Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Tui ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

3.09
3.09 0 10
64 reviews
33% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2020-02-17 16:51:30
11 dagen geleden
1 10 0
Iedere keer is de ervaring met de helpdesk achter de organisatie 1 doffe ellende. Of het nu gaat om informatie voor het bijboeken van honden danwel benches, overige informatie, koffer bijboeken of je teveel betaalde geld retour krijgen..

Ongeschoold personeel aan de lijn, verschillende informatie, megalang in wachtrij, vraag beantwoorden met een vraag. Doffe ellende dus.

Als het een simpele heen- en weer reis is, ok maar oh wee je de helpdesk moet hebben ...
Rapporteren
2020-01-29 16:07:15
1 maanden geleden
0 10 0
Volledig pakket bij TUI geboekt d.w.z. retourvlucht Groningen-Gran Canaria , transfer van en naar luchthaven op Gran Canaria, logies in appartementencomplex. Bij aankomst ‘s avonds om 11.00 uur zette chauffeur ons met koffer op de stoep voor gesloten belde aan en verdween. Alles bleef stil en donker, bleek een briefje op hek te hangen met nummers om te bellen. Na twee telefoontjes en ruim half uur buiten wachten kwam bewakingsdienst met sleutels. Appartement bleek ook tegen te vallen: geen fatsoenlijke stoelen om op te zitten, verlichting in woonkamer volstrekt onvoldoende om bij te lezen. Ter plaatsen later bezoek gehad van TUI hostess, kon niet veel uitrichten, kwam terug met €50 voor het ongemak. Terug in NL TUI nogmaals benaderd om meer compensatie, maar nee dus, klacht was toch afgehandeld?
TUI? Ja doei,!
Rapporteren
2020-01-03 21:41:55
2 maanden geleden
2 10 0
Vandaag een kortingspas gekregen van TUI.
Dat kwam mooi uit omdat ik in maart graag een weekje naar de zon wil.
Toen ik een reis had gevonden en mij door veel pagina's heen had geklikt moest het betalen beginnen. Toen ik trots mijn kortingscode had ingevuld bleek dat de code niet gold voor de periode waarin ik op vakantie wilde gaan.Op de pas stond dit niet expliciet vermeld.
Ik heb hier een slecht gevoel aan overgehouden . Eerst de klant lekker maken met kortingen en aan het eind jou vertellen dat deze korting voor jou niet geldt.
Bah! Het gaat mij niet om de korting maar de wijze waarop TUI je lekker maakt met een dooie mus.

Tui; discover your frustration
Rapporteren
2019-12-16 19:21:08
2 maanden geleden
1 10 0
De eerste nacht een hoop herrie van een aggregaat. Dit weet het personeel.
Een nacht niet geslapen en de volgende dag bij de receptie geklaagd hierover.
Kregen een andere kamer aan de overzijde, maar moesten wel 100 euro bijbetalen.
Leuk geboekt omdat er een poolvaarder bijzit, alleen het water is er steenkoud, dus er wet geen gebruikt van gemaakt, staat niet in de brochure.
Eten zeer slecht, kregen een aantal keren gewoon rouwe vis.
Chef kok erbij gehaald en dan krijg je een excuus.
Dit gaat over albatros resort in hurgarda
Hij vraagt waar het vandaan komt maar gaat niet de kok aanspreken die deze rotzooi op je bord gooit.
Zeer tuy onwaardig dit hotel, zijn we echt niet gewend.
Rapporteren
2019-11-19 17:09:13
3 maanden geleden
1 10 0
Hieronder vier maanden geleden vermeldt Tui gereageerd te hebben op mijn duidelijke, verwerpelijke ervaring met Kras/Tui.
Ik heb nooit enige reactie van Tui gekregen op mijn verslag over de zeer beschamende afhandeling van onze geannuleerde cruise naar IJsland, door hen. Noch heb ik enige andere reactie ontvangen.
