivago kloppen niet met de daadwerkelijke prijzen van het hotel. Tripadvisor is beter. DUS STOP MET RECLAME SPAMMEN. Als jullie niet een beetje gas terug nemen met die reclame spammen, dan zal ik verdere maatregelen moeten nemen zoals bijvoorbeeld; op elke blog website etc publiceren dat er geen ruk van jullie prijzen kloppen en dit kan ik bewijzen door screenshots en bonnetjes van het hotel etc... Dus STOP met reclame SPAMMEN
Rapporteren
2018-03-01 12:13:45
1 jaren geleden
1 10 0
Prijzen duurder dan rechtstreeks bij hotel. Er klopt niks van de mooie praatjes van die inmiddels vreselijk irritante reclame. Vermijden dus.
Rapporteren
2018-02-17 12:32:13
1 jaren geleden
4 10 0
Ik boek met trivago voor hotel Victoria in durbuy voor 22 juni aan de ongelooflijke prijs van 45 euro maar wordt doorverwezen naar Booking.com en kom uiteindelijk uit op hotel Domus Victoria in Italie. Hoe is dat mogelijk?
Rapporteren
2017-10-22 15:20:37
1 jaren geleden
10 10 0
Het guesthouse Luxury Navona in Rome is een uitstekende plek als uitvalsbasis voor een paar dagen Rome. Het prachtig gerenoveerde guesthouse ziet er meer dan goed uit, kamer en badkamer waren schoon en ruim genoeg en de ontvangst met koffie was ronduit geweldig. De service en de vriendelijkheid waren zeer goed. De ligging is top. Met diverse pleinen en heerlijke straatjes en het prachtige Piazza Navona op loopafstand. Ook het Vaticaan en halte 6 van de hop on hop off bussen bereik je lopend binnen 5 minuten. Een absolute aanrader voor een bezoek aan een heerlijke stad.
Rapporteren
2017-09-29 00:20:20
1 jaren geleden
1 10 0
Op dit moment zitten we in Australië en willen we graag naar Los Angeles. Aangezien andere vergelijkers weinig laten zien klik ik op een reclame van Trivago. Even zoeken en BINGO! Een hotel binnen ons budget voor 2 nachten. € 100,= in een goed hotel vlakbij het vliegveld! Dus ik klik door. Ik weet niet in welke valuta ze rekenen, want de kamer is ineens € 376,=. Waar is die € 100,= beleven? Ik zoek nog even verder bij Trivago en overal hetzelfde verhaal. Je bent beter af bij de grotere boekingssites dan bij deze "vergelijker".
Rapporteren

Notice: Trying to get property 'stats_user_id' of non-object in /home/ervaring/public_html/wp-content/themes/template/single.php on line 167
5.24
Bekijken
Beoordelen