Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Delta Lloyd ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

6.37
6.37 0 10
3 reviews
67% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2019-07-17 15:33:07
1 jaren geleden
2 10 0
Sinds begin vorig jaar 2018 in contact met Delta Lloyd over risicoklasse. De waarde van mijn woning is ver gestegen boven de waarde die Delta Lloyd heeft in hun systeem.

Ik zou 0,5 procent minder per maand betalen als deze waarde zou worden toegevoegd. Delta Lloyd heeft in 2018 aangegeven dat het nog niet mogelijk was, maar het zou spoedig mogelijk zijn. In december gebeld met Delta Lloyd, maar toen was het nog steeds niet mogelijk. Vandaag weer gebeld, ik kreeg hetzelfde antwoord, de systemen zijn er nog niet klaar voor. Hierdoor loop ik 15 maanden 0,5 % mis. Of ze dit met terugwerkende kracht gaan terug betalen kunnen ze niet op antwoorden. Ze kunnen wel rentewijziging doorvoeren, maar dan moet ik 250 euro administratiekosten betalen en een financieël adviseur inhuren.
Gewenste Oplossing

Als ze de risicoklassen hebben aangepast en 0,5 % minder hoef te betalen en de misgelopen rente betalen.
Rapporteren
2014-10-18 16:57:43
6 jaren geleden
7 10 0
Wanneer je een eigen huis en een gezin hebt dan komen er een hoop zaken voorbij waarvoor je je moet verzekeren. Al vanaf jongs af aan had ik verzekeringen lopen bij Delta Lloyd. Daarom heb ik na het uitgroeien van de familie meerdere verzekeringen afgesloten. Zo heb ik een inboedel verzekering, opstal verzekering, autoverzekering en een arbeidsongeschiktheidsverzekering afgesloten. In de jaren ben ik altijd goed geholpen en heeft Delta Lloyd altijd voor me klaar gestaan.

Ik kan Delta Lloyd zeker adviseren aan iedereen.
Rapporteren
2014-10-18 16:54:50
6 jaren geleden
8 10 0
Er zijn niet heel veel verzekeraars waar je een goede caravan verzekering kan afsluiten. Maar Delta Lloyd heeft een hele goede naar mijn idee. Heb de vergelijking gedaan maar kon maar 3 andere aanbieders vinden. Uiteindelijk kwam de verzekering voor mij het beste uit de bus bij Delta Lloyd. Ben erg tevreden tot nu toe en kan deze verzekering ook aan andere aanraden.
Rapporteren
1
6.37