Vinden wij ook niet nodig, de ervaring is duidelijk genoeg!
Rapporteren
2019-11-14 23:17:14
4 maanden geleden
0 10 0
Waardeloos: voor de eerste keer een wintersport geboekt bij TUI (voorheen al jaren met zeer veel plezier bij Bizztravel en Sunweb). Een mooi gebied gevonden met een gezellig dorpje dicht op de piste. Geboekt en betaald en de kinderen blij gemaakt met mooie foto's van omgeving, skigebied en appartement. Worden we de volgende dag "doodleuk" opgebeld door TUI met de melding dat het appartement niet beschikbaar is, terwijl dit een definitieve boeking is! Dat is ontzéttend zuur natuurlijk. TUI komt ook niet met een alternatief en we zijn ook nog eens hotelkosten kwijt voor een geboekt hotel wat niet geannuleerd kan worden. TUI is waardeloos, jullie moesten jullie kapot schamen, zeer teleurstellend!
Rapporteren
2019-11-14 23:16:19
4 maanden geleden
2 10 0
Waardeloos: voor de eerste keer een wintersport geboekt bij TUI (voorheen al jaren met zeer veel plezier bij Bizztravel en Sunweb). Een mooi gebied gevonden met een gezellig dorpje dicht op de piste. Geboekt en betaald en de kinderen blij gemaakt met mooie foto's van omgeving, skigebied en appartement. Worden we de volgende dag "doodleuk" opgebeld door TUI met de melding dat het appartement niet beschikbaar is, terwijl dit een definitieve boeking is! Dat is ontzéttend zuur natuurlijk. TUI komt ook niet met een alternatief en we zijn ook nog eens hotelkosten kwijt voor een geboekt hotel wat niet geannuleerd kan worden. TUI is waardeloos, jullie moesten jullie kapot schamen, zeer teleurstellend!
Rapporteren
2019-08-11 20:21:57
7 maanden geleden
10 10 0
Wat een geweldig 18 hotel sensimar side van tui! Snap nu de awards die het wint! Zo bizar schoon(dame dat Ik deed onze kamer)/smaakvol ingericht/ eten zo fantastisch en de thema avonden en animatie top?kan niet anders zeggen dan zéker het geld waard! Wij gaan terug! Super bedankt voor alle service ook van tui zelf. Nog nooit zoiets geweldigs meegemaakt. Als mistery quest heel wat beoordeeld en ook als reisleidster,maar dit verdiend een dikke 10! Groetjes René en mia
Rapporteren
2019-07-31 21:10:24
7 maanden geleden
1 10 0
Na 2 tegenvallende zomervakanties (ook geboekt bij tui) te hebben gehad en omdat we graag aan kinderen willen beginnen, wilden we voor de laatste keer een droomvakantie met z’n tweetjes. Dit ook allemaal uitgelegd aan tui. Bij tui kwamen ze bij Bali, ik zag wel mooie foto’s etc. dus waren gelijk verkocht. Ook gaven ze aan dat dit de mooiste vakantie zal zijn. (eerder waren we naar tenerife en kos geweest). Ook de plek 'Kuta' waar we verbleven in het hardrock hotel zou een erg mooie plaats zijn. Het is bij elkaar 22uur reizen met incl. 16u vliegen, maar we hadden het ervoor over omdat het heel erg mooi leek. 2 werknemers van tui gaven ons informatie, ook dat ze er zelf waren geweest en dat het prachtig was. Toen we daar landde, zagen we het al. Alles kapot, oud en vies.. We hadden er gelijk een slecht gevoel over. Toen we aankwamen bij het hotel was het hotel wel erg luxe hoe het eruit zag. Voor de rest was alles erg duur, terwijl bali juist heel goedkoop blijkt te zijn. Tui gaf advies om geen all inclusieve te boeken aangezien je genoeg buiten de deur kon eten voor heel goedkoop. We kwamen eind van de middag aan en moesten dus gaan avond eten.. wij de stad in.. maar wat een ellende!! sommige stukken leek wel de slums. alles was vies/zwart van de uitlaatgassen.. om de 2 meter kwamen Indonesiërs op je afgerend of je marihuana of wiet wilde kopen, een taxi nodig had of een scooter.. om den duur is dit erg vervelend. Ook waar je goedkoop kon eten waren de keukens zo vies!! afval, eten over heel de vloer van de keuken en de tent, zwerfhonden, schimmel.. etc. Gelukkig was er ook een net restaurant in de buurt maar deze was erg prijzig! achteraf gezien hadden we beter all inclusief geboekt. Ook niet te vergeten wat een stank daar!! het was niet te harden.. het rook naar riool, rotte eieren etc, dan weet je al genoeg. Ik werd er zo misselijk van, heb dit ook later uit andere reviews gelezen.
