Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Leaseplan ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

4.52
4.52 0 10
10 reviews
20% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2019-03-02 09:23:46
20 dagen geleden
2 10 0
In 1 woord "dramatisch" ik wil een ieder van jullie die dit leest adviseren niet in zee te gaan met leaseplan. Afspraken die leaseplan niet nakomt, het niet terugbellen of emailen. Kortom de gehele klantenservice is te slecht voor woorden. Helaas moet ik nog even voordat me contract is afgelopen.
Rapporteren
2019-02-25 14:31:00
24 dagen geleden
1 10 0
Spijt dat ik met deze partij in zee ben gegaan. Gekozen voor occasionlease en het leek allemaal prima in orde. Nu rij ik een aantal maanden rond en moest ik voor een lekke band naar de garage. Daar wisten ze meteen te melden dat de banden verkeerd om gemonteerd zaten. Daarnaast te horen gekregen dat het ongeveer de slechtste banden zijn die je kunt kopen en dat ze die zelf nooit onder een auto zouden plaatsen. Direct aanvraag gedaan voor vervanging van de banden en ook daar na een week nog geen reactie op.. Na al verschillende niet zo positieve verhalen gehoord te hebben toch maar eens naar de auto laten kijken. - banden verkeerd om gemonteerd - voorbumper niet goed gemonteerd - start stop systeem wat nooit heeft gewerkt - deuk in de motorkap die ik niet had gezien bij het afleveren (meteen gebeld nooit meer wat gehoord) Ik weet niet wat voor schadebak ik heb gekregen maar ik ben blij wanneer ik er weer vanaf ben.
Rapporteren
2019-01-07 11:42:23
2 maanden geleden
10 10 0
Bovenstaande klacht is door Maandag, mijn werkgever prima opgelost! Groet Roel van de Laak
Rapporteren
2019-01-02 20:55:27
3 maanden geleden
2 10 0
Oplichting bij inleveren auto Heb ik weer!! Lever leaseauto in geef 2 sleutels af, mijne en die van mij vrouw. Alles in orde volgens die jongen, dus ten goede trouw getekend. Blijkbaar dus getekend voor 1 sleutel, terwijl ik er dus twee ( losse sleutels) aan die jongen geef!! Als schade was geweest direct betaald echter dit in onjuist! Nu dus een brief dat ik 190 euro moet betalen voor nieuwe sleutel! Hoezo 190 euro?Nieuwe sleutel ( neem aan de sleutel zonder afstandsbediening, weet niet welke kwijt is) is 10jes werk! Als ik die was verloren had ik dit gemeld of zelf opgelost! 190 euro en dit willen ze niet specificeren!! Dit riekt naar oplichting, misbruik maken van mijn vertrouwen! Ook van mijn werkgever Maandag; deze gaat hier in mee! Wat nu? ...
Rapporteren
2018-12-31 21:12:43
3 maanden geleden
2 10 0
Heb ik weer!! Lever leaseauto in geef 2 sleutels af, mijne en die van mij vrouw. Alles in orde volgens die jongen, dus ten goede trouw getekend. Blijkbaar dus getekend voor 1 sleutel, terwijl ik er dus twee ( losse sleutels) aan die jongen geef!! Als schade was geweest direct betaald echter dit in onjuist! Nu dus een brief dat ik 190 euro moet betalen voor nieuwe sleutel! Hoezo 190 euro?Nieuwe sleutel ( neem aan de sleutel zonder afstandsbediening, weet niet welke kwijt is) is 10jes werk! Als ik die was verloren had ik dit gemeld of zelf opgelost! 190 euro en dit willen ze niet specificeren!! Dit riekt naar oplichting, misbruik maken van mijn vertrouwen! Ook van mijn werkgever Maandag; deze gaat hier in mee! Wat nu?
Rapporteren
2018-04-19 18:52:39
11 maanden geleden
2 10 0
Wanneer er iets niet goed gaat met een bandenwissel, dan trekt leaseplan gelijk overal zijn handen er vanaf en moet de leaserijder zelf met de bandenboer het probleem zien op te lossen. Bij andere leasemaatschappijen heb ik dit anders (positiever) ervaren waar zij wel voor de leaserijder opkomen.
Rapporteren
2018-04-17 14:29:41
11 maanden geleden
2 10 0
Wijzigen bepalingen in het contract zonder medeweten van de berijder.
Rapporteren
2017-07-11 07:52:38
2 jaren geleden
1 10 0
beste lezers van deze review, er zijn 101 manieren om je te laten oplichten laat leaseplan er niet een zijn. service verlenen ze alleen in het traject tot aan de lease vanaf dat moment ben je alleen nog maar de melkkoe. ik heb een nieuwe bedrijfswagen op lease uit het niets valt de spiegel eruit en zijn de kosten voor onszelf. ik krijg dan vervangend vervoer aangeboden een bedrijfswagen uit eigen voorraad van de dealer die al zeker 15 jaar oud is en waarmee je zeker niet bij een klant wilt aankomen, en toch gewoon een factuurtje sturen. 2 weken later zelfde bedrijfswagen, zodra ik richting aangeef doet deze het niet en gaat zelfs de verlichting uit. LEVENSGEVAARLIJK !!! heb daarna moeten strijden voor vervangend vervoer waarbij een bedrijfswagen vervagen werd door een personenauto waar ik niets aan heb aangezien ik lading moet vervoeren. meerdere malen contact gehad met leaseplan om verschillende zaken. voel mij niet serieus genomen men denkt zeker niet mee met de ondernemer en alles word teruggeschroven naar de ondernemer. na afloop van dit contract ga ik 6 bedrijfswagens leasen via een echt kwalitatief leasebedrijf. geld afpakken kan iedereen maar daar service voor bieden doen er maar weinigen het.
Rapporteren
2017-03-10 14:38:04
2 jaren geleden
1 10 0
Pas op met het lease van een occasion lease bij leaseplan, bij ingebruiknamen van de auto word deze geleverd zonder opname rapport, als je dan de auto inlevert krijg je de rekening van ieder krasje. Voor ons was het eenmalig een occasionlease van leaseplan, doen wij nooit meer. Tevens slechte bereikbaarheid bij vragen / opmerkingen.
Rapporteren
2014-09-04 14:06:40
5 jaren geleden
7 10 0
Moet zeggen dat ik me redelijk in de omschrijving kan vinden. Je zit aan vaste lasten vast en komt niet voor onverwachte kosten te staan! Let wel op dat je kosten waarschijnlijk maandelijks wat hoger uit komen te vallen dan als je alles zelf kan betalen.

Het is dus niet per definitie dat je goedkoper uit bent met een auto lease, maar het wel zo makkelijk!
Rapporteren

Notice: Trying to get property 'stats_user_id' of non-object in /home/ervaring/public_html/wp-content/themes/template/single.php on line 167
4.52