Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/ervaring/public_html/wp-content/themes/template_ervaringen/header.php on line 51
Meeus ervaringen & reviews | Meeus betrouwbaar?
Telecom Dating Vakantie Verzekeraars Energie Webshops

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/ervaring/public_html/wp-content/themes/template_ervaringen/single_content.php on line 16

Meeus ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

Meeus
7.34 / 0 10
Er zijn 6 ervaringen toegevoegd
Meeus ervaring toevoegen Lees alle Meeus ervaringen

6 Meeus ervaringen

Start aan je beoordeling van Meeus
Klik hier om je beoordeling te geven
1 / 100
Beoordeeld op 12-09-2018 door
11 september krijg ik een brief gedateerd september van Meeus.
Fijn dat u klant bent bij Meeus. Meeus en Aon gaan samen verder als één bedrijf onder de naam AON. We bundelen onze kennis en ervaring om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Veel verandert er niet voor u. Zo blijven onze verzekeringsproducten hetzelfde. Als er in de toekomst iets aan deze producten verandert informeren we u daar op tijd over.
Ook op 11 september krijg ik een brief van Meeus gedateerd 31 augustus.
Per 1 oktober 2018 wijzigt uw autoverzekering. Deze verzekering bieden wij dan niet meer aan. Wij zetten uw huidige verzekering voor u om naar de verzekeraar die het meeste bij uw situatie past. Zoals u gewend bent, blijft u via ons verzekerd.
Huidige premie: €.52,73 nieuwe premie: €73,67 = 40% duurder!!!
Daarnaast zijn de nieuwe voorwaarden véél slechter!
Dit noemt Meeus/Anon dus een verbetering.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 05-02-2017 door
Beste Meeus,

Een kleine eenvoudige autoschade bij Meeus via de website gemeld. Tegenpartij had schuld.
In de reactie het bericht dat ik WA verzekerd ben, maar biedt Meeus ongevraagd aan deze eenvoudige schade voor mij als vaste klant te willen afhandelen.
Schadebedrag zojuist ontvangen.

Top en dank. Gert Jan..
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
5 / 100
Beoordeeld op 15-12-2015 door
Ik wou overstappen naar een nieuwe verzekeraar en hiervoor moest meeus wat papieren aanleveren voor mijn schadevrije jaren over te laten nemen. Dit zou allemaal opgestuurd worden, maar twee maanden later zit ik nog steeds te wachten. NU gaat mijn nieuwe verzekeraar maar eens bellen om te kijken hoelaat het nog gaat duren.

Heb hiervoor nooit problemen gehad met Meeus maar dit is wel een beetje treurig
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 07-04-2014 door
Ik fiets elke dag van mijn huis naar werk en terug. Al met al zit ik zo rond de 2 uur per dag op de fiets. Omdat ik in Amsterdam centrum werk wil ik wel een goede verzekering. Niet alleen tegen diefstal verzekeren is voor mij belangrijk maar ook wil ik, aangezien het mijn enige vervoersmiddel is, dat alles goed verzekerd is.Nu zijn er diverse aanbieders van fietsverzekeringen maar ik kon omdat ik ook andere verzekeringen bij Meeus heb een extra verzekering afsluiten. Omdat ik altijd erg tevreden ben geweest over Meeus heb ik besloten om de fietsverzekering daar af te sluiten.Het was allemaal snel geregeld en maandelijkse kosten vallen erg mee. Ik ben tevreden en gelukkig heb ik nog geen aanspraak hoeven doen op de verzekering zelf. En ik hoop dat ik dat ook voorlopig niet hoef.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
8 / 100
Beoordeeld op 26-02-2014 door
Via mijn dochter ben ik in gesprek gekomen met een financieel adviseur. Ik wilde alles graag op orde krijgen en goed advies inwinnen over het verbeteren van mijn financiele zaken.Op advies van mij financieel adviseur heb ik diverse zaken afgesloten via Meeus. Mijn pensioen en diverse verzekeringen heb ik ondergebracht bij Meeus.Heb echt het gevoel dat het goed geregeld is en voel me goed geïnformeerd over de stand van zaken en nieuwe mogelijkheden. Meeus is voor mij een partij waar ik het idee heb dat ze er voor de klant zijn en niet voor zichzelf.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 29-01-2014 door
Netzoals vele andere ben ik begonnen met het rijden in de auto van mijn ouderes. In deze jaren had ik dus geen schadevrije jaren, omdat de auto's natuurlijk niet op mijn naam stonden. Toch gebeld om te vragen ofi k niet hoger kon instappen en tot mijn verbazing kon dit. Mijn ouders hoefde alleen maar een brief te tekenen dat ik zoveel jaar in hun auto's had gereden en ik mocht een aantal treden hoger beginnen. ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
X
83 % van de consumenten zijn tevreden over Meeus
Lees alle reviews en bekijk Meeus
Oke
© 2019 Ervaringensite | Disclaimer | Privacy