Telecom Dating Vakantie Verzekeraars Energie Webshops

Vliegtickets.nl ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

Vliegtickets.nl
4.02 / 0 10
Er zijn 22 ervaringen toegevoegd
Vliegtickets.nl ervaring toevoegen Lees alle Vliegtickets.nl ervaringen

22 Vliegtickets.nl ervaringen

Start aan je beoordeling van Vliegtickets.nl
Klik hier om je beoordeling te geven
1 / 100
Beoordeeld op 03-09-2018 door
Anderhalve week geleden heb ik contact gehad met vliegtickets.nl om onze vlucht naar lombok om te boeken (dit ivm aardbevingen). Toen werd mij verteld dat er tot nu toe alleen een negatief reisadvies is t/m 31 aug en dat dan bekend werd of deze verlengd wordt. Het zou ons op dat moment dan ongeveer €500,- extra kosten om onze tickets om te boeken naar Bali, dit was met omboekingskosten incl. Vandaag belde ik nogmaals om te kijken wat de stand van zaken is. Ze vertelde mij toen dat het negatieve reisadvies verlengd is tot 31 oktober. Wat dus betekende dat ik geen omboekingskosten hoef te betalen. Toen ik zei dat ok dit wilde doen vertelde de dame mij dat dit dat €500,- zou kosten. (Huh!) ik vroeg hoe dit kon, toen zei ze dat het tariefverschil omhoog gegaan is, maar als ik kijk op hun site bieden ze deze vlucht aan voor €716,-. Wij hebben €730,- betaald voor onze tickets. Haar antwoord was, ja maar nu wil iedereen omboeken, dus hebben we minder tickets beschikbaar.... Ik was gewoon perplex!!!! Geen idee wat ik nu moet doen. Ik voel me echt belazerd! ....
Bekijk Vliegtickets.nl
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
1 / 100
Beoordeeld op 21-06-2018 door
wat een slechte klant onvriendelijk "buro"is dit ....
Bekijk Vliegtickets.nl
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
1 / 100
Beoordeeld op 06-03-2018 door
Pas op met het boeken van tickets bij vliegtickets.nl een van de bedrijven van Oltravo BV.
Wanneer je tickets bestelt en betaalt en die je vervolgens ook nog via de mail bevestigd krijgt denk je dat alles ok is. Echter als je gebruik wilt maken van je ticket om terug te vliegen en aan de incheckbalie wordt verteld dat je niet op de passagierslijst staat voor de terugvlucht word je aan je eigen lot overgelaten en mag je zelf nieuwe tickets kopen, een overnachting regelen en 1000 euro onnodige kosten maken. Vervolgens deelt vliegtickets.nl na weken wachten mede dat niet zij verantwoordelijk zijn maar de vliegmaatschappij en dat je hen maar aansprakelijk moet stellen. De afdeling Customer Care doet niets, verschuilt zich en komt geen enkele afspraak na. Je koopt dus een dienst die niet afgenomen kan worden en je kan naar je geld fluiten. De betreffende vliegmaatschappij Corendon waar naar verwezen wordt doet overigens precies het zelfde. Ook zij delen mede niet verantwoordelijk te zijn omdat zij de tickets hebben doorgezet naar een andere vliegmaatschappij. Veel succes met de afhandeling van de klacht met een maatschappij uit een niet Europees land werd nog even medegedeeld. De uitslag laat zich raden.
De slogan van vliegtickets.nl Transparant en Betrouwbaar
en bemiddeling bij klachten kan beter veranderd worden in Ondoorzichtig en Onbetrouwbaar, bemiddeling bij klachten doen wij niet aan dat komt dichter bij de waarheid.
....
Bekijk Vliegtickets.nl
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
1 / 100
Beoordeeld op 01-11-2017 door
Ze rekenen meer dan 800 euro aan verborgen kosten en reageren dan nergens meer op. Niet op de telefoon, niet op de mail, niet op de externe klachten sites. BLIJF BIJ ZE UIT DE BUURT ....
Bekijk Vliegtickets.nl
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
1 / 100
Beoordeeld op 03-08-2017 door
super slecht service of eigenlijk helemaal geen service. ik moest het nummer 0900 - 363 7010 voor informatie kost 1 euro per gesprek waarom niet 0900 – 9556 (€ 0,45 p/m)!!! was nog niet klaar met mijn vraag toch werd constant onderbroken op een onbeschofte manier de vrouw had totaal geen zin in overduidelijk. ik moest steeds herhalen wat ik moest zeggen wat mij betreft totaal onnodig is was puur om te treiteren. zeer onprofessioneel en daar boven op gaat zij ophangen. ik ben nog nooit zo erg behandeld.
zo laf om misbruik te maken van het feit dat de medewerker in call center zit ver van de KLANT jij dat ben ik.

