Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

VakantieXperts ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

7.00
7.00 0 10
5 reviews
60% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2016-09-27 17:56:02
4 jaren geleden
3 10 0
Voor onze reis naar Canada namen we contact op met Vakantieexperts in Hengelo, Slangenbeek. We werden geholpen door een dame die ook een rondreis had gemaakt in Canada/Ontaria. Echter, een fatsoenlijke reistip hebben we niet gehad, we hebben de reis zelf samengesteld. Het enige waarin ze geïnteresseerd was, was het verkopen van de reis met auto. Overnachtingen hebben we zelf geboekt via AirBnb. Ondanks verzoek het paspoort op naam te controleren was dit niet nodig, de naam stond al in het systeem. Dit hebben we later moeten omboeken: zelf betalen uiteraard, we hadden er immers voor getekend. Klopt, maar dit was wel erg eenzijdig. Ook moesten we een ETA formulier aanvragen. Achteraf onnodig, want het was nog niet ingevoerd. Geld wel teruggekregen. Adviseur heeft niets vermeld over parking permits in Canada, terwijl deze in de grote steden vereist zijn. Zelf maar uitgezocht. Voor een tussenreis naar New York was voor onze zoon een hotel geboekt, waar hij op basis van zijn leeftijd niet mocht overnachten. Hier kwamen we zelf achter. Ook werd niet vermeld dat we voor de bagage apart moesten bijbetalen, zelf maar uitgezocht. Kortom: datgene waarvoor we kwamen hebben we niet mogen ontvangen. Datgene wat we zelf gemakkelijk konden uitzoeken is aan ons verkocht. Meerwaarde niet aanwezig.
Rapporteren
2016-03-29 12:01:20
5 jaren geleden
9 10 0
Ik, mijn man en kinderen (meisje van 8 en jongen van 12) hebben afgelopen jaar een vakantie geboekt via VakantieXperts. We werden geholpen door een zeer vriendelijke vrouw. Bij aankomst werden we ontvangen met een kopje koffie/thee. Daarna vroeg de vrouw wat onze wensen waren met betrekking tot de vakantie. Vervolgens heeft de vrouw diverse mogelijkheden laten zien en deze via de mail naar ons opgestuurd. De vrouw kwam met goedkopere mogelijkheden als wij op internet konden vinden. Kortom was er sprake van een erg vriendelijke service en daarnaast was deze vakantie ook perfect geregeld.
Rapporteren
2015-11-22 19:39:13
5 jaren geleden
1 10 0
De "diensten" van dit bedrijf zijn NIET voor herhaling vatbaar. Na meerdere misverstanden bij de boeking (vergissingen in namen, geslachten, bedragen,...) werden we geconfronteerd met blackmail-praktijken. Voor een groepsreis vroegen we van bij het eerste contact afzonderlijke rekeningen voor de deelnemers omdat er onzekerheid was over de coherentie in de groep. Een van de deelnemers die afhaakte had een voorschot betaald en begreep dat dit bij een annulatie verloren zou zijn. De betrokkene werd echter ook nog onder druk gezet om het resterende bedrag te betalen met het dreigement dat de overige reizigers (die alle nodige betalingen wél hadden verricht) volgens de reisorganisator niet zouden kunnen vertrekken. We vroegen een officiële bevestiging voor de deelnemers die alles betaald hebben. Die kregen we niet ! Deze blackmail-praktijk heeft dus uiteindelijk gewerkt door de agressieve aanpak van de reisagent. De reis op zich was bovendien ook zeer slecht voorbereid. Het reisbescheiden was absoluut ondermaats, wat geleid heeft tot misverstanden bij het vervoer en de boekingen van de excursies.
Rapporteren
2015-08-15 14:37:28
5 jaren geleden
2 10 0
We zijn nog nooit zo onredelijk en onvriendelijk behandeld als bij het filiaal van deze organisatie in bilthoven. Ontzettend gebrek ervaren aan medelevendheid,professionaliteit en service.
Rapporteren
2015-01-08 08:21:26
6 jaren geleden
8 10 0
De website van Vakantiexperts is erg gebruiksvriendelijk, maar wij vinden het als ouder stel toch fijn om nog even met iemand te zitten. Daarom zijn wij naar het reisbureau gegaan van Vakantiexperts waar wij de boeking even door hebben genomen onder een lekker bakje koffie. erg vriendelijke vrouw welke ons daar hielp. Helemaal goed vakantiexperts ga zo door!
Rapporteren
1
7.00
Bekijken
Beoordelen