Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Voordeeluitjes ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

3.67
3.67 0 10
22 reviews
50% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2019-08-18 12:49:20
1 maanden geleden
1 10 0
Door een fout op hun website was er een dubbele boeking gedaan. Zowel voordeeluitjes als ik had dat niet opgemerkt. We moesten onze vakantie dubbel betalen, omdat een opzeggen niet meer mogelijk was. Voordeeluitjes wilden niet tegemoetkomen in wat eigenlijk een probleem was in hun eigen ordening systeem. Uiteindelijk wilde het hotel ons wel tegemoetkomen. we moesten wel de 75 euro aan commissiekosten betalen die het hotel kwijt was aan Voordeeluitjes. Voordeeluitjes is geen goede keuze, ze zijn niet klantvriendelijk onze vakantie was 75 euro duurder. Wij hebben spijt voor onze keuze met Voordeeluitjes.
Rapporteren
2019-05-30 20:22:31
4 maanden geleden
0 10 0
Ik had geboekt me niet bewust dat je niet meer kan annuleren. Dit deed ik toch 5 uur nadat ik verkeerd had geboekt. Nergens op de site of tijdens de boeking stat vermeld dat je 15% annuleringskosten moet betalen. Zelfs NA telefonisch onderhoud geen enkele flexibiliteit. NOOIT MEER VOORDEELUITJES.NL. PAS OP MET BOEKEN
Rapporteren
2018-08-13 13:53:01
1 jaren geleden
1 10 0
Via Voordeeluitjes een boeking gedaan voor 4 dagen naar Camping Tikvah in Hooghalen (Drenthe) voor € 249,- in een safaritent incl. schoonmaak a € 50,- excl. allerlei bijkomende kosten. Net voor vertrek nog eens gebeld voor de zekerheid of alles goed geregeld is en kreeg ik zonder pardon te horen dat we maar 3 dagen konden komen omdat de zaterdag al volgeboekt zat via een andere website op de camping. Goed dat ik nog even bel dus, we krijgen doodleuk te horen dat we dit zelf maar moeten oplossen door nog elders zelf een accomodatie te vinden voor 1 dag om onze vaststaande planning niet geheel in het water te laten vallen. Ze draaien ook de rollen om en zeggen dat we heel blij mogen zijn met onze 3 dagen terwijl je een boeking van 4 dagen geboekt hebt ! Afin eind goed al goed zou je zeggen met een wrange bijsmaak. Dus niet !; we krijgen voor de (schade)dag minder maar een korting van € 35,- van Voordeeluitjes (ipv € 69,- p nacht) blijkt op de faktuur en blijken op de camping zelf de eindschoonmaak (a € 50,-) ook nog zelf te moeten uitvoeren vanwege meerdere partijen die niet met elkaar communiceren! Voordeeluitjes als bemiddelende partij die eindverantwoordelijk is, Vodatent als verhuurder en eigenaar van de tent en Camping Tikvah als verhuurder van de plaats, elektra, toeristenbelasting en de opdrachtnemer van de schoonmaak. De camping was leuk, maar Voordeeluitjes zijn oplichters door je geld achterover te drukken ! Schade € 34,- + € 50,- = € 84,- door je neus geboord ! Het enige dat ze tegemoet zijn gekomen is hun administratiekosten te annuleren. KIJK UIT JE KAN BETER GEEN ZAKEN DOEN MET VOORDEELUITJES HET ZIJN ECHTE BOEVEN !!
Rapporteren
2018-08-10 07:41:18
1 jaren geleden
1 10 0
Ik heb een hotel geboekt voor 3 nachten in Duitsland. Niet de voordeligste. Maximaal een uur later krijg ik spijt van de boeking en annuleer via de bevestigingsmail. Je krijgt binnen 5 dagen antwoord als je daarom vraagt. Bel met 25 cent per minuut nadat ik een mail heb ontvangen dat ik 85% van de prijs van het hotel moet betalen. Voordeeluitjes heeft hier geen invloed op, maar vermeld dit niet duidelijk op de site. Advies van Voordeeluitjes is contact op te nemen met het hotel om om coulance te vragen om niet 85% van de kosten te betalen. Dit is niet zoals het hoort en stel Voordeeluitjes aansprakelijk voor alle kosten die ik maak om mijn recht te krijgen. Vriendelijke groet, Pim Nicolaas
Rapporteren
2017-09-04 13:42:42
2 jaren geleden
1 10 0
Niet geboekt uiteindelijk, prijzen liggen altijd hoger dan eerst vermeld. Uiteindelijk een arrangement rechtstreeks via een hotel geboekt. 30% goedkoper
Rapporteren
2017-07-01 07:47:39
2 jaren geleden
1 10 0
Via de site een boeking gedaan. Het leek mij een leuke aanbieding. Echter kreeg ik in de bevestigingsmail ineens een andere datum van mijn boeking binnen...contact via voordeeluitjes is slecht te noemen. Die geven aan dat ik het zelf maar moet regelen met het hotel. Annuleren kan schijnbaar ook niet kosteloos en ze vragen een belachelijk hoog bedrag hiervoor. Het is makkelijk naar anderen wijzen, zodat er zelf niets opgelost hoeft te worden. Ik raad deze site niet aan.
Rapporteren
2017-06-20 16:21:46
2 jaren geleden
1 10 0
Vandaag 20/07/2017 arrangement geboekt via Voordeeluitjes Marina Hotel Stellendam Boeking nr 845718 voor 2 nachten. Bij onze aankomst was onze kamer niet beschikbaar, de baas was er niet en een dame bood ons als alternatief een ander hotel aan voor 1 nacht (wel 35 km rijden H&W) om morgen terug naar hier te komen!!!!! dus van ons 3 dagen verlof bleef niet veel meer over, we zijn naar dat hotel gaan kijken maar het was midden in een dorp en we hadden speciaal aan het water besteld dus EEN SCHANDE VINDEN WIJ
Rapporteren
2017-06-20 16:19:40
2 jaren geleden
1 10 0
Vandaag 20/07/2017 arrangement geboekt via Voordeeluitjes Marina Hotel Stellendam Boeking nr 845718 voor 2 nachten. Bij onze aankomst was onze kamer niet beschikbaar, de baas was er niet en een dame bood ons als alternatief een ander hotel aan voor 1 nacht (wel 35 km rijden H&W) om morgen terug naar hier te komen!!!!! dus van ons 3 dagen verlof bleef niet veel meer over, we zijn naar dat hotel gaan kijken maar het was midden in een dorp en we hadden speciaal aan het water besteld dus EEN SCHANDE VINDEN WIJ
Rapporteren
2017-05-23 20:26:08
2 jaren geleden
1 10 0
We hadden voor een mooie ,lage prijs een hotelletje geboekt voor 1 nacht . We waren ernaar onderweg toen we via mail gevraagd werden kontakt op te nemen met voordeeluitjes. We kregen te horen dat er iets fout was gegaan en dat we wel een kamer konden krijgen als we 20 euro extra zouden betalen. Dit wilden we niet en zijn dus teleurgesteld naar huis teruggegaan !! Wat een slechte service ongelooflijk !!
Rapporteren
2017-05-08 09:32:30
2 jaren geleden
1 10 0
Ze tonen mooie foto,s voor hun kamers, maar als je bij het hotel komt zijn het vreselijke inpandige kamers. Een andere kamer krijg je niet.
Rapporteren

Notice: Trying to get property 'stats_user_id' of non-object in /home/ervaring/public_html/wp-content/themes/template/single.php on line 167
3.67
Bekijken
Beoordelen

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/ervaring/public_html/wp-includes/functions.php on line 3730