....
Bekijk Vliegtickets.nl
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
2.2 / 100
Beoordeeld op 18-12-2015 door
Reis geboekt naar Manila via Londen. 3 uur stop-over; geen probleem. Totdat ik er (na boeken en afrekenen) achter kom dat ik in die tijd van Gatwick naar Heathrow moet; bagage ophalen, door de douane, transfer van een uur, opnieuw door de douane, bagage afgeven. Kan toch niet waar zijn ...

Even informeren bij vliegtickets.nl hoe dat precies zit.
NA RUIM EEN WEEK NOG STEEDS GEEN REACTIE

Ronduit schandalig. En dan druk ik mij nog netjes uit.


....
Bekijk Vliegtickets.nl
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
3 / 100
Beoordeeld op 27-10-2015 door
Personeel wilde reis niet annuleren. Dit hierom zelf gedaan. De annuleringskosten werden hierna wel door hen in rekening gebracht, ondanks de toezegging dat dit niet zou gebeuren.
Niet op vertrouwen wat het personeel aan de telefoon doorgeeft!!!!!!!
....
Bekijk Vliegtickets.nl
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
1 / 100
Beoordeeld op 07-08-2015 door
Voor de tweede keer geboekt bij Vliegtickets. Ach, een foutje moet kunnen. Maar twee keer verkeerd te zijn geïnformeerd en bij de aftersales voor de tweede keer nul op het rekest krijgen, dat is 1 keer te veel. De homepage beloofd veel maar als je hulp nodig hebt, zijn ze niet thuis. Wij zullen nooit, maar dan ook nooit meer gebruik maken van de Vliegtickets.nl. Tip voor degene die overweegt via Vliegtickets.nl te boeken: NIET doen! Het kost een hoop geld en ergernis en je komt nergens! ....
Bekijk Vliegtickets.nl
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
1 / 100
Beoordeeld op 01-06-2015 door
Je betaald E 29,95 boekingskosten, maar dat wordt pas duidelijk als je daadwerkelijk gaat boeken en betalen.

En vervolgens wordt je overladen met spam (hotels, taxi-boekingen etc.) zeker 4 of 5 onzinnige mails per vlucht. Echt heel erg slecht.
....
Bekijk Vliegtickets.nl
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
1 / 100
Beoordeeld op 04-02-2015 door
Wat een slechte maatschappij is dit zeg. Ik zou een ieder afraden om ooit te boeken bij vliegtickets.nl. De datum van de terugvlucht is door vliegtickets veranderd en nu zeggen ze er niets aan te kunnen doen. Ze verlenen geen service voor een door hun gemaakte fout en jagen ons ook nog eens op extra kosten, omdat we het zelf moeten gaan omboeken. Nog nooit zo'n waardeloze maatschappij gezien! Daarnaast krijg je ook nog achteraf een mail waarin staat dat je vertrekbelasting moet betalen op de luchthaven, terwijl ze hier met het boeken nooit over hebben gesproken. Het is zelfs wettelijk verplicht om alle bijkomende kosten vooraf te noemen! En dan als klap op de vuurpijl, reageren ze niet als je een klacht indient (nu al 1 maand geleden ingediend) en als je een negatieve review schrijft op hun site, dan plaatsen ze die niet gedurende 2 weken. Ze zeggen in die 2 weken contact op te nemen met je, maar dat doen ze ook niet. Na 3 weken wordt je review eindelijk geplaatst, maar zonder ook maar ergens op te reageren. Ze plaatsen de review dan wel met de datum waarop je die geschreven hebt, zodat ie niet op de 1ste pagina's staat. Dus kijk voor reviews naar reviews van 2 a 3 weken geleden. Beter nog boycot deze site!!!!! Dus kies eieren voor je geld en boek elders! ....
Bekijk Vliegtickets.nl
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
2.2 / 100
Beoordeeld op 03-02-2015 door
Op zondag reisje met Ryanair Lissabon geboekt bij vliegtickets.nl na betaling geen bevestiging van de reis. Even bij Ryanair gekeken zelfde reis €45 euro goedkoper maar al betaald dus gemaild naar vliegtickets.nl om te horen wat er was gebeurd en waarom geen reisbevestiging.
Maandag antwoord er was een storing bij het Ryanair boekingssysteem geweest, de betreffende reis kon niet meer voor hetzelfde tarief geboekt worden als ik de reis nog wilde kwam er €15 per persoon bij kon ook mijn geld terugkrijgen.
Weer even bij Ryanair gekeken reis was nog steeds boekbaar en nu dus €45+€30(2 personen) = €70 goedkoper,dus deze reis geboekt en mijn geld van vliegtickets.nl teruggevraagd en ook gekregen.
Vliegtickets.nl geïnformeerd aangaaande mijn ervaring. Keurig antwoord gehad , lag aan de luchtvaartmaatschappij, wisselende tarieven. etc etc
Kortom advies aan collega reizigers,kijk bij vliegtickets.nl maak een keuze en kijk dan bij de desbetreffende vliegmaatschappij de kans dat je veel goedkoper bent is groot
....
Bekijk Vliegtickets.nl
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
3 / 100
Beoordeeld op 17-11-2014 door
Ivm ernstige ziekte van mijn vader kon een geboekte reis bij Vliegtickets niet doorgaan. Het was bekend dat de ticket niet geannuleerd kon worden. Ivm fatsoen doorgegeven dat de vlucht geannuleerd werd. Vliegtickets.nl weigerde om de annulering te melden bij Emirates. Uit fatsoen zelf gebeld, waarbij een medewerkster van Emirates bedankte voor het doorgeven. Zij gaven echter tot mijn verbazing aan dat ik recht had op teruggaaf van de luchthavenbelastingen, een bedrag van ruim 120 Euro. Hierna gebeld met Vliegtickets, waarbij zij aangaven dat ik dit bedrag terug zou krijgen, zonder de annuleringskosten te hoeven betalen. Het zou alleen gaan om belastingteruggave volgens de medewerkster van Vliegtickets. Emirates hadden al aangegeven het bedrag terug te storten naar de rekening van Vliegtickets.

