Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Wildlands ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

6.91
6.91 0 10
13 reviews
77% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2020-08-07 09:41:41
3 dagen geleden
3 10 0
Wildlands heeft 3 werelden uitgewerkt. Het 'adventure' wat je als bezoeker hoopt te ervaren is maar voor 1 deel gelukt en dat is de Jungola. Mooi aangelegd, je beleeft hier echt iets. Een route met veel groen en kronkelpaadjes waardoor je niet meteen het totale overzicht ziet en daardoor in elke bocht verrast wordt door een uitzicht naar ver weg of bv vanaf een brug naar beneden de dieren kunt bekijken. Dat is avontuur!
De andere twee delen van de dierentuin zijn uitgewerkt in de thema's Serenga en Nortica wat wij als saai hebben ervaren. Enorme lege gebieden vol zand( bij de prairiehonden,savanne en de bavianen). Op de echte savannes zijn er verspreid voorkomende bomengroepen en grassoorten in allerlei hoogtes, dus daar is veel meer van te maken! Ook het dierenwelzijn wordt dan verbeterd, er zijn dan schaduw en schuilplaatsen. De route is door de grote open ruimtes echt geen avontuur! Echte savannes worden soms ook omsloten door een stukje bos of een rotszone met beplanting, van waaruit je een mooi uitzicht hebt. Misschien heeft het ook wel te maken met het perspectief, je kijkt vanaf een hoge rand in een dal. Wij zien dat er heel veel werk van is gemaakt, maar het is het gewoon net niet! Ook het leeuwengebied is zo groot en zo saai en zo leeg. Geef ze een soort strand bij het water met wat bomen voor de schaduw of een soort platvorm waar ze op kunnen liggen. Weet zeker dat ze daar gaan liggen. Dan is het dierenwelzijn verhoogd en de bezoekers kunnen tenminste leeuwen zien!
De wereld van de bavianen is wel heel erg depressief. Hun echte habitat is weliswaar ook een (half)woestijn, maar zelfs daar is beplanting en zijn er bomen. We hadden het idee dat we naar een stortplaats aan het kijken waren. De groep bavianen is heel erg interessant, maar de beleving, het avontuur is hier ver te zoeken ...
Werelddeel Nortica klinkt leuk, uitwerking thema was op papier waarschijnlijk prachtig. Maar voor de bezoeker vreselijk ongezellig die metalen wereld. Gewoon triest! Er is gewoon nog heel veel te doen in deze dierentuin om de belofte waar te maken dat ze een adventure zoo zijn! Voor ons een eenmalige ervaring, we raden het ook niet aan anderen aan!
Rapporteren
2019-12-08 12:05:33
8 maanden geleden
10 10 0
Wildlands Emmen is een schitterende dierentuin. De mooiste Dierentuin van Nederland!!! Het park is schitterend opgezet. Er zijn veel dieren, mooie attracties en veel mooie bloemen en planten en een schitterende vlindertuin!

Er zijn onder andere IJsberen, Leeuwen, Olifanten, Nijlpaarden, Giraffes, Neushoorns, Apen, Krokodillen, papegaaien en nog veeeeel meer dieren.

Binnenkort komen er onder andere haaien en wasberen bij.
Er is een mooie rondvaart door de Jungle, je komt tijdens deze deze rondvaart veel dieren tegen. Je kunt zelf klimmen en klauteren tussen de apen. Er is een mooie 4D attractie, een rondrit over de Savanne en een mooie achtbaan. Deze attracties passen perfect in het concept. De dieren hebben hier geen last van. De dieren zien er gelukkig en gezond uit!

Wildlands is een echte aanrader! Wildlands is volgens Zoover de beste dierentuin van Nederland. Ik deel deze mening.

Mensen die Wildlands niet leuk vinden zijn in mijn ogen azijn zeikers!!!!!!!!

