Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

HoyHoy ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

6.44
6.44 0 10
12 reviews
83% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2017-12-11 11:31:20
2 jaren geleden
3 10 0
Helaas een hele negatieve ervaring met HoyHoy. Na een autodiefstal wat al vervelend genoeg is ook ontzettend lang moeten wachten op een uitbetaling. Continue van het kastje naar de muur gestuurd. Volgens de voorwaarden heb je na 30 dagen recht op een uitbetaling, maar helaas nog steeds niks ontvangen (dag 55). Heel vervelend dat er continue naar een andere partij gewezen word. Zeker niet aan te raden voor toekomstige klanten.
Rapporteren
2017-11-15 08:54:45
2 jaren geleden
10 10 0
Ik werd vriendelijk geholpen aan de telefoon en heb flink kunnen besparen op mijn autoverzekering. Kortom, prima bedrijf met uitstekende service!
Rapporteren
2016-12-09 08:47:26
3 jaren geleden
4 10 0
Autoverzekering via Hoyhoy afgesloten. Hoyhoy blijkt de contactpersoon van deze verzekering te zijn. Na schademelding gebruikt Hoyhoy een gratis schadeafhandelaar ik alles behalve over tevreden ben en gigantisch veel tijd kost om er zelf achter aan te gaan.. Jammer dit.
Rapporteren
2015-12-03 09:51:06
4 jaren geleden
10 10 0
Heb bij Hoyhoy een nieuwe zorgverzekering gekozen, omdat zij het meest overzichtelijke overzicht hebben met alle zorgeverzekeraars.
Rapporteren
2015-11-24 11:21:16
4 jaren geleden
9 10 0
Nu de nieuwe zorgverzekeringen weer bekend zijn kreeg ik meteen een mail van HoyHoy. Dit weekend even gaan kijken en meteen overgestapt met HoyHoy echt super simpel en je kan heel gemakkelijk zien wat wel en niet verzekerd wordt. Wat ook erg handig was dat ik kon zien of ik mijn kinderen wel of niet kon meeverzekeren wat voor mij toch het belangrijkste punt is en bij veel vergelijkers niet gedaan word.
Rapporteren
2015-10-06 08:04:33
4 jaren geleden
10 10 0
Moest een nieuwe autoverzekering hebben en heb daarom een vergelijking gedaan bij HoyHoy. wat erg makkelijk was dat ik mijn kenteken kon invoeren en wat gegevens en zij automatisch de goedkoopste lieten zien. Ook op mijn iPad was dit gemakkelijk te doen. Vervolgens was het een kwestie van afsluiten en klaar. Een super betrouwbare en fijne website.
Rapporteren
2014-12-07 14:07:57
5 jaren geleden
8 10 0
Die gasten van HoyHoy hebben het goed voor elkaar. Leuke reclame en dat is wel een goede lokker naar hun website. Maar nu een oordeel over de kwaliteit. De website is prettig in gebruik en vergelijken is snel en eenvoudig. In een oogopslag zie je welke aanbieders voor wat betreft verzekeringen interessant zijn. Simpel vergelijken en je keuze maken is zo gebeurt.

Ik heb een vergelijking gedaan voor mijn zorgverzekering en nog wat andere verzekeringen. Kwam ik er toch mooi achter dat ik een paar honderd! (JA ongeveer 400 euro) per jaar kan besparen op al mijn verzekeringen.

Helemaal TOP die HoyHoy gasten. Zeker gaan gebruiken. Pak je toch mooi een paar extra honderd eurotjes mee. En dat is altijd lekker.
Rapporteren
2014-10-19 18:47:51
5 jaren geleden
8 10 0
Hallo,

Ik heb HoyHoy geprobeerd en het is zo een makkelijke vergelijkingssite. Ik heb een vergelijking gedaan voor een inboedelverzekering. En het werkt zo lekker en je krijgt meteen de beste aanbieders te zien. Ook voor andere verzekeringen ga ik denk maar HoyHoy gebruiken.

Groetjes,

J.
Rapporteren
2014-10-18 20:49:21
5 jaren geleden
10 10 0
Omdat HoyHoy vrij nieuw is wilde ik toch eens weten hoe goed hun producten zijn. Ik ben opzoek gegaan naar een zorgverzekering en gekeken wat HoyHoy te bieden had. Ten eerste is het heel simpel om op de website een overzicht te krijgen. Vul een aantal wensen in en je krijgt direct een goed overzicht. Gewoon heel erg goed gedaan en een prettige website.
Rapporteren
2014-08-25 13:18:00
5 jaren geleden
10 10 0
Wat een grote prijsverschillen. Gelukkig heb ik vergeleken en de goedkoopste gekozen.
Rapporteren

Notice: Trying to get property 'stats_user_id' of non-object in /home/ervaring/public_html/wp-content/themes/template/single.php on line 167
6.44

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/ervaring/public_html/wp-includes/functions.php on line 3730