Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

FBTO ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

6.38
6.38 0 10
13 reviews
54% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2020-03-24 23:07:11
3 maanden geleden
2 10 0
Slechtste service ooit.. een hele sneaky beleid.. ik krijg een dienstbevel met dat ik niet op vakantie kan gaan wegens nationale veiligheid anders volgt er een boete en tevens ontslag.. oplossing van fbto bij een reisverzekering.

Algemene voorwaarden U wordt ontslagen
U wordt ontslagen zonder dat u dat wilt. Dit is niet uw schuld. Dit geldt niet als uw
arbeidscontract op het afgesproken tijdstip afloopt.

Hierbij word gezegd "jij maakt de keus om te reizen, je kan ook kiezen om niet gaan en die 2500 te laten.. Dus al ik een dienstbevel krijg om dit land te beschermen is dat een keus of ik ontslagen wil worden met sancties

Tip: nooit verzekeren hier je kan beter je reis om boeken bij je vliegmaatschappij -€75 nog goedkoper ook..
Rapporteren
2017-01-27 14:39:52
3 jaren geleden
1 10 0
FBTO is firma list en bedrog om extra geld binnen te halen. De bedragen die vermeld worden op mijnfbto, de site waarop je jou verzekering kan inzien en wijzigen geeft een andere premie aan dan dat ze van je rekening afhalen. Als je er over belt hoe dat komt komen ze met allemaal smoesjes. Het zou eenmalig zijn (nou niet want er wordt elke maand teveel afgehaald) De bedragen zouden per dag veranderen (raar hoor dat elke maand het zelfde bedrag van mijn rekening wordt gehaald) Daarnaast zijn de medewerkers van FBTO zeer onklantvriendelijk.
Rapporteren
2017-01-12 22:11:11
4 jaren geleden
1 10 0
In 2015 hebben we onze eigen risico van 2 keer een bedrag van 14.53 en 14.66 aan FBTO betaald eentje op 29-12-2015 en de andere op 25-11-2015 vervolgens een brief van Syncasso(deurwaarder) dat die bedragen nog open staan, Fbto gebeld en bewijzen getoond en het zou verder afgehandeld worden door hun dus nergens zorgen over maken, paar maanden later weer een brief deurwaarder voor een rechtbank zitting over het zelfde kwestie, weer heen en weer gebeld en bij fbto klacht ingediend en weer zou het geregeld worden want er was inderdaad op tijd betaald,8 maanden later dus nu kreeg ik van mijn werkgever te horen dat er loonbeslag is van deurwaarder voor ja hoor dezelfde kwestie, nu na 100 mails en 100 belletjes verder, wordt er gezegd dat het wel terecht is want ik had maar op de zitting aanwezig moeten zijn, want ik heb wel betaald maar de deurwaarder kosten( 547 euro) moeten nog wel betaald worden, er wordt gezegd dat een bedrag niet op tijd is betaald namelijk 14,66 is bij hun als betaald genoteerd op 1 April 2016 terwijl ik met bewijs(bank afschrift) laat zien dat het 25-11-2015 is betaald. ze willen maar niet luisteren en terwijl ze wel excuses aanbieden dat ze onze eerste klacht niet goed hebben afgehandeld dus zo krom dubbelzinnig, je voelt je machteloos terwijl je helemaal gelijk hebt, dit zijn gewoon criminele praktijken in mijn ogen, over de rug van hardwerkende mensen op deze manier geld verdienen, door mijn loonbeslag staat mijn baan op het spel omdat mijn baan gevoelig is en eist een gezonde financiële situatie, ik ga hier werk van maken , zal een advocaat in dienst nemen en via sociaal media en alle andere kanalen mijn stem laten horen en Nederland waarschuwen voor een amateuristische en onprofessionele bedrijf dat FBTO heet. ik zal ook geen genoegen nemen met een excuus.
Rapporteren
2016-12-03 15:57:13
4 jaren geleden
2 10 0
Ik ben al 2 jaar verzekert bij FBTO. Mijn ervaring is niet positief, omdat niet alles vergoed wordt bij hun. Pas geleden had ik een behandeling nodig, die door de chirurg uitgevoerd moest worden. FBTO wil dit niet vergoeden. Ook al had ik een verwijsbrief van de huisarts willen zij dit niet vergoeden. Ik heb bezwaar gemaakt tegen de beslissing maar FBTO wil de behandeling niet vergoeden! Als klant ben ik zeer teleurgesteld met FBTO en vindt dat ze heel onvriendelijk en onpersoonlijk zijn tegen de klant. Het enige wat ze wel vergoeden zijn mijn tandarts kosten met aanvulde tand verzekering, maar dit vind ik niet genoeg. In 2017, vervalt mijn collectiviteitskorting en moet ik €117 euro gaan betaling voor mijn premie. Dit vind ik te duur voor een zorgverzekering, die niet alles wil dekken en dus stap ik over!
Rapporteren
2015-12-22 21:26:09
5 jaren geleden
1 10 0
Best een fijne zorgverzekering als je niets moet. Heb al 3 x een afwijzing gehad voor een operatie, mijn internist vond de operatie noodzakelijk, kon anders alleen maar zieker worden. FBTO gaf aan, "als een arts iets medisch noodzakelijk vind, wil het niet zeggen dat de FBTO het ook medisch noodzakelijk vind" Heb de operatie op eigen kosten moeten laten uitvoeren. Dat deed zeer, vooral als je op forums leest dat lotgenoten wel de operatie vergoed hebben gekregen, uiteraard waren die elders verzekerd.
Rapporteren
2015-11-24 19:33:10
5 jaren geleden
8 10 0
Ik heb voor FBTO gekozen voor de handige modules. Ik kan nu zelf verzekeringen aanzetten als ik die nodig heb. Dus voor een verre reis heb ik werelddekking aangezet en bij terugkomst weer uit gezet. En zo zijn er nog veel handige modules. Zo betaal je echt alleen voor wat je nodig hebt. Voor mij dus een goeie keuze geweest om over te stappen. Zit met bijna alle verzekeringen bij FBTO.
Rapporteren
2015-11-22 20:30:41
5 jaren geleden
2 10 0
FBTO woonverzekering Op een donderdag in oktober werd ik wakker en ging naar de badkamer om mij aan te kleden en te douchen. Ik vond aldaar mijn badkamer vol met stukjes glas. Mijn glazendouche deur (veiligheidsglas, 450 euro zonder installatie) gebroken. Totaal versplintert, een groot gedeelte zat nog in de deur, de rest zoals geschreven lag in de badkamer en de douche bak. Geen idee van de oorzaak. Nou zou je denken, ik ben verzekerd bij FBTO tegen dit soort schades. De dame aan de telefoon vond van niet, want de oorzaak stond niet in het rijtje oorzaken waarvan schade wordt vergoed. Daarop heb k de voorwaarden eens bekeken. Er staat toch dat “onvoorziene gebeurtenissen zijn verzekerd” Daarop een mail naar FBTO geschreven. En wat schetst mijn verbazing? Ik krijg het volgende antwoord van FBTO: “Het gaat om schade aan uw douchedeur door spontane breuk. U bent niet verzekerd voor deze schade. De voorwaarden die u noemt in uw melding hoort bij de algemene voorwaarden. De bijzondere voorwaarden zoals genoemd in de woonhuisverzekering beschrijven echter de verzekerde gebeurtenissen. De oorzaak van uw schade staat daar niet bij” Waterschade door plotselinge breuk van een aquarium (meestal glas) wordt hierbij wel vergoed. Het omvallen van bomen of brand en ontploffing zonder verdere oorzaak worden ook vergoed. Merkwaardig allemaal en ik begrijp dit soort zaken niet. Waar heb je nou een woonverzekering voor? “Zo van ja meneer u heeft wel een verzekering tegen brand, maar die verzekering hebben we allen zo genoemd omdat het zo lekker bekt.” Er staat wel in dat u voor brand bent verzekerd maar dat geldt niet voor brand waar vlammen bij komen kijken” Volgens mij is een verzekering bedoeld om dit soort schades te verzekeren en kan je nooit het aantal oorzaken limiteren want er is geen oorzaak exact hetzelfde. FBTO zet zich zelf behoorlijk te kijk door de schade niet te vergoeden en te verwijzen naar de kleine lettertjes en daar een interpretatie aan te geven in hun eigen voordeel. Daar ga ik dus niet al te lang meer mee door om voor een dergelijke verzekering te betalen. Gelukkig vergoeden ze wel schade aan mijn huis bij aanvaring. Er is alleen in geen velden of wege bevaarbaar water in de buurt van mijn huis :)
Rapporteren
2014-11-15 14:19:50
6 jaren geleden
10 10 0
Ik ben erg tevreden over FBTO.