Wildlands is een aanrader voor een leuke betaalbare ( Wildlands is in vergelijking met andere Nederlandse dierentuinen niet duur) dag uit.
Rapporteren
2019-10-13 18:55:21
10 maanden geleden
10 10 0
Veel aangepast, vriendelijk personeel, dieren lijken erg gelukkig! Veel enthousiaste kinderen ook gezien bij de pinguins onder water. Toppark geworden. Eten aan prijzige kant, maar verder echte aanrader.
Rapporteren
2019-09-02 13:40:57
11 maanden geleden
2 10 0
Ga ja drinken halen 1 koffie 1 kleine milkshake en 2 x onbeperkt sluspuppy.Kids blij en willen op een gegeven moment bijvullen moet je een bonnetje hebben die ik niet heb gekregen.En geen medewerker die even uit legt hoe het werkt.En de medewerkers zijn hopelijk wel zelf op de hoogte van hoe het werkt meiden van een jaar of 16jQuery31104900853136740857_1567424181156??Ruzie bij volgende tentje huilende kids want krijgen niet wat beloofd is.2 x 3.50 te veel betaald
Rapporteren
2018-08-29 20:57:04
2 jaren geleden
10 10 0
Gisteren geweest, wij snappen echt niet dat er mensen zijn die dit geen geweldig park vinden. wij hebben van het begin tot het eind genoten. Wij vonden het heel goed bedacht dat je na elk thema weer op de centrale plaats komt. wij wilden na dat we alles hadden gezien nog naar 2 plaatsen terug dan hoef je niet de hele dierentuin rond te lopen. wij hebben heel veel dieren gezien, en de wachtrijen bij attracties vielen ook mee terwijl het toch druk was. De prijs vind ik ook wel iets aan de hoge kant maar wij hebben de kaarten besteld via de airemilles €10,00 per persoon. Wij vinden het park een echte aanrader.
Rapporteren
2016-08-24 14:24:45
4 jaren geleden
1 10 0
De verblijven/omgeving waren zeer mooi - maar daarentegen zijn er bijzonder weinig dieren te zien. De "shows en attracties" waren kort en infantiel. Vroeger het mooiste dierenpark van Nederland - nu een deceptie waar ik nooit meer wil komen.
Rapporteren
2016-08-13 10:18:03
4 jaren geleden
1 10 0
Een dagje naar Wildlands, we zijn zeer teleurgesteld. Het is geen dierentuin, het is geen pretpark. Er zijn weinig keuzemogelijkheden, drie looproutes, die onderling niet verbonden zijn. Wachten op een safaribus ritje van 8 minuten duurt 1 uur, waar je daarvoor geen waarschuwing vooraf krijgt. Sta je in de rij (ingeklemd) is er geen weg terug. Kortom, we hadden elkaars goede gezelschap,Wildlands voegde niets toe. Ja misschien toch iets: ergernis.
Rapporteren
2016-05-20 09:33:42
4 jaren geleden
10 10 0
Mooi ruim opgezet park, waar de dieren koning zijn. Het is geen standaard dierentuin zoals we gewend zijn, maar een belevenis park. Je moet de tijd nemen en opzoek gaan naar de dieren. Geweldig concept. Je ziet dat de dieren fijn leven en dat is waar het omgaat. Het gaat niet om zoveel mogelijk dieren zien op zo weinig mogelijk vierkante meters. Emmen begrijpt dit goed. Het dierenwelzijn voorop. En de bezoekers , die moeten maar wennen aan dit concept..
Rapporteren
2016-05-11 19:31:26
4 jaren geleden
10 10 0
Ik vind dat er gewoon heel wat moois neergezet is !!! En ja als je in het weekend of in de vakantie komt dan kan het druk zijn !!! Logisch voor een nieuw park !!! Het kan alleen maar nog mooier worden als het groen begint te groeien !!! Ben erg blij met mijn abonnement !!! Echt een aanrader !!!
Rapporteren
2016-05-10 17:14:25
4 jaren geleden
4 10 0
Als rasechte dierentuinbezoekers konden we niet wachten totdat Wildlands geopend zou worden. Dierenpark Emmen vonden we een geweldig park, maar helaas Wildlands niet! Als pretpark voor kleine kinderen is het erg leuk, maar het is geen echt dierenpark meer. Het park is mooi aangelegd, maar het aantal dieren is niet veel meer. Wat er is heeft wel een mooi groot verblijf zonder informatie over het dier. Dus conclusie: leuk kinderpark, maar als dierenpark.....nee niet meer voor herhaling vatbaar helaas!
Rapporteren
6.91
Bekijken
Beoordelen