Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Ditzo ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

6.24
6.24 0 10
5 reviews
80% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2018-04-13 17:05:38
2 jaren geleden
1 10 0
Nieuwe autoverzekering geweigerd, terwijl ik daarvoor wel bij DITZO met een andere auto was verzekerd. Bij DITZO moet je eerst opzeggen en daarna aanmelden. Vervolgens ondanks 22 schadevrije jaren door DITZO geweigerd!. Reden te veel schades in de afgelopen 5 jaar. Daarvoor heeft men het CIS geraadpleegd. Ditzo telt alle schades ( voor welke verzekering claim dan ook en is daar in hun voorwaarden niet transparant over). Door pech heeft mijn auto de afgelopen 5 jaar driemaal een schade gehad. Alle schades zijn betaald door de tegenpartij en DITZO heeft geen euro hoeven uitkeren…! Desalniettemin toch geweigerd. Dit kan problemen geven als je een andere verzekering wilt afsluiten en de vraag krijgt of je ooit bent geweigerd. Dus behalve weigeren brengt DITZO je ook nog in de problemen bij het afsluiten van een verzekering bij een andere maatschappij. De klacht die ik heb ingediend is beantwoord alleen men een herhaling van hun beleid. Het zou algemeen bekend moeten zijn hoe DITZO met zijn verzekerden omgaat zodat niemand daar meer een verzekering afsluit. Ik zit nu gelukkig weer bij een betrouwbare verzekerin
Rapporteren
2014-10-18 21:05:05
6 jaren geleden
7 10 0
Toen Ditzo jaren geleden begon met reclames op tv heb ik ze links laten liggen. Maar 2 jaar geleden in de vergelijking voor zorgverzekeraars kwam ik ze tegen. En in de top 3 zag ik Ditzo. En ik wist niet dat ze ook zorgverzekeringen deden. Dus ben me gaan verdiepen. Voorwaarden zijn compleet en veel is inbegrepen. En ook de maandelijkse kosten zijn heel goed.

Tip: bekijk ze dit jaar ook eens als je zorgverzekeringen gaat vergelijken
Rapporteren
2014-03-29 11:11:21
6 jaren geleden
10 10 0
Ik belde in de morgen om een autoverzekering af te sluiten voor een auto die ik in de middag zou gaan ophalen.

Het was super snel geregeld. Ook wat prijs betreft is het echt een goede aanbieder. In vergelijking met andere autoverzekeraars is de prijs kwaliteit verhouding vele malen beter.
Rapporteren
2014-03-03 20:36:25
6 jaren geleden
8 10 0
Bij Ditzo ben ik nu 1,5 jaar verzekerd en heb tot nu toe weinig met ze van doen gehad. De prijzen voor de verzekeringen liggen lager dan bij andere verzekeraars en het idee van deze verzekeraar is volgensmij dan ook dat ze graag als prijsvechter gezien willen worden.

Krijg regelmatig updates en nieuwsberichten van ze dus wat informatievoorziening zit het wel goed. Wel jammer dat ik weinig advies op maat krijg maar wat kan je ook anders verwachten van een partij die het op prijs wil winnen.

Conclusie is dat ik krijg wat ik verwacht en ook niet veel meer. Dus eigenlijk ben ik wel tevreden.
Rapporteren
2014-01-29 10:01:14
7 jaren geleden
4 10 0
Helaas is het bij ditzo een bende bij de administratie. Al jaren lang verzekerd, maar uit het niet werden mijn schadevrije jaren opeens op 0 gezet. hierdoor vloog mijn premie omhoog en kon ik dus meer betalen. Na contact zou het per direct worden teruggezet. Helaas duurde dit direct wel 4 maanden Bedankt !
Rapporteren
1
6.24
Bekijken
Beoordelen