In veel zaken zijn ze veel goedkoper dan andere aanbieders. Er zijn er zoveel dat ik door de bomen het bos niet meer kan zien maar ik heb ze vergeleken en FBTO komt er telkens als goedkoopste uit. Online kun je je declaraties inleveren en dat is wel heel makkelijk. Zo nu en dan heb ik wel met de klantenservice aan de lijn gehangen maar altijd goed geholpen.
De website is soms wat verwarrend maar uiteindelijk kom je er wel uit.

Ik ben tevreden, en ik hoop velen met mij!
Rapporteren
2014-11-15 14:16:09
6 jaren geleden
9 10 0
Met de hele familie zijn we verzekerd bij FBTO. Dit geeft vele voordelen en krijgen we speciale kortingen. Ook andere verzekeringen hebben we lopen bij FBTO en ben altijd goed geholpen als ik vragen had of als er iets gedeclareerd moest worden.
Rapporteren
2014-10-19 16:38:14
6 jaren geleden
8 10 0
Na een ongeluk met mijn auto heb ik direct FBTO gebeld. De schade was aanzienlijk en je wilt gewoon snel alles afgehandeld hebben. Ik heb mijn auto nodig voor het werk en kon niet lang zonder auto zitten.
Bij FBTO hebben ze me direct geholpen en wisten ze het met 1 week helemaal in orde te krijgen. Ben erg blij met de wijze waarop ze me hebben behandeld en dat zie je niet vaak meer tegenwoordig.
Rapporteren
6.38
Bekijken
Beoordelen