Telecom Dating Vakantie Verzekeraars Energie Webshops

Cheapcars.nl ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

Cheapcars.nl
4.06 / 0 10
Er zijn 9 ervaringen toegevoegd
Cheapcars.nl ervaring toevoegen

9 Cheapcars.nl ervaringen

Start aan je beoordeling van Cheapcars.nl
Klik hier om je beoordeling te geven
2 / 100
Beoordeeld op 06-08-2018 door
We reserveerden en betaalden onze huurauto in Portugal. Op het laatste moment werd onze vlucht gecanceld, op geen enkele manier konden we iemand van de autoverhuur bereiken. Na 24h kwamen we aan in Portugal en gingen we de situatie persoonlijk uitleggen van goldcar. We werden ontvangen door een arrogant meisje dat niet wilde luisteren naar onze situatie ... Na veel gedoe konden we een andere auto huren en opnieuw betalen ... ....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
1 / 100
Beoordeeld op 28-06-2017 door
Vorige maand heb ik via cheapcars.nl auto gehuurd bij Dollar car rental. Ophaal locatie schiphol airport. Eenmaal op het vliegveld kwam ik er achter dat Dollar car rental niet op Schiphol zit maar in Hoofdorp. Gebeld met Dollar en de medewerker aan de telefoon vertelde inderdaad dat zij in Hoofdorp gevestigd zijn, hij heeft geen ophaal service aangeboden ook niet dat zij om 22:30 uur sluiten(ik belde om22:04 uur). Eenmaal aangekomen op locatie om 22:34 uur waren deze gesloten en daar sta je dan in de kou. Vervolgens gebeld met de klantenservice van cheapcars kreeg ik een engels sprekend meneer(call centre in de Philipines!) aan de lijn die vevolgens vertelde dat hun de klantenservice zijn voor cheapcars.nl(cartrawler.com). Hij ging mijn klacht rapporteren, en ik zou terug gebeld worden binnen five werkdagen, dit overigens bevestigd per email.
Er heeft nog nooit iemand gebeld, ook niet op mijn mails gerageerd. Overigens was ik genoodzaakt een taxi naar mijn verblijf adres te nemen.
Na 14 dagen gebeld met cartrawler, en je krijgt de brutaalste en de meeste onproffesionele klantensevice ooit aan de lijn.
En je geld terug krijgen, NO WAY.
Al met Al begin niet aan deze website, en huur direct via verhuurbedrijven.
....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
2.2 / 100
Beoordeeld op 06-10-2015 door
Het begon al met de informatieve mails die ik nog had. Zij zijden dat ik zeker 2000km op 11 dagen kon rijden (met een heel schema erbij) en dat als ik waarborg zou moeten geven, dit 950 euro zou zijn.
Aangekomen in Marseille, bleek de waarborg 1700 euro !!! te zijn (ik had nl een verzekering bij Axa afgesloten, zoals Cheapcars mij aanraadde).
Uiteindelijk bleek dat ik geen waarborg kon geven en was ik verplicht om nog eens 217 euro extra op te hoesten voor een verzekering bij Goldcar zelf!!!

Voor dat geld had ik met mijn eigen auto ook van België naar Zuid-Frankrijk kunnen rijden.

Ook had ik pas schade ontdekt aan de wagen toen ik aan het eerste tankstation stopte. Ik gaf dat door aan Cheapcars en ze zeiden dat ze het in mijn dossier zouden melden?!
Die schade was er al langer (was al geroest!!!) en dus zeker niet van mij.

