Telecom Dating Vakantie Verzekeraars Energie Webshops

Wildlands ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

wildlands ervaringen
Wildlands
6.4 / 0 10
Er zijn 10 ervaringen toegevoegd
Wildlands ervaring toevoegen Lees alle Wildlands ervaringen

10 Wildlands ervaringen

Start aan je beoordeling van Wildlands
Klik hier om je beoordeling te geven
10 / 100
Beoordeeld op 29-08-2018 door
Gisteren geweest, wij snappen echt niet dat er mensen zijn die dit geen geweldig park vinden.
wij hebben van het begin tot het eind genoten.
Wij vonden het heel goed bedacht dat je na elk thema weer op de centrale plaats komt.
wij wilden na dat we alles hadden gezien nog naar 2 plaatsen terug dan hoef je niet de hele dierentuin rond te lopen.
wij hebben heel veel dieren gezien, en de wachtrijen bij attracties vielen ook mee terwijl het toch druk was.
De prijs vind ik ook wel iets aan de hoge kant maar wij hebben de kaarten besteld via de airemilles €10,00 per persoon.
Wij vinden het park een echte aanrader.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
1 / 100
Beoordeeld op 24-08-2016 door
De verblijven/omgeving waren zeer mooi - maar daarentegen zijn er bijzonder weinig dieren te zien. De "shows en attracties" waren kort en infantiel.
Vroeger het mooiste dierenpark van Nederland - nu een deceptie waar ik nooit meer wil komen.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
1 / 100
Beoordeeld op 13-08-2016 door
Een dagje naar Wildlands, we zijn zeer teleurgesteld. Het is geen dierentuin, het is geen pretpark. Er zijn weinig keuzemogelijkheden, drie looproutes, die onderling niet verbonden zijn. Wachten op een safaribus ritje van 8 minuten duurt 1 uur, waar je daarvoor geen waarschuwing vooraf krijgt. Sta je in de rij (ingeklemd) is er geen weg terug.
Kortom, we hadden elkaars goede gezelschap,Wildlands voegde niets toe. Ja misschien toch iets: ergernis.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 20-05-2016 door
Mooi ruim opgezet park, waar de dieren koning zijn. Het is geen standaard dierentuin zoals we gewend zijn, maar een belevenis park. Je moet de tijd nemen en opzoek gaan naar de dieren. Geweldig concept. Je ziet dat de dieren fijn leven en dat is waar het omgaat. Het gaat niet om zoveel mogelijk dieren zien op zo weinig mogelijk vierkante meters. Emmen begrijpt dit goed. Het dierenwelzijn voorop. En de bezoekers , die moeten maar wennen aan dit concept.. ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 11-05-2016 door
Ik vind dat er gewoon heel wat moois neergezet is !!! En ja als je in het weekend of in de vakantie komt dan kan het druk zijn !!! Logisch voor een nieuw park !!! Het kan alleen maar nog mooier worden als het groen begint te groeien !!! Ben erg blij met mijn abonnement !!! Echt een aanrader !!! ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
2 / 100
Beoordeeld op 11-05-2016 door
Ben je gebruiker van een rolstoel en wil je naar Wildlands, zorg dan dat je sterke armspieren hebt en een goed uithoudingsvermogen, of dat je een sterke rolstoelduwer bij je hebt.
De paden zijn haast nergens effen/glad en er is op zeer veel punten op de route sprake van 'vals plat' wat betekent dat er veel naar boven geduwd moet worden, om daarna bij het dalen behoorlijk af te remmen (dus de rolstoel terug te trekken) om niet tegen andere bezoekers aan te rijden.
Mijn polsen hadden het zwaar te verduren en begonnen in de loop van de dag flink zeer te doen.

Daarnaast zijn er in de looproutes regelmatig grote zware klapdeuren tussen twee gebieden, die niet makkelijk te passeren zijn met een rolstoel.

Bovendien zijn er erg weinig goede uitzichtplekken voor rolstoelers; veel vrij hoge muren, met weinig lage uitsparingen.

Al met al vond ik het een moeizame tocht door alle drie delen van de nieuwe Wildlands dierentuin, met weinig zicht op dieren.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
4 / 100
Beoordeeld op 10-05-2016 door
Als rasechte dierentuinbezoekers konden we niet wachten totdat Wildlands geopend zou worden.
Dierenpark Emmen vonden we een geweldig park, maar helaas Wildlands niet!
Als pretpark voor kleine kinderen is het erg leuk, maar het is geen echt dierenpark meer. Het park is mooi aangelegd, maar het aantal dieren is niet veel meer. Wat er is heeft wel een mooi groot verblijf zonder informatie over het dier.

Dus conclusie: leuk kinderpark, maar als dierenpark.....nee niet meer voor herhaling vatbaar helaas!
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
8 / 100
Beoordeeld op 10-05-2016 door
Ben vorige week naar Wildlands geweest en schrok wel een beetje van de prijs. Normaal vind ik de dierentuin al aardig prijzig maar nu helemaal. Toch hebben we het gedaan en zonder spijt! De dieren hebben echt super grote hokken en de Serenga en Jungola is echt prachtig. Fantastisch park! ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 10-05-2016 door
Ga zo door! Het is echt een prachtig park en echt even een ander soort dierentuin. De kinderen hebben van elke minuut genoten :) ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
8 / 100
Beoordeeld op 06-05-2016 door
Wat een prachtige dierentuin! Of mag je het niet meer zo noemen? In iedergeval hebben de dieren echt prachtige ruime verblijven. Dit is voor andere dierenparken echt een voorbeeld. Het was wel heel erg druk, maar laten we het erop houden dat dit gewoon kwam omdat het nog maar net nieuw is. Voor de rest hebben wij gewoon alles kunnen doen en was het eten & drinken echt prima geregeld.

Wij hebben met ze 4 in iedergeval een heerlijke dag gehad. Bedankt!
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
X
wildlands ervaringen
60% van de consumenten zijn tevreden over Wildlands
Lees alle reviews en bekijk Wildlands
Oke
© 2018 Ervaringensite | Disclaimer | Privacy