Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Meeus ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

5.99
5.99 0 10
6 reviews
83% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2020-04-10 10:19:42
8 maanden geleden
4 10 0
Mijn bonus malus klopt opeens niet meer maar omdit goed te krijgen is een dingetje servicedesk zegt dat ik 27jr schadevrij rijdt en schade afhandelaar zegt anders vervolgens zegt de een je moet het daar regelen en visa versa. Ik ben er klaar mee.
Rapporteren
2018-09-12 17:27:24
2 jaren geleden
1 10 0
11 september krijg ik een brief gedateerd september van Meeus. Fijn dat u klant bent bij Meeus. Meeus en Aon gaan samen verder als één bedrijf onder de naam AON. We bundelen onze kennis en ervaring om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Veel verandert er niet voor u. Zo blijven onze verzekeringsproducten hetzelfde. Als er in de toekomst iets aan deze producten verandert informeren we u daar op tijd over. Ook op 11 september krijg ik een brief van Meeus gedateerd 31 augustus. Per 1 oktober 2018 wijzigt uw autoverzekering. Deze verzekering bieden wij dan niet meer aan. Wij zetten uw huidige verzekering voor u om naar de verzekeraar die het meeste bij uw situatie past. Zoals u gewend bent, blijft u via ons verzekerd. Huidige premie: €.52,73 nieuwe premie: €73,67 = 40% duurder!!! Daarnaast zijn de nieuwe voorwaarden véél slechter! Dit noemt Meeus/Anon dus een verbetering.
Rapporteren
2017-02-05 09:39:49
4 jaren geleden
10 10 0
Beste Meeus, Een kleine eenvoudige autoschade bij Meeus via de website gemeld. Tegenpartij had schuld. In de reactie het bericht dat ik WA verzekerd ben, maar biedt Meeus ongevraagd aan deze eenvoudige schade voor mij als vaste klant te willen afhandelen. Schadebedrag zojuist ontvangen. Top en dank. Gert Jan..
Rapporteren
2015-12-15 11:20:48
5 jaren geleden
5 10 0
Ik wou overstappen naar een nieuwe verzekeraar en hiervoor moest meeus wat papieren aanleveren voor mijn schadevrije jaren over te laten nemen. Dit zou allemaal opgestuurd worden, maar twee maanden later zit ik nog steeds te wachten. NU gaat mijn nieuwe verzekeraar maar eens bellen om te kijken hoelaat het nog gaat duren. Heb hiervoor nooit problemen gehad met Meeus maar dit is wel een beetje treurig
Rapporteren
2014-04-07 14:25:34
7 jaren geleden
10 10 0
Ik fiets elke dag van mijn huis naar werk en terug. Al met al zit ik zo rond de 2 uur per dag op de fiets. Omdat ik in Amsterdam centrum werk wil ik wel een goede verzekering. Niet alleen tegen diefstal verzekeren is voor mij belangrijk maar ook wil ik, aangezien het mijn enige vervoersmiddel is, dat alles goed verzekerd is.

Nu zijn er diverse aanbieders van fietsverzekeringen maar ik kon omdat ik ook andere verzekeringen bij Meeus heb een extra verzekering afsluiten. Omdat ik altijd erg tevreden ben geweest over Meeus heb ik besloten om de fietsverzekering daar af te sluiten.

Het was allemaal snel geregeld en maandelijkse kosten vallen erg mee. Ik ben tevreden en gelukkig heb ik nog geen aanspraak hoeven doen op de verzekering zelf. En ik hoop dat ik dat ook voorlopig niet hoef.
Rapporteren
2014-02-26 21:18:22
7 jaren geleden
8 10 0
Via mijn dochter ben ik in gesprek gekomen met een financieel adviseur. Ik wilde alles graag op orde krijgen en goed advies inwinnen over het verbeteren van mijn financiele zaken.

Op advies van mij financieel adviseur heb ik diverse zaken afgesloten via Meeus. Mijn pensioen en diverse verzekeringen heb ik ondergebracht bij Meeus.

Heb echt het gevoel dat het goed geregeld is en voel me goed geïnformeerd over de stand van zaken en nieuwe mogelijkheden. Meeus is voor mij een partij waar ik het idee heb dat ze er voor de klant zijn en niet voor zichzelf.
Rapporteren
1
5.99
Bekijken
Beoordelen