Ook zou je daar heel leuk kunnen uitgaan volgens tui.. we zijn 32 en 26 jaar, vriend is dj dus dit vonden wij ook belangrijk. Toen we daar aankwamen werd weer overal gevraagd of je drugs wilde kopen.. je werd de bars nog net niet ingetrokken.. en het was leeg.. overal en dat in het hoogseizoen. Wat je wel daar hebt is skygarden. Dat is een erg grote en mooie club! Wel erg prijzig.. entree kost vaak 275.000 roupie en een drankje rond de 200.000. ligt eraan wat je neemt. Ook lijken hier de dj's elke avond dezelfde afspeellijsten te draaien.. oude muziek van 50 cent, justin timerlake etc.. dus na 2 keer heb je het daar ook wel gezien. Op de terugweg naar het hotel (15min lopen) liepen we alleen over straat. Ineens kwam er een blaffende en grommende zwerfhond naar ons gerend, ik was doodsbang en mijn vriend ook! opeens achter ons nog 2 grommende en blaffende zwerfhonden.. we waren omsingeld en er kwamen nog een stuk of 10 zwerfhonden blaffend achteraan. Ik was zo in paniek dat ik in tranen uitbarste.. straks bijten ze.. wat dan? We liepen snel door terwijl de honden nog geen meter achter ons liepen, uit eindelijk gingen ze weg maar dit was zo eng! Weer iets wat ons niet is verteld.
Voor de rest vroeg ik vooraf aan tui of ze ook leuke winkeltjes hadden. 'jahoor heel erg!' werd er geantwoord.. totdat we er kwamen.. alle tentjes zijn hetzelfde, dezelfde nepmerk kleding, dezelfde souvenirtjes, petten etc.. na 10min ben je ook uitgekeken, plus ze trekken je echt de winkeltjes binnen en achtervolgen je als je niets wilt kopen en ook weer de vraag of je drugs wilde kopen, om den duur was ik dit erg beu.
Vaak als je op vakantie gaat komt de volgende dag een host van tui. Die legt alles uit wat je in je omgeving kunt doen en ze bieden vanuit tui ook excursies aan. Deze zijn erg prijzig. Ik wilde erg graag naar de gili eilanden. Erg mooie fotos hiervan gezien en aangezien we 16uur moesten vliegen leek mij dit een bijzonder moment. Ik vroeg aan tui hoe we daar zouden kunnen komen, aangezien ze hier geen excursie van hadden. Ons werd gezegd: naar de gili eilanden kun je niet gaan, is daar helemaal kapot en is niet toegankelijk. Ik was enorm telleurgesteld en hadden dus 2 andere excursies geboekt via tui want ik wilde wel graag de omgeving verkennen. We hebben voor snorkelen/raften gekozen. Met de boot heen was dit erg gaaf, gaat hard over de golven heen. Het snorkelen viel tegen.. alles vies/grijs en je ziet niet veel.. op fotos is dit allemaal mooi gekleurd maar in werkelijkheid niet. Ook hebben we de waterfalls gedaan, dit was ook mooi om mee te maken. Ze maken daar ook mooie fotos van je onder de watervallen. aan het einde geef je ze een fooi.
