Telecom Dating Vakantie Verzekeraars Energie Webshops

Europcar ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

Europcar
3.74 / 0 10
Er zijn 6 ervaringen toegevoegd
Europcar ervaring toevoegen Lees alle Europcar ervaringen

6 Europcar ervaringen

Start aan je beoordeling van Europcar
Klik hier om je beoordeling te geven
1 / 100
Beoordeeld op 19-01-2018 door
Auto gehuurd bij europcar. Bij thuiskomst ten onrechte een bedrag afgeschreven voor benzinekosten. Een half jaar aan het bellen en mailen geweest om geld terug te krijgen. Steeds nieuwe smoesjes en geen actie. Als je googelt kun je zien dat andere mensen ook nare ervaringen hebben met dit bedrijf. Ze doen er schijnbaar alles aan om extra inkomsten te verwerven waar ze helemaal geen recht op hebben. \mijn advies:
Huur nooit of te nimmere een auto bij europcar het zijn gewoon oplichters!
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
1 / 100
Beoordeeld op 30-05-2017 door
Na ruim 31 minuten in decwacht maar opgehangen. En dat voor 1 simpele vraag. Ik boek hier geen auto's meer. ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
1 / 100
Beoordeeld op 10-11-2016 door
Ik heb hele slechte ervaring meegemaakt met Europcar. Dit is dus ook een waarschuwing voor iedereen die een auto wil huren. Doe dit niet bij Europcar! Ze hebben me bedonderd, mij voorgelogen.
Gevlogen naar Milaan en daar bij Bergamo een auto gehuurd bij Europcar. Dit had ik thuis al gereserveerd en betaald via Rentalcars.com. Eenmaal daar aangekomen, krijg ik bij de balie van Europcar een formulier geheel in het Italiaans. Medewerker daar zegt dat het bedrag wat op het formulier staat, voor de borg is. Dat wordt alleen eraf geschreven van mijn rekening (via creditcard) als er wat met de auto is gebeurd. De auto is heel en conform afspraak ingeleverd. Was goed en in orde. Bleek dus achteraf dat ze toch 531 euro van mijn creditcard hadden afgeschreven! Bleek dus dat het om een hele dure verzekering ging! Voor 2 weken! Rentalcars gevraagd dit op te lossen. Ze konden niets doen zeiden ze omdat ik eenmaal getekend had. Mooi laten stikken! Probleem is niet van Rentalcars! En daar werken ze dus mee.
Teken dus niks waarvan je niet weet wat er staat! Toen ik dit vertelde in mijn vriendenkring, bleek dat het vaker dus gebeurd! Bovendien probeerde Europcar me nog een kapotte auto af te geven! Dat had ik wel gelukkig gezien. En de gehuurde auto vantevoren gecheckt op beschadigingen. De gehuurde auto had al flinke krassen die niet op het formulier stonden!
Kortom, hele slechte ervaringen met Europcar en Rentalcars.com
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 12-05-2016 door
Na eerdere hele slechte ervaringen met de oplichters van Locauto nu weer een keer een auto gehuurd. Dit maal bij Europcar Vaxjo Zweden.
Hulde voor deze aanbieder, online een reservering gemaakt. Eenmaal op het vliegveld even de auto ophalen binnen 1 minuut was alles geregeld. Niet opnieuw alles 3 x invullen alles lag al uitgeprint klaar. Dus alleen nog maar even rijbewijs en creditcard tonen ( hier werd 50,00 borg afgeschreven, daags na inleveren weer keurig teruggestort) en de sleutel werd overhandigd.
Prima auto gekregen nagenoeg nieuw. Inleveren ook zonder problemen, zoals de mevrouw aan de balie vertelde, als ze er niet was konden de de sleutel in een bus stoppen.
Volgende dag een email dat alles afgehandeld was.
Prima ervaring aanbevelingswaardig!
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
2.2 / 100
Beoordeeld op 19-10-2015 door
Ik dien nooit een klacht in maar dit keer is een mevrouw zo ver gegaan dat ik toch de behoefte voel hierover wat te zeggen. Ons werd aan het begin van onze vakantie in Nice verteld dat we een tweede rijder konden toevoegen zonder dat de hoofdrijder daarbij aanwezig hoefde te zijn. We hebben dit meerdere malen gevraagd omdat de de hoofdrijder haar vlucht een uur eerder vertrok voordat de 2de rijder aankwam. Was geen probleem werd ons op een niet zo vriendelijke manier op het hart gedrukt. Toen we een paar dagen later de 2de rijder kwamen toevoegen, zonder de hoofdrijder, werd ons verteld dat het absoluut niet mogelijk was en de enige optie was de rest van de vakantie onverzekerd rond te rijden. En dit zonder oogcontact en op een enorm vervelende manier. Toen ik het aan het voorbijlopende collega vroeg vertelde ze dat dit wel mogelijk was als we schriftelijke toestemming zouden krijgen van de hoofdrijder. Prima. Ik wou nadat we schriftelijke toestemming hadden ontvangen graag door een ander personeelslid geholpen worden. Mocht niet van de betreffende mevrouw die alles vanaf dat moment extra langzaam deed terwijl mijn 7 maanden oude baby verdrietiger en verdrietiger werd. Toen ik haar naam wou weten werd ze pislink..... Ik ben nog nooit zo schofterig behandeld. Al met al zal ik iedereen aanraden nooit een auto te huren bij europcar. Ik ga al meer dan 15 jaar meerdere keren per jaar naar nice maar zal NOOIT meer een auto huren bij Europcar. Mijn hele familie niet. ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
7.2 / 100
Beoordeeld op 04-06-2015 door
Wij hebben een auto gehuurd in Faro en waren over de auto super tevreden. Het online boeken was ook allemaal erg gemakkelijk helaas hadden we alleen dat we nog een toeslag van 60 euro moesten betalen voor de tank. Beetje apart, maar heb de tank leeg terug gebracht dus dan staan we weer gelijk ;)

Prima ervaring met Europcar
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
© 2018 Ervaringensite | Disclaimer | Privacy