Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Delta Lloyd ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

7.00
7.00 0 10
2 reviews
100% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2014-10-18 16:57:43
4 jaren geleden
7 10 0
Wanneer je een eigen huis en een gezin hebt dan komen er een hoop zaken voorbij waarvoor je je moet verzekeren. Al vanaf jongs af aan had ik verzekeringen lopen bij Delta Lloyd. Daarom heb ik na het uitgroeien van de familie meerdere verzekeringen afgesloten. Zo heb ik een inboedel verzekering, opstal verzekering, autoverzekering en een arbeidsongeschiktheidsverzekering afgesloten. In de jaren ben ik altijd goed geholpen en heeft Delta Lloyd altijd voor me klaar gestaan.

Ik kan Delta Lloyd zeker adviseren aan iedereen.
Rapporteren
2014-10-18 16:54:50
4 jaren geleden
8 10 0
Er zijn niet heel veel verzekeraars waar je een goede caravan verzekering kan afsluiten. Maar Delta Lloyd heeft een hele goede naar mijn idee. Heb de vergelijking gedaan maar kon maar 3 andere aanbieders vinden. Uiteindelijk kwam de verzekering voor mij het beste uit de bus bij Delta Lloyd. Ben erg tevreden tot nu toe en kan deze verzekering ook aan andere aanraden.
Rapporteren
1

Notice: Trying to get property 'stats_user_id' of non-object in /home/ervaring/public_html/wp-content/themes/template/single.php on line 167
7.00