Tot mijn verbazing werden er echter toch 90 Euro annuleringskosten in rekening gebracht. Na verschillende mailcontacten, waarbij de nodige leugens werden verteld, bleven ze bij hun weigering.

Tip is om bij de luchtvaartmaatschappij zelf te boeken. Voordeel is een over het algemeen lagere prijs en dat de voorwaarden veel gunstiger zijn.

Natuurlijk is het wel handig om de "vlieg"sites te gebruiken voor het zoeken naar de meest gunstige maatschappij.
....
Bekijk Vliegtickets.nl
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
1 / 100
Beoordeeld op 22-06-2014 door
Schandalig hoe ze oudere mensen behandelen die een fout maken bij reservatie! Geen hulp,geenenkele flexibiliteit ,geen mogelijkheid tot annulatie of wijziging.Een schande!! ....
Bekijk Vliegtickets.nl
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
8 / 100
Beoordeeld op 08-04-2014 door
Regelmatig reis ik met het vliegtuig voor mijn werk. Ik ben zelfstandig ondernemer en moet dus ook op de kosten letten. Maar ook de verbinding en korte reistijden zijn voor mij van belang want tijd is geld.Op Vliegtickets.nl kan ik makkelijk zoeken en kan ik ook makkelijk keuzes maken op basis van reistijden. In vergelijking tot andere ticket aanbieders is Vliegtickets.nl vaak de goedkoopste en kun je makkelijk ook een hotel boeken.
....
Bekijk Vliegtickets.nl
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
7 / 100
Beoordeeld op 28-03-2014 door
We wilde met zijn tweeen op vakantie dus ik zoeken op internet naar een goede ticketaanbieder. Kwam uit bij Vliegtickets.nl en de prijzen zijn echt scherp. Maar nu waren er nog beperkt plekken beschikbaar voor de vlucht die we wilde pakken naar New York. Alles in gang gezet en meteen geboekt.Vervolgens kwam ik enkele dagen later nog eens kijken op de site en zag ik ineens dat de prijzen voor de tickets veel lager waren.Ik heb ze gemaild en gezegd dat ik de tickets voor de lagere prijs wil kopen. Want ik voelde me nogal benadeeld en doordat er stond dat er nog beperkt plaats was heb ik een overhaaste beslissing moeten nemen.Ze denken niet met je mee en willen je niet tevreden houden. Een reactie zoals "sorry maar dat is een risico als je snel beslist" helpt je niet echt verder. Er zijn voor mijn gevoel wel flink wat euros door de neus geboord en door de beroerde service ben ik echt klaar met ze.Volgende keer weet ik wel beter.
....
Bekijk Vliegtickets.nl
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
6 / 100
Beoordeeld op 16-02-2014 door
Vliegtickets.nl is niet altijd de goedkoopste aanbieder van tickets. Als je een reis wil maken op een bepaalde datum naar een bepaalde locatie dan loont het om ook te kijken naar andere aanbieders. Voor de speciale deals is Vliegtickets.nl wel altijd aantrekkelijk alleen moet je soms wel vertrekken op een onmogelijke dag of tijdstip. ....
Bekijk Vliegtickets.nl
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
8 / 100
Beoordeeld op 14-02-2014 door
Echt voor het boeken van vliegtickets kijk ik alleen nog op vliegtickets.nl. Alles werkt snel en de prijzen zijn top. ....
Bekijk Vliegtickets.nl
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 14-02-2014 door
Volgens de site krijg je een laagste prijs garantie. Nu weet ik dat elke reisaanbieder daarmee de strijd probeert te winnen, maar ik heb een goed ervaring met Vliegtickets.nl. Ik had namelijk een reisje naar Malaga geboekt en toen kwam ik deze zelfde trip tegen bij de concurrent. En ik dacht daar gaan we werk van maken. Hoewel het maar om een paar euro ging wilde ik wel eens weten of ze echt een lagere prijs gaan bieden.

