Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Interpolis ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

6.69
6.69 0 10
8 reviews
50% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2017-10-06 09:08:55
2 jaren geleden
3 10 0
Een lekkage. Op 15-4-2017 gemeld aan Interpolis. Interpolis schakelt hun herstelbedrijf Qbuild in. 11 keer hebben wij thuis moeten zitten en ruim 2 maanden je woonkamer op zijn kop voor een kleine schade die in drie weken en maximaal 4 bezoeken opgelost kan zijn. Qbuild herstel bedrijf komt zijn afspraken niet na je vraagt vrij en zij komen niet opdagen. Moeten meerdere malen terug komen om dat zij slecht werk afleveren. Beste mensen regel het zelf via Interpolis wordt het een drama!
Rapporteren
2016-10-17 07:43:32
3 jaren geleden
10 10 0
Wij staan werkelijk versteld van Interpolis, wat een begrip voor onze situatie! Ik voel me een gewaardeerde klant en niet zoals bij sommige andere verzekeraars een nummertje. Ze dachten met ons mee en waren zeer service gericht. Ik ben blij dat we bij Interpolis verzekerd zijn!
Rapporteren
2015-09-08 17:08:35
4 jaren geleden
1 10 0
Ik heb interpolis 3,5 jaar lang 150.- euro per maand betaald voor een zakelijke rechtsbijstand verzekering. Toen ik problemen kreeg met mijn huurbaas omdat hij het pand wilde verkopen en mijn huurcontract wilde laten ontbinden zouden ze me helpen. De huurbaas had mij verschillende facturen gestuurd voor aanpassingen aan het pand ver voor mijn huurperiode, deze weigerde ik te betalen en zo begon een rechtzaak. Interpolis had beloofd mij met een advocaat bij te staan, maar toen de eerste brief van de tegenpartij binnenkwam trok interpolis zich terug omdat het om een financieel geschil zou gaan. Ik vertelde ze toen dat een zakelijke rechtsbijstand toch wel vaker om een financieel geschil zal gaan en ik niet zomaar ongegronde facturen ga betalen. Het lijkt mij ook niet een puur financieel geschil als de facturen niet rechtsgeldig zijn. Toch heeft interpolis zich teruggetrokken waardoor ik zonder advocaat voor het kantonrecht moest verschijnen en de zaak verloren heb. Je betaald ontzettend veel voor een rechtsbijstand die blijkbaar niet helpt met financiële geschillen, dus ondernemers blijf ver van deze boeven instantie weg.
Rapporteren
2015-09-08 17:08:06
4 jaren geleden
1 10 0
Ik heb interpolis 3,5 jaar lang 150.- euro per maand betaald voor een zakelijke rechtsbijstand verzekering. Toen ik problemen kreeg met mijn huurbaas omdat hij het pand wilde verkopen en mijn huurcontract wilde laten ontbinden zouden ze me helpen. De huurbaas had mij verschillende facturen gestuurd voor aanpassingen aan het pand ver voor mijn huurperiode, deze weigerde ik te betalen en zo begon een rechtzaak. Interpolis had beloofd mij met een advocaat bij te staan, maar toen de eerste brief van de tegenpartij binnenkwam trok interpolis zich terug omdat het om een financieel geschil zou gaan. Ik vertelde ze toen dat een zakelijke rechtsbijstand toch wel vaker om een financieel geschil zal gaan en ik niet zomaar ongegronde facturen ga betalen. Het lijkt mij ook niet een puur financieel geschil als de facturen niet rechtsgeldig zijn. Toch heeft interpolis zich teruggetrokken waardoor ik zonder advocaat voor het kantonrecht moest verschijnen en de zaak verloren heb. Je betaald ontzettend veel voor een rechtsbijstand die blijkbaar niet helpt met financiële geschillen, dus ondernemers blijf ver van deze boeven instantie weg.
Rapporteren
2014-10-10 07:19:42
5 jaren geleden
1 10 0
Ik heb momenteel te maken met Interpolis omdat ik op een parkeerterrein als voetganger ben aangereden door een verzekerde van Interpolis. We zijn bijna twee maanden verder maar nog steeds is er niets bekend over de toedracht of de aansprakelijkheid. Ik had voorheen een aantal paarden verzekerd bij Interpolis en dat liep vooral uitstekend omdat iksedert vele jaren ook nooit iets heb hoeven claimen. Mijn ervaring is dan ook dat Interpolis een oirdinaire laaienlichter is die vooral premie wil opstrijken maar niet wil uitkeren! Ze zijn inderdaad glashelder in het oplichten van letselschadeslachtoffers!!
Rapporteren
2014-02-26 21:04:07
6 jaren geleden
2 10 0
Kan niets anders zeggen dan dat het een stel prutsers zijn. Telkens maar reclame lopen maken dat alles glashelder is enzo maar het is allemaal GELUL. Die gasten moeten eens hun zaakjes op orde krijgen!

Zit nu al maanden te schakelen met die gasten over een schade die ze maar niet willen vergoeden. Ben toch verdomme verzekerd denk je dan! maar nee dan moet er weer extra informatie verzonden worden en moet er weer een andere afdeling naar kijken...wordt er zo enorm moe van!

Nee als je snel je zaken wilt regelen doe dat dan niet via Interpolis. Die verzekeraars zijn allemaal hetzelfde. Je betaald maandelijks een bedrag en denkt dan gedenkt te hebben maar uitkeren doen ze niet.
Rapporteren
2014-02-14 12:22:44
6 jaren geleden
10 10 0
Ik heb een autoverzekering bij Interpolis. Paar maanden geleden een flinke aanrijding gehad. Een belletje met Interpolis en alles werd geregeld. Echt geweldig geholpen en blijf voorlopig nog klant.
Rapporteren
2014-01-29 11:01:11
6 jaren geleden
10 10 0
Echt goede service en snel geholpen. Had een issue met een mobiele telefoon die kapot was gevallen. Direct een melding van gemaakt bij Interpolis en had de volgende dag al bericht. De vergoeding van de schade was iets minder dan gehoopt maar toch. Volgende dag al het geld op mijn rekening dus direct een nieuwe telefoon besteld. Door het snelle handelen en goede service krijgt Interpolis een goede beoordeling van mij.
Rapporteren
1

Notice: Trying to get property 'stats_user_id' of non-object in /home/ervaring/public_html/wp-content/themes/template/single.php on line 167
6.69
Bekijken
Beoordelen

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/ervaring/public_html/wp-includes/functions.php on line 3730