Aan het einde van de vakantie op de terugweg van het hotel naar airport zaten we in een busje met nederlanders van een andere hotel die dezelfde terugvlucht hadden. Ze waren met elkaar aan het praten. De ene vroeg aan de ander: wat is het mooiste wat je hebt gezien van bali? Ze antwoordde: ‘de gilieilanden! Dat was prachtig!’. Toen ik dit hoorde brak ik.. je kon hier dus wel naartoe. Nu kwam ik er pas achter dat de host van tui zei waarom het niet toegankelijk was, omdat ze hier geen excursie van hadden en daarom hier ook geen geld mee verdienen en dus andere excursies aanbood. Toen had ik het helemaal gehad. Wat een leugens..
We hadden beide spijt van onze reis.. paspoort aanvragen, inentingen etc.. alles bij elkaar rond de 7000 euro kwijt.. achteraf had ik dit nooit moeten doen.. vooral zo een verre reis en dat dit eigenlijk een onvergetelijke vakantie moest worden voor ons.. ik boek noooooit meer bij tui!!
Rapporteren
2019-07-31 21:09:58
7 maanden geleden
1 10 0
Na 2 tegenvallende zomervakanties (ook geboekt bij tui) te hebben gehad en omdat we graag aan kinderen willen beginnen, wilden we voor de laatste keer een droomvakantie met z’n tweetjes. Dit ook allemaal uitgelegd aan tui. Bij tui kwamen ze bij Bali, ik zag wel mooie foto’s etc. dus waren gelijk verkocht. Ook gaven ze aan dat dit de mooiste vakantie zal zijn. (eerder waren we naar tenerife en kos geweest). Ook de plek 'Kuta' waar we verbleven in het hardrock hotel zou een erg mooie plaats zijn. Het is bij elkaar 22uur reizen met incl. 16u vliegen, maar we hadden het ervoor over omdat het heel erg mooi leek. 2 werknemers van tui gaven ons informatie, ook dat ze er zelf waren geweest en dat het prachtig was. Toen we daar landde, zagen we het al. Alles kapot, oud en vies.. We hadden er gelijk een slecht gevoel over. Toen we aankwamen bij het hotel was het hotel wel erg luxe hoe het eruit zag. Voor de rest was alles erg duur, terwijl bali juist heel goedkoop blijkt te zijn. Tui gaf advies om geen all inclusieve te boeken aangezien je genoeg buiten de deur kon eten voor heel goedkoop. We kwamen eind van de middag aan en moesten dus gaan avond eten.. wij de stad in.. maar wat een ellende!! sommige stukken leek wel de slums. alles was vies/zwart van de uitlaatgassen.. om de 2 meter kwamen Indonesiërs op je afgerend of je marihuana of wiet wilde kopen, een taxi nodig had of een scooter.. om den duur is dit erg vervelend. Ook waar je goedkoop kon eten waren de keukens zo vies!! afval, eten over heel de vloer van de keuken en de tent, zwerfhonden, schimmel.. etc. Gelukkig was er ook een net restaurant in de buurt maar deze was erg prijzig! achteraf gezien hadden we beter all inclusief geboekt. Ook niet te vergeten wat een stank daar!! het was niet te harden.. het rook naar riool, rotte eieren etc, dan weet je al genoeg. Ik werd er zo misselijk van, heb dit ook later uit andere reviews gelezen.
