Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Veluwse Bron ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

6.69
6.69 0 10
1 reviews
100% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2018-08-15 05:40:35
2 jaren geleden
5 10 0
Erg ruim aanbod aan sauna’s en baden en ook in prima conditie, dat was echt top! Maar de manier waarop het personeel met ons omging deed echt afbreuk aan de hele ervaring. Heel begrijpelijk dat er soms even ergens op gewezen moet worden (niet bij onweer de buitenbaden in/we gaan om 11 uur sluiten etc.) maar de manier waarop dit gebracht werd, was echt alsof we een stel ongehoorzame kids waren die hier niks te zoeken hebben, heel ongastvrij! De enige die ons erg vriendelijk te hulp had gestaan was een jonge vrouw in het restaurant. Zij was erg hartelijk en bood zelfs een drankje op haar kosten aan, ivm een incidentje waardoor ons diner ruim 45 min op zich liet wachten. Wel vreemd eigenlijk dat dit dan weer geen service is van ‘t huis zelf, maar iets wat zij persoonlijk aanbood ter compensatie. Efin, door haar vriendelijkheid hadden we het er nog wel over om hier nog eens terug te komen, ondanks het andere personeel, maar toen kwam het volgende: vrienden van ons waren een polsbandje kwijt geraakt, heel vervelend voor iedereen aangezien het al laat werd. Daardoor waren wij uiteindelijk de laatsten die daar vertrokken en kregen ipv een uitrij-muntje, te horen dat we op een knopje moesten drukken, dan zouden zij de slagboom open doen. Nou, mooi niet dus. Kon weer teruglopen naar het hoofdgebouw waar alles al op slot zat en niemand achter de balie, heel begrijpelijk, maar dat zorgde er ook voor dat ik kon blijven kloppen. Uiteindelijk kwamen er een paar schoorvoetend naar beneden, aarzelend om te helpen. Zodat ik alsnog schreeuwend (want tja alles zat al op slot) duidelijk kon maken dat we vast stonden op de parkeerplaats.
Rapporteren
1
6.69
Bekijken
Beoordelen