Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

ARAG ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

6.13
6.13 0 10
3 reviews
0% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2020-02-18 16:21:14
7 maanden geleden
0 10 0
geschil met een gekochte auto, auto had storingen die de garage moet oplossen maar niet wil. arag ingeschakeld en er werd mij verteld dat ik de auto had moeten kopen met bovag garantie,dus geen hulp. als ik de auto gekocht had met bovag had ik natuurlijk arag helemaal niet nodig, mensen aljeblief ga naar een andere verzekering ze houden je aan het lijntje en doen niets hoewel ik al 20 jaar premie netjes betaal, het gaat om 350 euro schade
Rapporteren
2017-06-05 20:57:55
3 jaren geleden
1 10 0
Ik heb gewerkt in 2014 als internationaal vrachtwagenchauffeur. Op 21 januari 2014 reed mij in Frankrijk een Roemeense vrachtwagenchauffeur mij achterop terwijl ik stil stond in de file op de snelweg richting Parijs. Het was een rotklap en de trailer was zwaar ontzet. Omdat ik bang was mijn werk te verliezen (contract liep op 1 maart 2014 af) Heb ik me niet bij de medische hulp gemeld. Toen ik aan het einde van de werkweek weer op de zaak verging ik van de nek- en rugklachten. Ik had veel last van nachtmerries. Mijn baas vond het niet vertrouwd dat ik de maandag erna de weg weer op ging en bood mij aan om het op bedrijf zelf werkzaamheden te verrichten met de hoop dat het wel los zou lopen. Dit gebeurde niet mijn contract werd op 1 maart ontbonden. Toen heb ik me ziek gemeld bij het UWV en ben na een Shiatsu therapeute geweest. Haar bevindingen waren zorgelijk en zo ben ik in de medische molen beland. Mijn baas had een rechtsbijstandverzekering bij ARAG. In de eerste instantie had ik mevrouw Ankerman als behandelaar en later toen ik moest worden afgescheept de heer Van Hees. In het kort komt het erop neer, dat ik geen vergoeding krijg omdat het Franse recht om een medische verklaring van een arts vraagt zo kort mogelijk na het ongeval. Uit navraag blijkt dat dit wel vaker voorkomt dat mensen pas later na een arts gaan. Veelal wordt dan een schikking getroffen met de wederpartij ofwel een gang naar de Franse rechter. De ARAG werkte samen met "hun partner in Frankrijk" het CED. Notabene ook de vertegenwoordiger van de wederpartij in Nederland! Dus heel partijdig. Deze partij heeft voor een "voorschot" gezorgd van slechts 5000 euro. Ik ben door dit ongeval arbeidsongeschikt geraakt. Ik ben mijn werk en mijn huis hierdoor kwijtgeraakt. De ARAG heeft niet eens de moeite genomen om een vergoeding in te dienen bij de wederpartij. De door mij ingeschakelde Franse advocaat (door ARAG betaald) stelt zich achter het standpunt als het CED het niet nodig vindt om te procederen doet hij het zwijgen er ook toe. Het absurde is, het advies om zelf verder te gaan procederen! Van welk geld, als je een uitkering hebt en ik niet eens mijn eigen revalidatiekosten kan betalen. Een rechtsbijstandverzekering van ARAG is weggegooid geld, weggegooid vertrouwen en zenuwslopend. ARAG blinkt uit in het leveren van wanprestaties. Ze houden je maanden aan het lijntje en daarna houdt het gewoon op. Geen prestaties, geen resultaten, alleen een groot verlies!
Rapporteren
2014-12-24 19:29:51
6 jaren geleden
1 10 0
Wij hebben de Arag ingeschakeld i.v.m. een aanschrijving van de gemeente Schagen m.b.t. het niet voldoen aan het bestemmingsplan. (Overigens door de BOR achterhaald.) Vanaf 15 november 2012 hebben wij ARAG aansprakelijk gesteld i.v.m. het niet tijdig indienen van een verzoek tot opschorting bij deze procedure waarvoor wij ARAG hebben ingeschakeld.

Een medewerker van ARAG heeft dit verzoek tot opschorting, ondanks onze sommaties daartoe, 2 weken te laat gedaan. Hierdoor ontstond een verbeurde dwangsom ad € 20.000, -. Volgens de medewerker kwam alles goed en hoefden wij ons niet druk te maken.
ARAG maakte zich vervolgens sterk om de opgelegde dwangsom ongedaan te krijgen. ARAG voerde hiervoor een publiekrechtelijke en een privaatrechtelijke procedure tegen de gemeente Schagen. Beide procedures boden geen soelaas, de dwangsom was reeds verbeurd en moest worden betaald aan de gemeente Schagen.
ARAG heeft van meet af aan erkend dat het verzoek tot opschorting niet tijdig werd gedaan en zou de verantwoording hiervoor nemen.

Wij werden bij dwangbevel door de gemeente Schagen gesommeerd om de verbeurde dwangsom te betalen. Er werd zelfs beslag gelegd op ons huis om de dwangsom betaald te krijgen. De dwangsom + kosten zijn inmiddels opgelopen tot € 20.983,69. Wij hebben op 12 augustus 2014 ARAG verzocht de volledige claim te betalen waarvoor zij verantwoordelijk zijn.
ARAG wil dit niet betalen maar bied ons uit het niets een vergoeding van € 5000, - ter finale kwijting, en als wij hiermee niet snel akkoord gaan vervalt.

Wij hebben hierop een gesprek aangevraagd met Arag waar Mr. J. Th. de Wit en Mevr. Mr. Drs. E.D.M. Knegt de gesprekspartners waren.

Geen excuses van Arag, niet vragen naar ons idee m.b.t. de schade, niet serieus luisteren naar onze argumenten, alleen achterover zitten en de bal zo gauw mogelijk buiten de lijn spelen.
Ondertussen zeggen zij nog “wij pakken het professioneel aan, mevrouw en meneer”.
Kortom: slikken of stikken!

Arag heeft werkelijk geen idee wat de emotionele en financiële problemen van ons zijn, door hun geblunder en hun arrogante opstelling.
Word vervolgd:
Rapporteren
1
6.13