Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Vakantiediscounter ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

7.11
7.11 0 10
55 reviews
74% tevredenheid
Andere bekeken
Goed
7.50
Start met beoordelen
-
2019-03-23 12:09:06
1 maanden geleden
1 10 0
Doe altijd nog je eigen research bij de Vakantie discounter. Ik boekte een reis zonder transfer, maar ging er (dat was blijkbaar niet slim) vanuit dat ik toch op de een of andere manier bij het hotel kon komen. Echter was de enige optie een transfer voor meer dan 300 Euro (enkele reis, dus ook nog terug), of na een overnachting bijboeken in een ander hotel (want vlucht die savonds aankomt) de trein naar een andere grote stad en vanaf daar een transfer van 100 Euro, want op een andere manier bij de bestemming komen is vanaf daar niet mogelijk. De transfer kosten zijn een stuk hoger dan de vakantiekosten in totaal en voor een weekje verblijf is het ook zonde om nog een overnachting bij te boeken. Ik vind dat op z'n minst een zin in de tekst op de website mag worden geplaatst met: LET OP transfer naar het hotel is alleen mogelijk tegen hele hoge kosten als je niet in staat bent een auto te huren. De klantenservice reageert met nul empathie. Belde meteen de ochtend erna en enige wat ze zeiden was: dikke pech. Met nul verantwoording nemend voor de tekst op hun site. Let dus op dat je alle aspecten van je reis driedubbel nacheckt voor het boeken, daar heb ik een fout in gemaakt. Maar het ik vind dat de site hier ook een verantwoordelijkheid in heeft door goede informatie te bieden. Die was er niet.
Rapporteren
2019-02-05 11:34:04
3 maanden geleden
8 10 0
Weekje Dubai geweest, last minute. Prima en verzorgt geregeld door Vakantiediscounter. Alle prijzen vergeleken en waren het "goedkoopste"
Rapporteren
2019-01-06 15:34:32
4 maanden geleden
1 10 0
vakantie geboekt. er kwam geen bevestiging maar wel aanbetaald dus wettelijk gezien bindend. de dag erna nog steeds geen bevestiging dus maar even gebeld. er bleek iets mis met de reservering en er was een mail gestuurd naar de touroperator en ik moest maar even afwachten tot ze contact met me opnamen. de reis was nu nog boekbaar volgens de site voor dezelfde prijs dus achteraf gezien hadden ze misschien beter effe kunnen bellen want de dag erna werd de reis geannuleerd want er was volgens hun geen boeking. ik kon de reis wel alsnog boeken maar dan kwam er wel bijna 50% bovenop de prijs. vervolgens de anvr reisvoorwaarden erbij gepakt en ze gesommeerd de boeking alsnog te bevestigen want annuleren had naar waar ik naartoe ging binnen 24 uur gemoeten en dit was niet gebeurd. na een keer of drie mailen ben ik verder gewoon genegeerd en ze hebben niets gedaan om mij op enige wijze tegemoet te komen. ik heb vervolgens de aanbetaling laten terug storten en boek hier nooit meer.
Rapporteren
2018-12-22 17:45:19
4 maanden geleden
10 10 0
Bij deze wil ik Vakantiediscounter van harte bedanken voor hun snelle diensten. Balend dat mijn vrouw gevallen was, en hierdoor onze vakantie moesten annuleren was binnen een paar uur geregeld. Daarbij stond het nog openstaand bedrag de dag na annulering al op onze rekening. Vakantiediscounter hartstikke bedankt!!!
Rapporteren
2018-12-18 20:55:43
4 maanden geleden
10 10 0
Opnieuw hebben wij via vakantiediscounter geboekt omdat ons dit de vorige keer goed is bevallen. Ook vakanties bekeken via andere sites maar dit was toch echt de goedkoopste!
Rapporteren
2018-12-16 15:54:39
4 maanden geleden
6 10 0
Vind de site en het aanbod op vakantie discounter goed in vergelijking met andere aanbieders. Echter blijven ze achter in service. Elke vraag willen ze snel van af en ze zullen nooit een tandje extra bijzetten om je ervaring beter te maken. De strekking van het verhaal is dat alle werknemers die ik gesproken heb n.a.v. e-mail altijd terug vallen op het ‘je moet het zelf maar uitzoeken’ verhaal.
Rapporteren
2018-12-15 17:54:55
4 maanden geleden
10 10 0
Als je voor lief neemt dat je niet weet met welke reisoperator je reist dan is dit een mooie kans om een scherpe prijs te betalen voor eem mooie reis. Deze maatschappij koopt denk ik restproducten op van andere operators. Verwacht ook niet teveel van het grondpersoneel. Die verschijnen niet en zijn niet bereikbaar. Ook kan je reisbescheiden opeens in het Duits zijn. Al.met al hebben we een fijne wintervakantie gehad.
Rapporteren
2018-12-14 12:38:34
4 maanden geleden
10 10 0
Wij dochter en ik hebben in Hurghada een mooie vakantie gehad, een mooi complex die Ali Baba. Genoten van het weer en van de omgeving, het eten had niet echt veel variatie maar voor de periode datw wij er waren was het te doen.
Rapporteren
2018-12-14 05:56:57
4 maanden geleden
10 10 0
Livingstone Jan Thielbaai, geweldig. Alles was super, kamer, service en personeel.
Rapporteren
2018-12-13 21:46:41
4 maanden geleden
10 10 0
Sinds een paar jaar boeken we bij de vakantie discounter. Eerste x omdat ze de goedkoopste waren. Daarna omdat ze gewoon goed zijn. Alles op tijd geregeld. Bij vragen goed en snel geholpen. Heb geen punten waarop het verbeterd zou moeten. Accommodatie klopt altijd met wat aangeboden wordt. De reisleiding is aanwezig op tijden dat dat zou moeten volgens planning. Papieren duidelijk en op tijd.
Rapporteren

Notice: Trying to get property 'stats_user_id' of non-object in /home/ervaring/public_html/wp-content/themes/template/single.php on line 167
7.11