Ook zou je daar heel leuk kunnen uitgaan volgens tui.. we zijn 32 en 26 jaar, vriend is dj dus dit vonden wij ook belangrijk. Toen we daar aankwamen werd weer overal gevraagd of je drugs wilde kopen.. je werd de bars nog net niet ingetrokken.. en het was leeg.. overal en dat in het hoogseizoen. Wat je wel daar hebt is skygarden. Dat is een erg grote en mooie club! Wel erg prijzig.. entree kost vaak 275.000 roupie en een drankje rond de 200.000. ligt eraan wat je neemt. Ook lijken hier de dj's elke avond dezelfde afspeellijsten te draaien.. oude muziek van 50 cent, justin timerlake etc.. dus na 2 keer heb je het daar ook wel gezien. Op de terugweg naar het hotel (15min lopen) liepen we alleen over straat. Ineens kwam er een blaffende en grommende zwerfhond naar ons gerend, ik was doodsbang en mijn vriend ook! opeens achter ons nog 2 grommende en blaffende zwerfhonden.. we waren omsingeld en er kwamen nog een stuk of 10 zwerfhonden blaffend achteraan. Ik was zo in paniek dat ik in tranen uitbarste.. straks bijten ze.. wat dan? We liepen snel door terwijl de honden nog geen meter achter ons liepen, uit eindelijk gingen ze weg maar dit was zo eng! Weer iets wat ons niet is verteld.
Voor de rest vroeg ik vooraf aan tui of ze ook leuke winkeltjes hadden. 'jahoor heel erg!' werd er geantwoord.. totdat we er kwamen.. alle tentjes zijn hetzelfde, dezelfde nepmerk kleding, dezelfde souvenirtjes, petten etc.. na 10min ben je ook uitgekeken, plus ze trekken je echt de winkeltjes binnen en achtervolgen je als je niets wilt kopen en ook weer de vraag of je drugs wilde kopen, om den duur was ik dit erg beu.
Vaak als je op vakantie gaat komt de volgende dag een host van tui. Die legt alles uit wat je in je omgeving kunt doen en ze bieden vanuit tui ook excursies aan. Deze zijn erg prijzig. Ik wilde erg graag naar de gili eilanden. Erg mooie fotos hiervan gezien en aangezien we 16uur moesten vliegen leek mij dit een bijzonder moment. Ik vroeg aan tui hoe we daar zouden kunnen komen, aangezien ze hier geen excursie van hadden. Ons werd gezegd: naar de gili eilanden kun je niet gaan, is daar helemaal kapot en is niet toegankelijk. Ik was enorm telleurgesteld en hadden dus 2 andere excursies geboekt via tui want ik wilde wel graag de omgeving verkennen. We hebben voor snorkelen/raften gekozen. Met de boot heen was dit erg gaaf, gaat hard over de golven heen. Het snorkelen viel tegen.. alles vies/grijs en je ziet niet veel.. op fotos is dit allemaal mooi gekleurd maar in werkelijkheid niet. Ook hebben we de waterfalls gedaan, dit was ook mooi om mee te maken. Ze maken daar ook mooie fotos van je onder de watervallen. aan het einde geef je ze een fooi.
Aan het einde van de vakantie op de terugweg van het hotel naar airport zaten we in een busje met nederlanders van een andere hotel die dezelfde terugvlucht hadden. Ze waren met elkaar aan het praten. De ene vroeg aan de ander: wat is het mooiste wat je hebt gezien van bali? Ze antwoordde: ‘de gilieilanden! Dat was prachtig!’. Toen ik dit hoorde brak ik.. je kon hier dus wel naartoe. Nu kwam ik er pas achter dat de host van tui zei waarom het niet toegankelijk was, omdat ze hier geen excursie van hadden en daarom hier ook geen geld mee verdienen en dus andere excursies aanbood. Toen had ik het helemaal gehad. Wat een leugens..
We hadden beide spijt van onze reis.. paspoort aanvragen, inentingen etc.. alles bij elkaar rond de 7000 euro kwijt.. achteraf had ik dit nooit moeten doen.. vooral zo een verre reis en dat dit eigenlijk een onvergetelijke vakantie moest worden voor ons.. ik boek noooooit meer bij tui!!
Rapporteren

Notice: Trying to get property 'stats_user_id' of non-object in /home/ervaring/public_html/wp-content/themes/template/single.php on line 167
3.09
Bekijken
Beoordelen

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/ervaring/public_html/wp-includes/functions.php on line 3730