Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Anderzorg ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

6.36
6.36 0 10
5 reviews
60% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2018-12-14 09:32:54
2 jaren geleden
2 10 0
Dit jaar problemen gehad met mijn vorige tandarts. Uiteindelijk van de inspectie en ANT gelijk gekregen. Bij een onterechte declaratie doet AnderZorg te weinig voor zijn klanten. Omdat de tandarts geen contract had heeft AnderZorg na wat bellen en mailen de handdoek in de ring gegooid.
Rapporteren
2017-06-29 00:59:54
3 jaren geleden
1 10 0
een absolute afrader wat een grove onbeschofte klantonvriendelijke onmenselijke rotmaatschappij! ik heb altijd mijn premie op tijd betaald met automatisch incasso toen dat 1x niet lukte heb ik voor de zekerheid de premie voor 2 maanden vast vooruitbetaald. 8 oktober 2x 66,-dit heb ik aan az bericht ik heb telefonisch contact gehad waarin mij gezegd werd dat de bedragen zouden worden gebruikt voor de premie van oktober en november en dat december weer automatisch zou gaan wel moest ik nog de kosten betalen voor 1x acceptgiro [1,50] dus op 11 oktober nogmaals 1,50 overgemaakt. 17 oktober krijg ik weer een acceptgiro ik meld dat de premie op 8 oktober al is betaald. 14 november zie ik dat az op 20 oktober 64,50 euro heeft teruggestort [66,- -1,50] met de mededeling dat ik 67,50 moest betalen voor 5 november.Kennelijk konden ze wel vast 1,50 afhouden van een al vooruit betaald bedrag maar dit niet verwerken als betaalde premie. vanaf eind november hebben ze weer de automatisch incasso gebruikt maar stelselmatig geweigerd om de premie van november zo te incasseren, nee ze hebben zsm het bedrag overgezet naar de LAVG met hoge extra kosten. AZ liegt en bedriegt draait en googelt met data en cijfers is zelfs zo grof geweest mij te beschuldigen als wanbetaler! Hierover heb ik veelvuldig contact gehad met AZ, dit wordt door hen hardnekkig ontkent, ik heb de mails en telefoongegevens! Ik heb eind feb contact gehad met LAVG omdat er met AZ niet te praten was, zij hebben mij telefonisch toegezegd dat als ik de rekening van 66,- zou voldoen voor 1 maart dat zij het dossier zouden sluiten en dat het dan klaar was. Zo niet anderzorg nee die zijn een rechtszaak gestart! en met veel gelieg over contacten gedraai en gegoochel met data en cijfers zich verschuilend achter hun geautomatiseerd proces waardoor ze niks met mensen hebben. maar kennelijk braaf premiebetalende verzekerden liever over de kling en op gigantische kosten jagen. Volstrekt onnodig hatelijk en klantonvriendelijk! Ik was nooit! te laat met het betalen van de premie juist te vroeg en dan wordt je weggezet als minderwaardig smerig onderkruipsel een walgelijke wanbetaler die minder waard is dan stront onder je schoen! En nee ik ben niet de enige die dit ondervind! Kijk en lees op sites en forums. Anderzorg is wat mij betreft een maatschappij die ooit aardig begon maar helaas ten ondergaat aan zijn eigen grofgebekte arrogantie, uitblinker in oplichten en uitkleden van premiebetalers en nee ze zijn niet de goedkoopste, wel de meest barre maatschappij. U bent gewaarschuwd ga weg bij deze maatschappij ze zijn niet menselijk en welhaast onbereikbaar klachten kun je indienen je krijgt nooit antwoord, en als je toevallig wel antwoord krijgt dan wordt dat stelselmatig ontkent.
Rapporteren
2015-11-30 09:14:13
5 jaren geleden
9 10 0
Echt een prima verzekeraar als je nooit wat hebt. Je hebt voor een groot deel vrij zorgkeuze en een prima dekking. Moet je vakaer naar een ziekenhuis dan kan ik me voorstellen dat anderzorg niet zo ideaal is
Rapporteren
2015-10-12 10:22:00
5 jaren geleden
10 10 0
Het is goedkoop en goed klaar! Ik heb dan zelf ook nooit wat maar dan is een goedkope verzekeraar wel zo prettig. het is allemaal al duur genoeg
Rapporteren
2014-12-07 13:59:33
6 jaren geleden
10 10 0
Ik weet niet hoelang Anderzorg al bestaat maar ongeveer 2 jaar geleden kreeg ik een aanbieding van Anderzorg in mijn email. En ben maar eens gaan vergelijken met andere aanbieders. Een nieuwe aanbieder geeft je vaak vele voordelen, omdat ze zich moeten bewijzen. In de vergelijking kwam anderzorg veel voordeliger uit de bus dan mijn huidige aanbieder. En ook ten opzichte van andere aanbieders bleef Anderzorg veel aantrekkelijker.

Ik ben overgestapt en nooit spijt van gehad. Lage prijs en goede voorwaarden maken Anderzorg voor mij dé zorgverzekeraar om bij te blijven ook dit jaar weer.
Rapporteren
1
6.36
Bekijken
Beoordelen