Ze spreken Goldcar telkens tegen, ze antwoorden ook maar wat op je mail, zonder dingen echt na te checken.
Als het aan mij ligt... Nooit meer via Cheapcars...
....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
2.2 / 100
Beoordeeld op 01-09-2015 door
Wij hadden voor twee weken Portugal via Cheapcar een auto gehuurd voor € 349,00. Ik had rondgekeken op internet en dit was de goedkoopste aanbieder met een niet al te kleine auto voor 4 personen plus ruimte voor bagage. Ter plekke op Faro moesten we de auto afhalen bij Goldcar. De mevrouw aan de balie drukte ons op het hart om een extra verzekering te nemen. Wij zeiden dat die inclusief was maar volgens haar was die verzekering lang niet toereikend en hadden we nu een eigen risico van 800 euro. Iedere deuk of kras of lekke band zou voor onze rekening komen, en het gebeurde nog wel eens, zo vertelde zij ons. Ook pechhulp na een eventueel ongeluk was niet gedekt en dat zou zeker duur zijn. Hoewel we het niet van plan waren, vertelde zij zulke verontrustende verhalen dat we toch maar die extra verzekering genomen hebben en een extra € 200,00 kwijt waren. Waarmee de huurauto opeens geen leuke deal meer was. Ik vraag me af of die verzekering echt nodig was of niet. Je wilt tenslotte niet na een ongeluk door je eigen schuld of door iemand anders zijn schuld ook nog eens met fikse rekeningen geconfronteerd worden.. Iemand hier een idee over? ....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
7.2 / 100
Beoordeeld op 13-07-2015 door
Cheapcars maakt het niet te moeilijk en is idd scherp geprijsd. De website werkt prettig en je gaat eenvoudig stap voor stap door het proces heen. ....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
7 / 100
Beoordeeld op 19-10-2014 door
Voor een vakantie in Spanje had ik een auto gehuurd voor 3 dagen. Ben direct naar Cheapcars gegaan en heb geen andere aanbieders vergeleken. De prijs was goed en had de auto geboekt toen ik ook tickets via Cheaptickets had besteld. De kwaliteit is ok en weet eigelijk niet wat ik anders had kunnen verwachten omdat ik geen vergelijkingsmateriaal heb.Was prima geregeld allemaal en niets te klagen.
....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
7 / 100
Beoordeeld op 14-10-2014 door
Ik heb laatst een auto gehuurd in Barcelona. Prima alles geregeld daar en service top. Cheapcars zijn het wat prijs zeker. In vergelijking niet heel veel goedkoper dan andere aanbieders maar je weet dat je met een betrouwbare partij te maken hebt. Soms kan het met locale verhuurders nog wel eens op rare taferelen uitlopen. Prima verzorgd en gewoon helemaal tevreden. ....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
7 / 100
Beoordeeld op 04-09-2014 door
Wij gingen naar frankrijk met het vliegtuig en hebben daar onze auto dan ook gehuurd. Op de site alles van te voren besteld en alles stond dan ook netjes klaar. Tot de dag dat we de auto moesten inleveren was ik dan ook alleen maar tevreden. Bij de auto inleveren stond er dat we de tank gewoon leeg mochten inleveren, maar dit was dus neit het geval. Gevolg nog een rekening van 50 euro!! Beetje raar terwijl dit op de site niet stond vermeld.Al met al ga ik niet zeuren om die 50 euro, maar zou ik het wel netjes vinden als dit vermeld was!
....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
1 / 100
Beoordeeld op 25-08-2014 door
In Madrid werkt cheapcars samen met Firefly. Firefly werkt met jonge beschadigde auto's met veel kilometers en allerlei toeslagen die men je wil aansmeren. Bijvoorbeeld een toeslag die je af kunt kopen op wegenwachtkosten (op zichzelf inclusief) maar niet als de wegenwachtkosten verder dan 50 km van het verhuurpunt gemaakt moeten worden. Dit is slechts een voorbeeld. Mij is een toeslag op mijn creditcard in rekening gebracht waarvan ik nog niet weet waarvoor. NIET BIJ FIREFLY HUREN DUS

Minpunt voor cheapcars dat met een dergelijke maatschappij wenst samen te werken.
....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
© 2018 Ervaringensite | Disclaimer | Privacy