Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Onna Onna ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

7.00
7.00 0 10
10 reviews
70% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2015-12-18 17:30:20
4 jaren geleden
1 10 0
Sluit autoverzekering af - wordt afgewezen - na dat kan geen probleem. Echter daarna kwam de bedreiging als ik niet snel zelf zal beeindigen dat zette mij op zwarte lijst??? Huh? Waarom doen ze dit dan? Nieuwe verzekeraar neemt het over. Wat is nu geval nu kunnen ze een jaar geld afschrijven van je rekening. dat ze later wel weer goed maken maar je hebt wel betaald wat niet hoefde ondertussen als ze dit met 10.000 mensen doen verdienen tonnen aan rentes bv. Terwijl je geen klant bent. Dit is legale diefstal schandalig dat dit soort bedrijven mogen bestaan. STAP OVER IEDEREEN goedkoop is duurkoop!!! En las op internet al dat bij schade je 30% krijgt en vor de overe 70% vergoeding zal je jaren in gevecht moeten gaan of stap na rechter moeten maken is dat wat je wilt als je schade hebt !!!! WEG BLIJVEN BIJ ONNA ONNA
Rapporteren
2015-12-18 17:21:16
4 jaren geleden
1 10 0
Onna onna is een verzekeraar die niets voor je doet dan mensen duperen. Ze houden geen rekening met jou wensen, afspraken die met je gemaakt worden komen ze niet naar. Halen geld van je rekening 70X zoveel dan de normale rekening. Mij advies vertel dit rond en zorg dat iedere klant overstapt na wel een mens waardig bedrijf!!! En dan de klantenservice geen greintje menselijkheid of erkenning voor hun eigen gemaakte fouten1 Schandalig in 10 jaar niet zo bedrijf meer meegemaakt. BLIJF ER WEG ONNA-ONNA zijn oplichters!!!!!
Rapporteren
2015-12-18 17:20:30
4 jaren geleden
1 10 0
Onna onna is een verzekeraar die niets voor je doet dan mensen duperen. Ze houden geen rekening met jou wensen, afspraken die met je gemaakt worden komen ze niet naar. Halen geld van je rekening 70X zoveel dan de normale rekening. Mij advies vertel dit rond en zorg dat iedere klant overstapt na wel een mens waardig bedrijf!!! En dan de klantenservice geen greintje menselijkheid of erkenning voor hun eigen gemaakte fouten1 Schandalig in 10 jaar niet zo bedrijf meer meegemaakt. BLIJF ER WEG ONNA-ONNA zijn oplichters!!!!!
Rapporteren
2014-10-19 18:39:00
5 jaren geleden
8 10 0
Onna Onna heeft het goed voor elkaar. Jammer alleen dat het productaanbod nog wat beperkt is. Als ze nieuwe producten zouden toevoegen dan kan het alleen nog maar beter worden.
Rapporteren
2014-10-14 18:25:50
5 jaren geleden
10 10 0
De service is heel goed bij Onna Onna. Voor vragen en uitleg kan je altijd terecht en je wordt professioneel geholpen. Daarom ben ik erg blij en ook omdat de kosten voor verzekeringen concurrerend en laag zijn.

De opzet is transparant en in vergelijking met andere aanbieders pakt het vaak beter uit. Ik heb een autoverzekering, inboedel en opstalverzekering. Dus je kan wel stellen dat ik een trouwe fan ben van deze verzekeraar.
Rapporteren
2014-04-25 11:55:56
5 jaren geleden
10 10 0
Al jaren bij dezelfde verzekeraar gezeten maar overgestapt. Want ik bespaar nu bijna 25 euro per maand op mijn kosten.

Service is goed en bespaar gewoon flink elke maand. Genoeg redenen voor mij om over te stappen.

Is toch weer extra geld dat je in deze tijd beter in de knip kan houden!
Rapporteren
2014-03-29 11:18:37
5 jaren geleden
10 10 0
Voordat ik een verzekering ga afsluiten laat ik me goed voorlichten. Daarom heb ik eerst contact opgenomen om te kijken hoe de service is. En ik ben zo goed geholpen en ze waren vriendelijk en behulpzaam.

Ik werd snel teruggebeld omdat er nog wat dingen uitgezocht moesten worden. Omdat ik zo goed geholpen werd heb ik direct besloten om een verzekering af te sluiten. Service is gewoonweg heel belangrijk en als de prijs dan ook nog eens goed is dan is het sommetje snel gemaakt.

Dus als je een goede autoverzekering zoekt, ga dan even bij Onna Onna kijken.
Rapporteren
2014-03-04 21:26:21
6 jaren geleden
10 10 0
Mijn vrouw had een verzekering nodig voor haar auto. Toen kwam ik via een vergelijkingssite uit bij Onna Onna. Kwam ik er dus mooi achter dat ik met mijn jaren lang schadevrij rijden veel meer korting kan krijgen.

Mijn huidige verzekeraar had me daar nooit op gewezen. En daar krijg ik ook niet zulke lage prijzen. Dus ik heb dezelfde dag voor mijn vrouw een verzekering geregeld en ben direct overgestapt. Betaal nu voor mij WA verzekering 20 euro...en bij mijn andere verzekeraar betaalde ik dus 35 euro per maand meer. Wat prijs betreft echt een aanrader!
Rapporteren
2014-03-03 20:26:42
6 jaren geleden
10 10 0
Onna Onna is een verzekeraar volgens vrouwen maar dat wil niet zeggen dat je als man er niet terecht zou kunnen! Dat wilde ik eerst zeggen:)

Maar deze review gaat vooral over de scherpe prijs. Want laatst had ik dus op aanraden van een vriend gekeken bij Onna Onna. Hij had gezegd dat hun autoverzekering dus goedkoper is dan bij andere verzekeraars. Ik dus kijken en inderdaad. Het bleek dus dat ik maandelijks 20 euro kon besparen. Ik ben dezelfde dag nog overgestapt, want als ik geld kan besparen dan doe ik dat graag.

Stap dus ook maar over of vergelijk ook op de site van Onna Onna.
Rapporteren
2014-02-27 22:18:26
6 jaren geleden
8 10 0
Het is best leuk dat er een verzekeraar is die verzekeringen echt op vrouwen richt. Alleen ik ben nou niet het feministische type en zou zeggen dat het niet echt nodig is om een scheiding te maken tussen mannen en vrouwen verzekeringen.

Voor mij staat voorop dat een verzekering goed is opgebouwd, een goede dekking heeft tegen een goede prijs. Onna Onna doet dat voor mij en dat is dan ook de reden waarom ik heb gekozen voor de verzekeringen.
Rapporteren

Notice: Trying to get property 'stats_user_id' of non-object in /home/ervaring/public_html/wp-content/themes/template/single.php on line 167
7.00

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/ervaring/public_html/wp-includes/functions.php on line 3730