Ik stuurde een bericht aan Vliegtickets en ja hoor. Binnen enkele minuten had ik een bericht. Het ging niet helemaal om dezelfde reis maar ze vonden het wel belangrijk dat ik bij hun zou boeken. Ik kreeg een korting en een bonus!

Ik heb dit natuurlijk wel even via Facebook gedeeld want zo'n service had ik niet verwacht.

Aan mij hebben ze dus een echte fan:)
....
Bekijk Vliegtickets.nl
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
5 / 100
Beoordeeld op 13-02-2014 door
Ik dacht dat Vliegtickets.nl alleen maar vliegtickets aanbood maar ik kwam er laatst achter dat ze ook hotelovernachtingen, autoverhuur en complete vakanties aanbieden.

Ik snap dat je als reisorganisatie van meerdere walletjes wil mee eten maar denk dat je veel scherpere prijzen kan bieden en betere service kan bieden als je focust op 1 ding. Daar slaat Vliegtickets.nl de plank mis en denk dat ze een beter aanbod zouden hebben.

Hoewel ik diverse keren heb geboekt via Vliegtickets.nl, zorg ik nu ook bij andere vliegticket aanbieders check voor ik boek. Vliegtickets.nl is namelijk niet altijd de beste aanbieder.
....
Bekijk Vliegtickets.nl
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 12-02-2014 door
Ik ga regelmatig met vriendinnen naar een leuke stad in Europa. En Vliegtickets.nl heeft echt super scherpe dealtjes en soms sta je echt versteld van de lage prijzen.

Enige nadeel is wel dat de vliegtijden niet echt gunstig zijn maar daar betaal je dan ook voor (of juist niet).

Ook ben ik te spreken over de service want je krijgt goede online begeleiding en adviezen wat prijzen zijn op andere dagen. Zo kan je echt veel geld besparen.

Volgende week naar London en kijk er erg naar uit. Want voor iets meer dan 60 euro een retour is toch geen geld!
....
Bekijk Vliegtickets.nl
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
5 / 100
Beoordeeld op 11-02-2014 door
Ik dacht dat het internet alles makkelijker zou maken. Maar een vliegticket boeken is me toch een onderneming. Eerst een locatie vinden en dan kan je boeken. In een paar stappen klaar zijn is er echt niet bij.

Bij vliegtickets.nl heb ik denk wel een uur lang zitten klooien met alle informatie die je moet invullen. En dan denk je dat je klaar bent en dan krijg je nog zoveel dingen die ze je willen verkopen...nou ik was er wel klaar mee en was direct aan vakantie toe. Prijs is ok maar wel een onderneming om een ticket te fixen.
....
Bekijk Vliegtickets.nl
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 11-02-2014 door
Veel aanbod, niet altijd gunstige tijden om te vliegen maar boeken is simpel, prijzen zijn goed. ....
Bekijk Vliegtickets.nl
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
X
41% van de consumenten zijn tevreden over Vliegtickets.nl
Lees alle reviews en bekijk Vliegtickets.nl
Bekijk Vliegtickets.nl
© 2018 Ervaringensite | Disclaimer | Privacy