Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Wildlands ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

6.75
6.75 0 10
10 reviews
70% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2019-09-02 13:40:57
17 dagen geleden
2 10 0
Ga ja drinken halen 1 koffie 1 kleine milkshake en 2 x onbeperkt sluspuppy.Kids blij en willen op een gegeven moment bijvullen moet je een bonnetje hebben die ik niet heb gekregen.En geen medewerker die even uit legt hoe het werkt.En de medewerkers zijn hopelijk wel zelf op de hoogte van hoe het werkt meiden van een jaar of 16jQuery31104900853136740857_1567424181156??Ruzie bij volgende tentje huilende kids want krijgen niet wat beloofd is.2 x 3.50 te veel betaald
Rapporteren
2018-08-29 20:57:04
1 jaren geleden
10 10 0
Gisteren geweest, wij snappen echt niet dat er mensen zijn die dit geen geweldig park vinden. wij hebben van het begin tot het eind genoten. Wij vonden het heel goed bedacht dat je na elk thema weer op de centrale plaats komt. wij wilden na dat we alles hadden gezien nog naar 2 plaatsen terug dan hoef je niet de hele dierentuin rond te lopen. wij hebben heel veel dieren gezien, en de wachtrijen bij attracties vielen ook mee terwijl het toch druk was. De prijs vind ik ook wel iets aan de hoge kant maar wij hebben de kaarten besteld via de airemilles €10,00 per persoon. Wij vinden het park een echte aanrader.
Rapporteren
2016-08-24 14:24:45
3 jaren geleden
1 10 0
De verblijven/omgeving waren zeer mooi - maar daarentegen zijn er bijzonder weinig dieren te zien. De "shows en attracties" waren kort en infantiel. Vroeger het mooiste dierenpark van Nederland - nu een deceptie waar ik nooit meer wil komen.
Rapporteren
2016-08-13 10:18:03
3 jaren geleden
1 10 0
Een dagje naar Wildlands, we zijn zeer teleurgesteld. Het is geen dierentuin, het is geen pretpark. Er zijn weinig keuzemogelijkheden, drie looproutes, die onderling niet verbonden zijn. Wachten op een safaribus ritje van 8 minuten duurt 1 uur, waar je daarvoor geen waarschuwing vooraf krijgt. Sta je in de rij (ingeklemd) is er geen weg terug. Kortom, we hadden elkaars goede gezelschap,Wildlands voegde niets toe. Ja misschien toch iets: ergernis.
Rapporteren
2016-05-20 09:33:42
3 jaren geleden
10 10 0
Mooi ruim opgezet park, waar de dieren koning zijn. Het is geen standaard dierentuin zoals we gewend zijn, maar een belevenis park. Je moet de tijd nemen en opzoek gaan naar de dieren. Geweldig concept. Je ziet dat de dieren fijn leven en dat is waar het omgaat. Het gaat niet om zoveel mogelijk dieren zien op zo weinig mogelijk vierkante meters. Emmen begrijpt dit goed. Het dierenwelzijn voorop. En de bezoekers , die moeten maar wennen aan dit concept..
Rapporteren
2016-05-11 19:31:26
3 jaren geleden
10 10 0
Ik vind dat er gewoon heel wat moois neergezet is !!! En ja als je in het weekend of in de vakantie komt dan kan het druk zijn !!! Logisch voor een nieuw park !!! Het kan alleen maar nog mooier worden als het groen begint te groeien !!! Ben erg blij met mijn abonnement !!! Echt een aanrader !!!
Rapporteren
2016-05-10 17:14:25
3 jaren geleden
4 10 0
Als rasechte dierentuinbezoekers konden we niet wachten totdat Wildlands geopend zou worden. Dierenpark Emmen vonden we een geweldig park, maar helaas Wildlands niet! Als pretpark voor kleine kinderen is het erg leuk, maar het is geen echt dierenpark meer. Het park is mooi aangelegd, maar het aantal dieren is niet veel meer. Wat er is heeft wel een mooi groot verblijf zonder informatie over het dier. Dus conclusie: leuk kinderpark, maar als dierenpark.....nee niet meer voor herhaling vatbaar helaas!
Rapporteren
2016-05-10 11:07:54
3 jaren geleden
8 10 0
Ben vorige week naar Wildlands geweest en schrok wel een beetje van de prijs. Normaal vind ik de dierentuin al aardig prijzig maar nu helemaal. Toch hebben we het gedaan en zonder spijt! De dieren hebben echt super grote hokken en de Serenga en Jungola is echt prachtig. Fantastisch park!
Rapporteren
2016-05-10 08:12:31
3 jaren geleden
10 10 0
Ga zo door! Het is echt een prachtig park en echt even een ander soort dierentuin. De kinderen hebben van elke minuut genoten :)
Rapporteren
2016-05-06 09:37:17
3 jaren geleden
8 10 0
Wat een prachtige dierentuin! Of mag je het niet meer zo noemen? In iedergeval hebben de dieren echt prachtige ruime verblijven. Dit is voor andere dierenparken echt een voorbeeld. Het was wel heel erg druk, maar laten we het erop houden dat dit gewoon kwam omdat het nog maar net nieuw is. Voor de rest hebben wij gewoon alles kunnen doen en was het eten & drinken echt prima geregeld. Wij hebben met ze 4 in iedergeval een heerlijke dag gehad. Bedankt!
Rapporteren

Notice: Trying to get property 'stats_user_id' of non-object in /home/ervaring/public_html/wp-content/themes/template/single.php on line 167
6.75
Bekijken
Beoordelen

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/ervaring/public_html/wp-includes/functions.php on line 3730